DalaDemokraten > Nyheter

Sunday, 21 April, 19:06

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Tegera Arena utsatt för skadegörelseLEKSAND Under natten mot lördag blev huvudentré till Tegera Arena utsatt för grov skadegörelse. Någon hade med sprayfärg skrivit skällsord direkt riktade mot supporterklubben Superstars. Superstars souvenirbutik på Norsgatan blev även den påhälsad av gärningsmannen..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Arena, LEKSAND Under, Tegera Arena, Superstars, Norsgatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tegera, Arena, utsattför , skadegörelse
Länstidningen i Jämtland - 9 timmar sedan

Skadegörelse på hotell i Åre – möbler utkastade från fönster

Under natten till söndag fick polisen ett samtal gällande skadegörelse på ett hotellrum i Åre.....

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Skadegörelse vid brobygget

Brobygget vid Bölesholmarna i Umeå har drabbats av mindre skadegörelse. Ett antal större trälådor, upplagda för att det i dom ska läggas vajrar, har slängts hit och dit över strandpromenaden. Händelsen uppmärksammades av André Jacobsson när han var ute på promenad.

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

Dalarnas tidningar - 08 mar 16 kl. 03:00

Stor skadegörelse på bil utanför Tegera arena

Krossad ruta, förstörda blinkers, stora skador i plåten. En bilägare som stått parkerad utanför Tegera arena i Leksand natten mellan fredag och lördag fick sitt fordon rejält förstört. Händelsen är polisanmäld..

Kristianstadsbladet - 18 apr 14 kl. 13:44

Jacobsskolan utsatt för skadegörelse igen


Natten till långfredagen utsattes Jacobsskolan för skadegörelse. Med hjälp av en stor blomkruka och ett brunnslock har någon krossat två fönsterrutor till två lärarrum på skolan.- Vi tror inte att de varit inne på skolan utan att det handlar om ren skadegörelse.

DalaDemokraten - 05 dec 16 kl. 16:07

Idrottsplats utsatt för skadegörelse

Vasaliden Arena i Hedemora har utsatts för skadegörelse..

Dalarnas tidningar - 05 dec 16 kl. 16:07

Idrottsplats utsatt för skadegörelse

Vasaliden Arena i Hedemora har utsatts för skadegörelse..

Nyan - 29 apr 14 kl. 19:25

Fiskelags egendom utsatt för skadegörelse

Ett omklädningsrum i Lemland som ägs av ett lokalt fiskelag har utsatts för skadegörelse under helgen. Polisen skriver på sin hemsida att man har inlett en utredning om skadegörelse och att man gärna tar emot iakttagelser från den som som har sett eller hört något om händelsen.
Också från Jomala har det rapporterats om skadegörelse under helgen.

SmålandsPosten - 30 jul 14 kl. 06:00

Stenkastning mot väktare, brand och stor skadegörelse

Den kostsamma skadegörelsen och stenkastningen fortsätter på Araby-/Dalboområdet i Växjö. Under natten till tisdagen brändes ett miljöhus ned, glasrutor krossades och väktare utsattes för omfattande stenkastning av ett gäng ungdomar. – Vi var där med en del resurser och det lugnade ner sig något.

Barometern - 07 aug 13 kl. 07:55

Skadegörelse på Ljungnässkolan

Skadegörelse vid skolor är vanligt sommartid. Ljungnässkolan verkar vara ovanligt utsatt i år. Bara den senaste veckan har det kommit in fyra-fem anmälningar om att tonåringar är uppe och springer på skolans tak sent på kvällarna.

Alingsås tidning - 09 feb 17 kl. 05:30

Mer skadegörelse på Kesbergskolan

Det har varit mycket skadegörelse på Kesbergskolan det senaste halvåret. I helgen var det dags igen. Den här gången hade någon slängt in ett cykelställ genom rektorns fönster.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.