Dagens Medicin > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:07

Dagens Medicin - 18 jul 11 kl. 11:01

Vad vet Patrik Sjöberg om homeopati?
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Patrik Sjöberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vad vet, Patrik, Sjöbergom , homeopati
Kristianstadsbladet - 10 apr 14 kl. 11:43

Patrik Sjöberg: "Det är inte dans-VM"

Vecka efter vecka har Patrik Sjöberg kritiserats av "Let's dance"-juryn. Men tittarna har röstat vidare höjdhoppslegendaren. - Jag är fortfarande med så någonting har jag väl gjort bra, säger han.

Trelleborgs Allehanda - 10 apr 14 kl. 11:43

Patrik Sjöberg: "Det är inte dans-VM"

Vecka efter vecka har Patrik Sjöberg kritiserats av "Let's dance"-juryn. Men tittarna har röstat vidare höjdhoppslegendaren. - Jag är fortfarande med så någonting har jag väl gjort bra, säger han.

Alingsås tidning - 01 aug 18 kl. 05:30

Patrik Sjöberg samtalar i Tångahallen

Höjdhoppsstjärnan Patrik Sjöberg kommer till Vårgårda Möte för ett samtal om idrottskarriärens fram- och baksida, medias roll och vägen vidare. Nu är det officiellt att Patrik Sjöberg är den hittills hemlige gästen i programpunkten Brittas vardagsrum, som hålls nästa fredag den 10 augusti i Tångahallen. Han ska samtala med Equmeniakyrkans evangelist Britta Hermansson och Robert Tjernberg, kommunikatör på Alingsås kommun och inom kort ny chefredaktör på den kristna tidningen Sändaren.

Posh24 - 21 mar 14 kl. 15:32

Patrik Sjöberg riktar kritik mot Benjamin Wahlgren: "Inte rättvist!"

Patrik Sjöberg deltar i årets omgång av Let's Dance, men är inte helt nöjd med sina konkurrenter i tävlingen. Nu riktar Sjöberg, 49, kritik mot TV4 och Benjamin Wahlgren Ingrosso, 16, eftersom han tycker det är orättvist att 16-åringen har en bakrund som dansare. "Det står klart och tydligt i avtalet att man inte ska ha någon bakgrund som dansare," säger Sjöberg till Nöjesbladet.

Västerbottens Folkblad - 06 mar 17 kl. 22:00

TV: Patrik Sjöberg berättar om sitt besök i Dorotea

På måndagen besökte före detta höjdhopparen Patrik Sjöberg Dorotea. i tv-klippet berättar Sjöberg om sitt besök. Patrik Sjöberg är som bekant OS-medaljör, före detta världsmästare och nuvarande innehavare av svenskt och europeiskt rekord i höjdhopp.

GöteborgsPosten - 26 apr 18 kl. 19:14

Patrik Sjöberg siktar på comeback i sulkyn

På lördag avgörs Olympiatravet på Åby. Då är Patrik Sjöberg SOK:s experttippare, men Sjöberg siktar nu på att göra comeback i sulkyn.
– Jag har saknat det väldigt mycket och ska dra igång igen, säger Patrik Sjöberg..

Jönköpingsnytt - 12 nov 12 kl. 21:05

Patrik Sjöberg vill sprida kunskap om övergreppen

Den här veckan arrangerar Smålandsidrotten inspirationsveckan "Time Out" för ledare och engagerade i idrottsklubbar i Jönköping. Först ut som föreläsare var Patrik Sjöberg och Maria Akraka. - Vågar man som förälder skicka sina barn till idrotten som inte tar sitt ansvar?

Expressen - 15 aug 13 kl. 19:25

Patrik Sjöberg: "Ser inte direkt dopad ut"

Bohdan Bondarenko hoppade 2.41 och vann VM-guld. Fyra andra har tidigare hoppat lika högt ?

Trelleborgs Allehanda - 19 okt 13 kl. 11:07

Patrik Sjöberg skiljer sig


Den förre höjdhopparen och numera tv-profilen Patrik Sjöberg skiljer sig.Expressen skriver att Sjöberg och hans hustru Renata lämnade in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Göteborgs tingsrätt tidigare i veckan. Enligt tidningen separerade paret redan i maj i år.

Kristianstadsbladet - 19 okt 13 kl. 11:07

Patrik Sjöberg skiljer sig


Den förre höjdhopparen och numera tv-profilen Patrik Sjöberg skiljer sig.Expressen skriver att Sjöberg och hans hustru Renata lämnade in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Göteborgs tingsrätt tidigare i veckan. Enligt tidningen separerade paret redan i maj i år.

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - 4 minuter sedan

Stärkt etikgranskning av screeningprogram

Socialstyrelsen kommer framledes anlita separat expertis inom medicinsk etik vid bedömning av nya och befintliga screeningprogram för tidig upptäckt av olika sjukdomar. Det är en nyhet som presenteras i en ny rapport om framtidens cancerscreening..

Dagens Medicin - 2 minuter sedan

Karolinska måste spara mer

Karolinska universitetssjukhusets ekonomi är sämre än befarat. Sjukhuset måste spara ytterligare 500–600 miljoner, rapporterar Dagens Nyheter..

Dagens Medicin - 15 minuter sedan

Blodprov tycks vittna om nervcellsdöd

Nya data ger stöd för att blodprov kan avslöja nervcellsskada hos personer med alzheimer eller lindrigare minnesproblem. Fynden kan påverka svensk sjukvård..

Dagens Medicin - 1 timme sedan

Region Västernorrland polisanmäler tidigare chef

Enligt en utredning kan en tidigare chef ha åsamkat Västernorrland en ekonomisk skada på 60 000 kronor. Om det är brottsligt ska polisen avgöra..

Dagens Medicin - 2 timmar sedan

Hon föreslås ta över Sylf

Madeleine Liljegren förslås som ny ordförande för två år i Sveriges yngre läkares förening, Sylf..

Dagens Medicin - 3 timmar sedan

Så ska VGR spara in på vården

Västra Götalandsregionen har bestämt att vidta åtgärder för att minska underskottet och införa arbetssätt som stödjer följsamhet till budget, skriver regionstyrelsen i ett pressmeddelande. .

Dagens Medicin - 3 timmar sedan

Vaccin mot malaria testas i stor skala

För första gången på decennier inleds nu ett storskaligt försök att vaccinera mot malaria. I Malawi, Kenya och Ghana ska barn under två år skyddas mot den fruktade sjukdomen som varje år kräver nästan en halv miljon människors liv..

Dagens Medicin - 7 timmar sedan

Majoriteten är för medicinska djurförsök

Vad känner du när du tänker på djurförsök? Sannolikt någonting negativt, enligt en ny undersökning från Vetenskapsrådet..

Dagens Medicin - 8 timmar sedan

”Upprätta en strategi för fallförebyggande arbete”

Träning är den effektivast åtgärden för att minska fallrisk och fallskador. Men det är också det första som blir bortprioriterat i tider av nedskärningar och personalbrist, skriver Marina Arkkukangas på Forskning och utveckling i Sörmland..

Dagens Medicin - Igår: 14:30

”Det viktigaste som Psykiatri Nordväst har att ta tag i”

Att patienterna har en fungerande vård är det viktigaste att ta tag i för Psykiatri Nordväst, som driver den psykiatriska mottagningen Kronan. Det säger Susanne Nordling (MP), ordförande för Region Stockholms hälso- och sjukvårdsnämnds psykiatriberedning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.