Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 24 April, 11:22

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Simmare får böta en miljon
Den australiske stjärnsimmaren Nick D´Arcy får böta drygt en miljon kronor, rapporterar Reuters. För tre år sedan misshandlade D´Arcy lagkamraten Simon Cowley på en bar i Sydney. Cowley fick svåra ansiktsfrakturer. D´Arcy stängdes av från OS i Peking, men är fortfarande en simmare av världsklass. I förra månaden slog han Michael Phelps på 200 meter..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Nick, ´arcy, Reuters, Simon Cowley, Sydney, OS, Peking, Michael Phelps

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Simmarefår , bötaen , miljon
Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 12:14

Australisk simmare fick miljonböter

För tre år sedan misshandlade den australiske simmaren Nick D'Arcy sin lagkamrat Simon Cowley på en bar i Sydney. Misshandeln gav Cowley svåra frakturer i ansiktet, och på måndagen kom domen mot D'Arcy: böter på drygt en miljon kronor. D'Arcy, som efter misshandeln inte fick tävla i OS i Peking, blev förra månaden den andre simmaren sedan 2002 som slog Michael Phelps på 200 meter fjäril..

SVT - 18 jul 11 kl. 14:34

Simmare fick miljonböter för misshandel

För tre år sedan misshandlade den australiske simmaren Nick D'Arcy sin lagkamrat Simon Cowley på en bar i Sydney. Misshandeln gav Cowley svåra frakturer i ansiktet, och på måndagen kom domen mot D'Arcy: böter på drygt en miljon kronor..

Skånskan - 09 okt 16 kl. 16:34

Deltagarrekord i sista cupen innan ödesbeslutet

Löddeköpinge 400 simmare från 13 klubbar, varav 60 egna, 50 funktionärer och totalt 1 600 starter.
Helgens Lödde Cup – den sista hemmatävlingen innan politikerna fattar ödesbeslutet om Tolvåkersbadets framtid – lockade rekordmånga deltagare.– Det är lite ironiskt, när politikerna samtidigt planerar att lägga ner badet, säger Morten Husby, talesperson för arrangerande SK Löddes styrelse.

TA - 03 jun 11 kl. 11:51

Tvättbjörnen på väg mot Sverige

Foto: Scanpix
Ett nytt, ovälkommet djur kan vara på väg att ta plats i den svenska naturen. Den nordamerikanska tvättbjörnen har setts på flera håll i Danmark.
Observationerna har gjorts i jakten på en annan utböling i den skandinaviska faunan, mårdhunden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.