DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 07:43

DI - 18 jul 11 kl. 13:48

Stockholmsbörsen: Nära årslägsta efter svag AtlasrapportEfter en svag öppning handlades Stockholmsbörsen ned ytterligare runt lunchtid på måndagen. På den redan dystra börsen blev humöret ännu sämre sedan Atlas Copco redovisat ett resultat som inte motsvarade förväntningarna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Atlasrapport, Stockholmsbörsen, Atlas Copco

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Nära, årslägstaefter , svag, Atlasrapport
DI - 18 aug 14 kl. 14:12

Stockholmsbörsen: Eniro på årslägsta

Uppgången på Stockholmsbörsen höll i sig på måndagseftermiddagen. Kinnevik behöll ledartröjan och följdes av trion Astra Zeneca, Ericsson och SSAB. Eniro tappade ytterligare och föll till årslägsta..

Cornucopia - 11 dec 18 kl. 08:21

Nytt årslägsta på Stockholmsbörsen

Under måndagen stängde Stockholmsbörsen på ett nytt årslägsta. De amerikanska börserna återhämtade sig dock mot slutet för att stänga precis över nollan, så vi får se hur det går på de europeiska börserna idag.
Dagschart OMXS30

Både storbolagsindexet OMXS30 och det bredare OMXSPI stängde alltså måndagen på dagslägsta, veckolägsta och nytt årslägsta.

Cornucopia - 07 dec 18 kl. 07:27

Årets största börsnedgång - nytt årslägsta

Stockholmsbörsen stängde under torsdagen på dagslägsta, veckolägsta, månadslägsta och årslägsta efter årets största nedgång i OMXS30. Då gick ändå Stockholmsbörsen bättre än många andra europeiska börsindex. Börserna i USA återhämtade sig dock, vilket innebär att svansen följer med hunden upp idag.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 15 kl. 09:20

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inledde dagen med fallande kurser, i linje med de ledande Europabörserna. Efter tio minuters handel hade OMXS-index gått ner med 0,4 procent.Sjunkande råvarupriser pressar börserna världen över.

Sydsvenskan - 13 nov 15 kl. 09:20

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inledde dagen med fallande kurser, i linje med de ledande Europabörserna. Efter tio minuters handel hade OMXS-index gått ner med 0,4 procent.Sjunkande råvarupriser pressar börserna världen över.

BT - 14 sep 12 kl. 17:32

Fed fick fart på Stockholmsbörsen

Den amerikanska centralbanken Feds kraftfulla stimulansåtgärder satte fart på Stockholmsbörsen.
Samtidigt steg de långa räntorna efter finansministermötet på Cypern.
Stockholmsbörsen steg ordentligt på fredagen sedan USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) presenterat oväntat kraftfulla åtgärder för att få fart på ekonomin.

DI - 14 jan 16 kl. 18:14

Stockholmsbörsen tangerade årslägsta

Stockholmsbörsen backade kraftigt och tangerade årets lägsta nivåer på torsdagen, men stängde på mer beskedliga minusnivåer. Ett antal storbolagsnyheter presenterades, med Statoils intåg i Lundin Petroleum för 4,6 miljarder kronor i spetsen..

DI - 10 jun 16 kl. 11:32

Stockholmsbörsen: Fallet utökas

Stockholmsbörsen fortsätter sin utförslöpa på fredagen och hade vid kvar över elva backat med 1,4 procent. Sämst gick det för flygbolaget SAS som rasar drygt 11 procent i spåren av en svag rapport..

BT - 15 dec 14 kl. 09:12

Svajig start på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder veckans handel svajigt. Efter drygt fem minuters handel har OMXS-index stigit med 0,1 procent till 460,8. Utvecklingen på de ledande Europabörserna är samtidigt spretig efter kraftiga kursfall på Tokyobörsen efter helgens val, där premiärminister Shinzo Abes parti vann stort.

Affärsvärlden - 24 jun 15 kl. 11:12

Blankningen på årslägsta

De sammantagna positionerna för de mest framträdande aktörerna inom blankning på Stockholmsbörsen är nu nere på årslägsta nivå. Det skriver Holdings på Twitter..

BT - 05 sep 13 kl. 18:01

Fortsatt upp på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen steg igen på torsdagen. Men samtidigt fortsätter räntan att klättra rejält. Tioårsräntan har nu gått upp med närmare 1,2 procent sedan i slutet av april.

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Skånefonder på frammarsch - “Här finns kapital och kompetens”

Det har vuxit fram ett kluster av fonder i Malmö och Lund, flera nischade inom ett smalt område. Lönenivån, tillgång till personal och tekniken gör att fondbolag inte som tidigare måste finnas i Stockholm..

DI - 9 timmar sedan

Undersökning: Så spenderar svenskarna skatteåterbäringen

Skatteåterbäringen börjar trilla in och många ser fram emot att få tillbaka en extra slant. En undersökning från Novus på uppdrag av Svea ekonomi visar hur svenskarna spenderar pengarna de får tillbaka. .

DI - 9 timmar sedan

USA-börsen avslutade i dur

En USA-börs i dur fick avsluta veckan innan påskledighet. Breda S&P 500 slutade upp 0,16 procent. Även Dow Jones stängde upp 0,42 procent och Nasdaq var upp 0,02 procent.

DI - 9 timmar sedan

Tencent får godkännande för Kina-försäljning

Tencent har fått ett godkännande som öppnar för att få börja sälja Nintendo Switch i Kina. .

DI - 9 timmar sedan

104 före detta politiker försörjs av riksdagen

104 före detta politiker försörjs fortfarande helt eller delvis av riksdagen.  En av dem är Socialdemokraternas Veronica Palm som hoppade av politiken för snart fyra år sedan och har levt på inkomstgarantin på nästan 47.000 kronor i månaden sedan dess, skriver DN..

DI - 10 timmar sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 11 timmar sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 12 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 12 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 12 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.