Expressen > Ekonomi

Saturday, 20 April, 19:40

Expressen - 18 jul 11 kl. 12:52

Byt bank - och tjäna storkovanSTOCKHOLM. Det finns en hel del att vinna på att studera olika bankers erbjudanden litet noggrannare än de flesta av oss gör. Lite otrohet mot den vanliga banken kan löna sig. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byt, bankoch , tjäna, storkovan
DN - 25 aug 11 kl. 16:02

Buffet tjänar storkovan på bankaffär

På 24 timmar tjänade Warren Buffet 1,8 miljarder kronor på en storinvestering i Bank of America..

Helsingborgs Dagblad - 20 feb 13 kl. 14:55

Banker tjänade storkovan på Nuonköp

Vattenfall fick betala bankerna närmare en halv miljard kronor för rådgivning i samband med köpet av nederländska Nuon för netto 89 miljarder kronor. Enligt årsredovisningen för 2009 uppgick de direkta kostnaderna för köpet av Nuon till 443 miljoner kronor. Enligt Svenska Dagbladets nätupplaga handlar det om ersättningar till bankerna Rotschild, NIBC och Royal Bank of Scotland (RBS) samt till advokatbyrån Linklaters..

DI - 13 maj 14 kl. 11:51

Färskaste banken gör storkovan på blancolån

Snart får Sverige en ny bank som tjänar stora pengar på dyra lån till resor, soffgrupper och bröllop. I andra änden erbjuds enkla sparkonton med hög ränta..

Sydsvenskan - 11 mar 12 kl. 06:30

Bankbasen som vill gynna sparande

Låt skatte­systemet gynna duktiga sparare och vanligt folk som är bra på att sköta sina bolån istället för att bara uppmuntra lösningar som ökar hushållens skulder. Det menar ­Michael Wolf, vd och koncernchef för Swedbank.
MALMÖ.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 apr 13 kl. 09:04

Banker säljer vidare kundinformation

Har du nekats bolån av din bank? Då kan det vara så att de har sålt din information vidare till ett mindre låneinstitut där du kommer att få dubbelt så hög ränta, avslöjar Svenska Dagbladet. Efter tidningens avslöjande säger dock både SBAB och SEB upp avtalen med låneinstitutet Bluestep.

Expressen - 30 apr 13 kl. 18:47

Cyperns parlament godkände nödlån

NICOSIA. Det cypriotiska parlamentet godkände på tisdagen, med knapp marginal, den kontroversiella överenskommelsen om nödlån från EU och Internationella valutafonden (IMF)..

Expressen - 28 maj 13 kl. 17:42

Northland på väg att klara sig ur krisen

Det akuta konkurshotet är undanröjt för krisdrabbade gruvbolaget Northland Resources, anser bolagets rekonstruktör advokat Lars Söderqvist..

Expressen - 12 okt 13 kl. 14:15

Regeringen föreslår nya regler för boränta

Regeringen vill ha nya regler om att i förtid lösa bolån med bunden ränta. På så sätt kan kunderna spara tiotusentals kronor. Förslaget presenteras på Dagens Nyheters debattsida av justitieminister Beatrice Ask (M) och finansmarknadsminister Peter Norman (M)..

Expressen - 13 okt 13 kl. 13:13

Ekonomisk vinter efter den arabiska våren

STOCKHOLM. Den fortsatta politiska oron efter Tunisien och Egyptens revolutioner slår mot ekonomin i de båda länderna. Svenska företag märker av problemen genom minskad export..

Expressen - 29 apr 13 kl. 17:58

Åklagare får inte se Telia-utfrågningar

STOCKHOLM. Telia Sonera har lovat att samarbeta med åklagarna i utredningen om företagets affärer i Uzbekistan. Men utfrågningar med brottsmisstänkta personer lämnas inte vidare..

Expressen - 02 maj 13 kl. 13:47

ECB sänker räntan – riksbanken kan följa

Europeiska centralbanken sänker styrräntan för första gången sedan sommaren 2012, med 0,25 procentenheter till rekordlåga 0,50 procent. Nu tyder mycket på att riksbanken följer efter och sänker räntan i juli, enligt Richard Falkenhall, valutastrategi på SEB. – Men man får komma ihåg att räntor i omvärlden och i Sverige är på extremt låga nivåer, säger han till Expressen.

Expressen - 17 maj 13 kl. 22:34

Facebooks aktie floppade på börsen

Drygt en miljard användare och en grundare med stjärnstatus. Allt talade för Facebook när aktien introducerades. Men investerarnas förhoppningar grusades snabbt.

Expressen - 25 jan 14 kl. 11:19

Mångmiljonär tvingad fly efter tågkommentar

En 39-årig brittisk mångmiljonär har fått sparken och flytt Singapore, efter att ha utlöst en nätstorm med föraktfulla kommentarer om kollektivtrafik..

Expressen - 25 jan 14 kl. 12:35

Facebook – en bubbla eller en solid raket?

Tioårsjubilerande Facebook slog den här veckan återigen nytt kursrekord på Nasdaq-börsen. Aktien har tredubblat sitt värde sedan bottennoteringen för 1,5 år sen. Men olyckskorpar kraxar om en bubbla med sprickrisk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.