Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 20 April, 19:38

Västerbottens Folkblad - 18 jul 11 kl. 13:56

Automatiskt brandlarm från Nus



UMEÅ Ett automatiskt brandlarm har utlösts på Nus. Det ska brinna på restaurangen. UMEÅ Ett automatiskt brandlarm har utlösts på Nus. Det ska brinna på restaurangen. Räddningstjänsten är på väg till platsen.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Nus, UMEÅ Ett

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Automatiskt, brandlarmfrån , Nus
Västerbottens Folkblad - 06 jul 11 kl. 22:08

Automatiskt brandlarm på Mariehem

UMEÅ Räddningstjänsten har ryckt ut till Mariehem. Orsaken är ett automatiskt brandlarm. UMEÅ Räddningstjänsten har ryckt ut till Mariehem.

Västerbottens Folkblad - 18 jul 11 kl. 15:18

Automatiskt brandlarm från särskilt boende

UMEÅ Ett automatiskt brandlarm har utlösts på det särskilda boendet Solgården. UMEÅ Ett automatiskt brandlarm har utlösts på det särskilda boendet Solgården. Räddningstjänsten har precis ryckt ut till platsen.

Västerbottens Folkblad - 20 jul 11 kl. 11:20

Automatiskt brandlarm i Holmsund

HOLMSUND Ett automatiskt brandlarm har utlösts i Holmsund. Det ska brinna på Konsum Extra på Trädgårdsgatan.HOLMSUND Ett automatiskt brandlarm har utlösts i Holmsund.

Västerbottens Folkblad - 14 jan 11 kl. 19:24

Utryckning efter automatiskt brandlarm

BOLIDEN Deltidsbrandkåren kollar larm från Bolidens huvudkontor. BOLIDEN  Deltidsbrandkåren kollar larm från Bolidens huvudkontor. Strax efter klockan sju på fredagskvällen gick ett automatiskt brandlarm inne på Bolidens huvudkontor igång.

Västerbottens Folkblad - 25 jul 11 kl. 10:03

Automatiskt brandlarm från Willys

UMEÅ Räddningstjänsten har larmats till Willys på Gräddvägen i Umeå.UMEÅ Räddningstjänsten har larmats till Willys på Gräddvägen i Umeå. Orsaken är ett automatiskt brandlarm.

Västerbottens Folkblad - 09 sep 11 kl. 12:24

Automatiskt brandlarm från Campus

SKELLEFTEÅ Räddningstjänsten på väg för att göra en kontroll. SKELLEFTEÅ Räddningstjänsten på väg för att göra en kontroll. Räddningstjänsten i Skellefteå har åkt ut på ett automatiskt brandlarm.

Västerbottens Folkblad - 21 jul 11 kl. 14:39

Automatiskt brandlarm har utlösts på Nus

UMEÅ Larmet har utlösts på Nus. Det är oklart om det verkligen brinner. UMEÅ Larmet har utlösts på Nus.

Västerbottens Folkblad - 11 nov 11 kl. 22:17

Automatiskt brandlarm från MVG-gallerian

UMEÅ Räddningstjänsten har åkt ut på ett brandlarm från MVG-gallerian. UMEÅ Räddningstjänsten har åkt ut på ett brandlarm från MVG-gallerian. SOS försöker få kontakt med vaktbolaget.

Västerbottens Folkblad - 27 jul 11 kl. 10:01

Automatlarm från Nus

UMEÅ Ett automatiskt brandlarm har utlösts från Nus. UMEÅ Ett automatiskt brandlarm har utlösts från Nus. Larmet har utlösts från blodcentralen.

Västerbottens Folkblad - 21 jan 19 kl. 10:13

Brand på taket på Nus

Det började brinna på taket på Norrlands universitetssjukhus i Umeå under måndagsmorgonen. Vid 08:45 under morgonen fick räddningstjänsten i Umeå rycka ut till Nus efter att ett automatiskt brandlarm gått i gång. Vid en byggarbetsplats i byggnad 10 på Nus hade det börjat brinna på taket.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

MC-olycka utanför Hökmark

En MC-olycka har inträffat på väg 791 mellan Risböle och Uttersjöbäcken. Larmet kom in 17.37.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Drunkningstillbud i Strömbäck – man uppdragen ur vattnet

Det har kommit in ett drunkningstilbud från Strömbäck utanför Umeå. Räddningstjänsten har varit på platsen men har avslutat aktionen. Personen hade varit i vattnet nedanför Strömbäcks folkhögskola, men han kunde dras in av andra.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

FJellstedt följde Iksus måstematch från TVn: ”Självklart jobbigt”

Inför det tuffa bortamötet i semi-finalserien mot Täby åkte en av lagets vassaste spelare, Cornelia Fjellstedt, på en jobbig magsjuka. Nu hoppas hon kunna återvända till sista mötet och hjälpa laget till sin tredje raka SM-final. Semifinalserien mot Täby har blivit rejält mycket mer spännande än vad som tippades på förhand.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Ras stänger vägen

Väg 614 från Ramsele till Hälsingborg stängs av i båda riktningarna. Detta efter ett vägras. Trafikverket meddelar att väg 614 mellan Bjurfors och Holmlund är avstängd på grund av vägras.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Här har polisen kollat i länet

Polisen har genomfört ett antal trafikkontroller i länet under lördagen. På länsväg 365 vid Södermalm i Lycksele fick ett hundratal förare blåsa i polisens sållningsinstrument. Alla visade sig vara nyktra.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Ex-lövet slutar: ”Har vuxit fram under året.”

29-åringen, som gjorde fem säsonger i Björklöven och blev en publikfavorit, meddelar nu att han lägger av med hockeyn. Kim Karlsson, 29, lägger av med ishockeyn enligt loven4ever. Efter att ha lämnat Björklöven förra året har han spelat i både Schweiz och Danmark, men nu står det klart att han avslutar karriären.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Pimpelfiskarna gottade sig i solen

Drygt 300 fiskare gottade sig i vårsolen när Jetgirlznappet arrangerades för tredje året i rad på sjön Umluspen utanför Hemavan. En av dem var Johanna Tossman som vunnit tävlingen två år i följd, men hon tror inte på en trippel. – Det är högst osannolikt, säger hon.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Därför tackade Fagervall nej till Luleå Hockey: ”Hade länge funderat”

Joakim Fagervall var tränare i Luleå hockey när klubben tog sin senaste titel. I podcasten ”Ett stenkast från delfinen” berättar han varför han valde att återvända till Björklöven efter bara två år i den Norrbottniska klubben. Joakim Fagervall rönte stora framgångar i Luleå hockey säsongerna 2014/15 och 2015/16 med CHL-guld och starka insatser i slutspelet.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Här finns det snö i länet

Sol och värme tär på snötäcket. Men än finns det gott om snö i större delen av Västerbotten. På lördagsmorgonen rapporterade SMHI att snötäcket var tämligen stabilt så långt österut som Vindeln-Sunnansjönäs.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

”Lämna inte djur i bilen”

Efter flera händelser under lördagen. Nu vädjar polisen till allmänheten. Vädjan kommer sig av den anledning att polisen i Västerbotten under lördagen fick samtal om hundar som satt instängda i alltför varma bilar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.