SR > Nyheter

Thursday, 18 April, 15:48

SR - 18 jul 11 kl. 13:17

Misstänkt naziförbrytare frikändesEn av de sista misstänkta naziförbrytarna som fortfarande lever, den 97-årige ungraren Sandor Kepiro, frikändes i dag av en domstol i Ungern..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sandor Kepiro, Ungern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, naziförbrytare, frikändes
Magazin24 - 12 mar 13 kl. 11:22

Misstänkt för mordförsök får 57 000 kronor

Arbogabon satt anhållen och häktad misstänkt för mordförsök. Arbogabon frikändes sedan och får nu skadestånd av staten. En Arbogabo som i över två månader satt anhållen och häktad, misstänkt för mordförsök och som sedan frikändes av tingsrätten, kommer få ersättning av staten.

YLE - 26 jul 13 kl. 13:57

Misstänkt för guldsmedsrån i Malm frikändes

Den femte av de rånare som åtalats för guldsmedsrånet i Malm i januari 2011 har frikänts av Helsingfors tingsrätt. Rånet skedde i januari 2011 och var det största guldsmedsrånet någonsin i Finland.
Rånbytet, som är värt omkring tre miljoner euro, har fortfarande inte hittats.

Expressen - 05 feb 14 kl. 14:58

Frikändes för mord - misstänkt för grovt rån

Han frikändes för inblandning i mordet på guldhandlaren Leif Klatzkow, 73. Nu åtalas samme man misstänkt för ett grovt rån mot en värdetransport i Stockholmsförorten Bromma. Bytet: 1,2 miljoner kronor..

Expressen - 12 aug 14 kl. 14:30

Våldtäktsmisstänkt affärsman frikänns

Den 1 augusti släpptes han ut ur häktet. I dag frikändes den förmögne affärsman, som stått åtalad misstänkt för våldtäkt mot en kvinna i Skokloster i somras..

Nyheter 24 - 28 aug 13 kl. 15:43

Frikändes för barnvåldtäkt ? får 280 000 i skadestånd

VÄSTRA GÖTALAND. Förra sommaren dömdes en man från Göteborg till sju års fängelse för våldtäkt mot barn samt sexuellt utnyttjande av minderårig. Göteborgs tingsrätt fann mannen skyldig till att ha våldtagit sin dotter och en del av åklagarens bevisning bestod av att mannens sperma hittats på en madrass i flickans rum.

SmålandsPosten - 09 jan 15 kl. 14:46

Våldtäktsmisstänkt 17-åring frikänns

En 17-årig man som misstänkts för våldtäkt mot barn frikändes på fredagen från misstankarna av Växjö tingsrätt. Händelsen ägde rum i en källarlokal i Växjö i april 2014 och flickan var då 14 år. Polisens utredning visade att flickan utnyttjats och att hon befann sig i ett hjälplöst tillstånd på grund av drogpåverkan och sömnbrist.

GöteborgsPosten - 25 mar 15 kl. 12:08

Frikändes för yxhugg mot man

Mannen åtalades misstänkt för att ha huggit en annan man i huvudet med en köttyxa. Nu har han frikänts..

DalaDemokraten - 21 jul 15 kl. 09:52

Misstänkt får ersättning

Mannen satt under drygt en månad förra året frihetsberövad misstänkt för ett mycket allvarligt brott. Förundersökningen ledde sedan fram till att mannen frikändes från alla misstankar om brott. Justitiekanslern har nu beslutat att mannen ska ersättas med 90 000 kronor för lidande..

Barometern - 28 dec 17 kl. 16:26

Friad: Tidigare misstänkt vill ha ersättning

En 18-årig man från Oskarshamn begär nu ersättning av Justitiekanslern, JK, efter att ha suttit häktad i nästan tre månader misstänkt för ett brott han frikändes för..

ÖstersundsPosten - 27 sep 13 kl. 09:51

Misstänkt i imamdåd vill ha ersättning

Den man som frikändes från misstankarna angående medhjälp till mordförsök på imamen i Strömsund vill nu ha ersättning..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt för sexköp frias

Mannen medger att han svarade på en sexannons och träffade den prostituerade kvinnan på ett hotellrum. Kvinnan säger att han köpte sex av henne. Polisen hade spaning på rummet.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

I dag släpps Mueller-utredningen

I dag släpps den så kallade Mueller-utredningen om misstänkt rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet år 2016. Här är en kort bakgrund om vad utredningen handlar om..

SR - 1 timme sedan

Jessica Meir - första svenskan i rymden

I september är det dags för ytterligare en färd till internationella rymdstationen ISS - och ombord kommer svenska Jessica Meir vara..

SR - 3 timmar sedan

Nordkorea utesluter Pompeo ur kärnvapensamtal

Nordkorea vill ha bort USA:s utrikesminister Mike Pompeo från samtalen om kärnvapen, uppger landets statliga nyhetsbyrå..

SR - 3 timmar sedan

Åklagare ska utreda Erik Bengtzboe

En förutredning inleds efter avslöjanden om de ersättningar som moderata riksdagsledamoten Erik Bengtzboe fått för boende och resor..

SR - 4 timmar sedan

Norsk jägare sköt äldre joggare – döms till fängelse

Den 48-årige jägare som har stått åtalad för mordförsök efter att ha skjutit en 76-årig joggare döms för grovt vållande till kroppsskada och grovt jaktbrott..

SR - 5 timmar sedan

Påskvädret: Solen dominerar i helgen

Det kommer bli en varm och solig påsk i hela landet. Temperaturerna hamnar på något över det normala för april.   – Det är fortfarande solen som dominerar.

SR - 5 timmar sedan

Pressfriheten under press i allt fler länder

Bara en fjärdedel av de 180 länder som ingår i Reportrar utan gränsers pressfrihetsindex har "bra" eller "ganska bra" villkor för den fria journalistiken..

SR - 7 timmar sedan

Här finns påskens farligaste trafikfällor

Påsken står för dörren och högtidshelgen är en av årets mest intensiva i trafiken, med längre restider och högre olycksrisk som följd..

SR - 7 timmar sedan

Dåliga utbildningar skapar kris i Indien

Varje år utbildas 700 000 ingenjörer i Indien, men endast 100 000 får arbete som just ingenjörer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.