DN > Ekonomi

Thursday, 18 April, 21:43

Liknande nyheter

Taggar: Byta, bankkan , lönasig
Barometern - 28 jun 13 kl. 09:56

Kontantbrist får kunder att byta bank

Vårens stora snackis i Oskarshamn har varit ­bankomatstrul och kontantbrist. Nu visar sig en följd, många kunder byter bank. Under året har flera banker både i Oskarshamn och resten av landet slutat hantera kontanter och problemen har varit stora.

SVT - 17 okt 18 kl. 15:52

Expertens råd till kunder som vill byta bank: ”Ilskan för sig – din privatekonomi för sig”

Nordea-kunder som blir upprörda och vill byta bank efter uppgifterna om penningtvätt bör byta bank i ”god ordning”. De bör inte avslutar sina affärer för hastigt, uppmanar Konsumenternas Bank- och finansbyrå. – Ilskan för sig, din privatekonomi för sig, säger Kicki Westerståhl, som är chef för byrån..

Expressen - 07 sep 17 kl. 11:29

Tre steg: Så gör du om du vill byta bank

Överväger du att byta bank efter Nordeas flyttbesked?Det behöver inte vara så krångligt som du tror – men det finns en hel del att tänka på.– Analysera ditt behov och välj en ny bank med omsorg.

DN - 21 apr 12 kl. 07:33

Nya regler ska göra det enklare att byta bank

Nu ska det bli lättare att byta bank. Kunder som vill lämna sin gamla bank ska inte behöva bekymra sig över sina autogiron fram­över. Det ska bankerna ta hand om.

Dagens PS - 27 aug 18 kl. 11:11

SIFO: Svenskarna vill byta bank

Nästan var tredje svensk har bytt bank under 2000-talet och lika många uppger sig överväga att göra det. Samtidigt avstår många processen eftersom den bedöms vara tidskrävande, visar en ny undersökning från SIFO/FICO. 59 procent av de svarande anser att processen med att byta bank tar alltför mycket tid, vilket gör att man avstår.

E24 - 25 nov 11 kl. 13:20

Ministerns löfte: Lättare byta bank

Regeringen ska undersöka vilka regeländringar som krävs för att underlätta för bankkunder att byta bank. En tänkbar förändring är att man kan ta med sig sina bankkontonummer, säger finansmarknadsminister Peter Norman till E24..

Expressen - 22 dec 11 kl. 15:44

Det ska bli lättare att byta bank - och sänka sitt bolån

Det ska bli lättare att byta bank för att sätta press på bankernas vinstmarginaler. Bland annat ser regeringen över möjligheten att få ta med sig kontonumret. - Det blir då praktiskt enklare.

Nyhetskanalen - 22 dec 11 kl. 18:32

Kan bli lättare att byta bank

Finansmarknadsminister Peter Norman (M) kritiserar i dag de svenska storbankerna för att inte inte sänkt sina bolåneräntor trots Riksbankens upprepade sänkning av reporäntan. Nu aviseras lagändringar som ska göra det lättare att byta bank..

GöteborgsPosten - 12 mar 12 kl. 08:55

En av tre vill byta bank

Var tredje storbankskund i Göteborg har tänkt byta bank. Men bara åtta procent har gjort det, visar Länsförsäkringars undersökning..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Strömsunds kommun hotar med att byta bank

I juni slutar Swedbank hantera kontanter på sina kontor. Nu hotar Strömsunds kommun med att byta bank. ?

SR - 17 jun 13 kl. 13:38

"Måste bli lättare att byta bank"

Det måste bli lättare för kunder att byta bank, menar Konkurrensverket som har granskat konkurrensen för sparande, bolån och fonder..

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - I förrgår: 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..

DN - 12 apr 19 kl. 08:33

Färre räntehöjningar håller bopriser uppe

Banken SBAB skruvar upp utsikterna för bostadspriserna framöver. Orsaken är att Riksbankens räntehöjningar bedöms bli färre än tidigare spådom..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.