NT > Nyheter

Monday, 22 April, 17:59

NT - 18 jul 11 kl. 13:18

Zahi Hawass petas ur regeringenZahi Hawass, egyptisk minister med ansvar fr kulturarv och arkeologi, frlorar jobbet, skriver New York Times. Tidigare har han sjlv hotat att avg fr att han tycker att statens skydd av de arkeologiska skatterna varit otillrckligt efter revolutionen. Nu petas han, enligt egen utsago fr att tillfredsstlla demonstranterna p Tahrirtorget, skriver New York Times..
Läs mer på NT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zahi, Hawass, petasur , regeringen
SvD - 02 mar 11 kl. 12:01

Zahi Hawass vill sluta

Zahi Hawass, Egyptens tidigare chefsarkeolog och numera minister över kulturarv och arkeologi, överväger att lämna sitt jobb. På tisdagen sade han överväger att dra sig tillbaka. Spektra.

Regeringen - 14 okt 13 kl. 08:00

Regeringens nyhetsbrev: Regeringen satsar på att öka bostadsbyggandet

Det behövs fler bostäder i Sverige. Därför arbetar regeringen intensivt med att göra det lättare att bygga fler bostäder. Bland annat genom att begränsa kommunernas möjligheter att ställa egna tekniska särkrav utöver Boverkets byggregler.

Regeringen - 13 okt 11 kl. 11:50

Regeringen höjer ambitionsnivån - Östersjöregionen ska bli förebild i EU

Regeringen beslutade på torsdagen att ge samtliga 21 länsstyrelser och 34 myndigheter i uppdrag att aktivt arbeta med Östersjöfrågorna. Regeringen inrättar även ett myndighetsnätverk för genomförande av EU:s Östersjöstrategi som ska ledas av Tillväxtverket.- Beslutet idag är en ambitionshöjning från regeringen sida när det gäller förbättrad havsmiljö, stark och hållbar tillväxt, minskade ekonomiska klyftor och en minskad gränsöverskridande brottslighet i hela Östersjöregionen.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 13:24

Regeringen inför supermiljöbilspremien

Regeringen inför en supermiljöbilspremie från och med 1 januari 2012 till och med 31 december 2014. Regeringen satsar 200 miljoner kronor för att uppmuntra bilköpare att välja de bästa miljöalternativen. Syftet med premien är att teknikneutralt stimulera marknadsintroduktionen av de mest miljövänliga bilarna och därmed närma sig målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringen

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 22 mar 17 kl. 08:59

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2016

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2016. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 13 mar 18 kl. 16:11

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2017

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2017. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 03 feb 11 kl. 16:52

Regeringen inleder försäljning av aktier i Nordea

Regeringen offentliggör idag sin avsikt att sälja upp till 255 miljoner aktier i Nordea Bank AB ("Nordea"), motsvarande 6.3 procent av de utestående aktierna i bolaget. Initialt erbjuder regeringen 200 miljoner aktier till försäljning, med möjligheten att utöka erbjudandet med ytterligare högst 55 miljoner aktier, till totalt högst 255 miljoner aktier.

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Torstorps sköna målfest på Grosvad

Det blev proppen ur i Torstorps hemmapremiär..

NT - 1 timme sedan

Assyriska bjöd på stort målkalas

Assyriska första seger blev en riktig urladdning..

NT - 1 timme sedan

Död sälunge hittad i centrala Norrköping

En död sälunge hittades vid Saltängsbron i centrala Norrköping på måndagseftermiddagen..

NT - 9 timmar sedan

Blackstenius stor hjälte för LFC

I andra matchen kom första målet för Stina Blackstenius..

NT - 9 timmar sedan

TV: ÅFF-seger efter jättedrama

Svårt tillbakapressat i andra halvlek – men Åtvidabergs FF fixade ändå tre poäng i tuffa bortamatchen mot Torns IF..

NT - 1 timme sedan

Finspång håller liv i udda traditionen

Den finns bara kvar på ett fåtal platser i landet, men i Finspång lever traditionen vidare..

NT - 2 timmar sedan

Medalj för Faiks duo i Frankrike

Poängrik turnering för Faiks lovande tjejer..

NT - 2 timmar sedan

Norrköpingsbo nominerad till actionpris

Norrköpingsbaserade filmkollektivet Crazy pictures tog världen med storm när de släppte filmen Den blomstertid nu kommer..

NT - 2 timmar sedan

Får dryga böter för djurplågeri

En man utsatte sin hund för lidande utan att det fanns godtagbara skäl..

NT - 9 timmar sedan

LIVE-TV: Tuff match väntar ÅFF

Åtvidaberg tar sig an Tornby IF från Lund på Annandagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.