DN > Ekonomi

Saturday, 20 April, 03:34

DN - 18 jul 11 kl. 12:09

Atlas Copco sänker börsenAtlas Copcos rapport var en besvikelse för marknaden. Aktien faller kraftigt och drar ned börsen i stort..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Copco, Copcos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Atlas, Copco, sänker, börsen
DI - 17 jul 17 kl. 12:32

Atlas Copco sänker Stockholmsbörsen

Verkstadsjätten Atlas Copcos kvartalsrapport nådde inte upp till marknadens högt ställda förväntningar. Aktien rasar med 7 procent och drog med sig sektorkollegan Sandvik och Stockholmsbörsen i fallet..

TA - 26 feb 13 kl. 09:16

Italienval sänker börsen


Osäkerheten efter valet i Italien där missnöjespartier gått fram sänker Stockholmsbörsen. Efter 10 minuters handel har OMXS-index sjunkit med 1,4 procent till 369,6. De ledande Europabörserna faller lika mycket eller mer.

Opinionen.se - 26 feb 13 kl. 09:27

Italienval sänker börsen

Osäkerheten efter valet i Italien där missnöjespartier gått fram sänker Stockholmsbörsen. Efter 10 minuters handel har OMXS-index sjunkit med 1,4 procent till 369,6. De ledande Europabörserna faller lika mycket eller mer.

BT - 17 jul 12 kl. 13:06

Rapporterande jättar sänker börsen

Stockholmsbörsens OMXS-index hade strax före klockan 13 gått ned med 0,7 procent, efter en svag uppgång under den inledande handeln. På de ledande Europabörserna var kursutvecklingen blandad. Börserna i Paris och Frankfurt hade stigit med 0,3-0,4 procent medan Londonbörsen hade backat lika mycket.

UNT - 28 apr 15 kl. 12:11

Rapportbesvikelse sänker börsen

Stockholmsbörsen fortsätter ned, tyngd av sura reaktioner på delårsrapporter från Atlas Copco och Swedbank.

SvD - 28 apr 15 kl. 12:11

Rapportbesvikelse sänker börsen

Stockholmsbörsen fortsätter ned, tyngd av sura reaktioner på delårsrapporter från Atlas Copco och Swedbank.

DN - 28 apr 15 kl. 12:28

Rapportbesvikelse sänker börsen

Stockholmsbörsen fortsätter ned, tyngd av sura reaktioner på delårsrapporter från Atlas Copco och Swedbank..

Affärsvärlden - 28 jan 16 kl. 15:04

Aktierna som sänker börsen

Stockholmsbörsen har försvagats något efter lunchtid i torsdagshandeln, i likhet med de större Europaindexen. Rapportflodens intensitet har tilltagit och så här långt har marknadsreaktionen varit positiv i NCC samt Electrolux fall men desto dystrare för Atlas, Getinge, H&M, SCA och i synnerhet Tele2. Råvarusegmentet ser samtidigt fortsatt återhämtning..

Dagens PS - 13 dec 17 kl. 10:00

NCC och Ratos rasar på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen nedåt, medan Europabörserna handlas kring nollan. Här är vinnarna och förlorarna. De amerikanska börsterminerna indikerar samtidigt en oregelbunden öppning i eftermiddag.

Kristianstadsbladet - 03 jul 13 kl. 13:29

Oro kring Portugal sänker börser

Efter gårdagens svaga nedgång fortsatte kurserna på Stockholmsbörsen att falla under morgonen och förmiddagen.
Stockholmsbörsen ligger alltjämt på minus efter lunch. Klockan 13.

DI - 15 okt 13 kl. 13:39

Stockholmsbörsen: Kullagerjätten sänker humöret

Uppgången på Stockholmsbörsen klingade av vid lunchtid tyngd av främst SKF efter en rapport som inte riktigt nådde upp till förväntningarna. Atlas Copco och Sandvik vände samtidigt ned. Riskaptiten har annars allmänt stötts av hopp om att en budgetöverenskommelse är nära i USA..

Fler nyheter från DN

DN - 9 timmar sedan

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - 16 timmar sedan

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - I förrgår: 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.