Aftonbladet > Sport

Monday, 22 April, 15:34

Aftonbladet - 18 jul 11 kl. 11:55

Tacklades ihjäl under matchLovande rugbyspelare död..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tacklades, ihjälunder match
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Tacklades medvetslös - flögs till lasarettet

En spelare i Nynäshamn tacklades medvetslös i ishockeymatchen mot Sudret på söndagen. När lagen möttes i Hemse ishall tacklades Nynäshamnsspelaren med huvudet före in i sargen. Han låg medvetslös på isen i över 20 minuter och flögs sedan med helikopter till Visby lasarett.

Jönköpingsnytt - 21 mar 12 kl. 20:51

Krog när en kvittering - sen tacklades han sönder

Jason Krog hade HV71:s bästa kvitteringschans - men skottet tog i ribban bakom Cristopher Nihlstorp. Strax därefter tacklades han bryskt av Jonas Frögren och avbröt matchen med en ännu oklar armskada. - Jason märkte direkt att något var fel, säger sjukgymnasten Andreas Frostemark..

Jönköpingsnytt - 21 mar 12 kl. 20:51

Krog nära en kvittering - sen tacklades han sönder

Jason Krog hade HV71:s bästa kvitteringschans - men skottet tog i ribban bakom Cristopher Nihlstorp. Strax därefter tacklades han bryskt av Jonas Frögren och avbröt matchen med en ännu oklar armskada. - Jason märkte direkt att något var fel, säger sjukgymnasten Andreas Frostemark..

Trelleborgs Allehanda - 16 dec 12 kl. 15:14

Tacklades - låg orörlig i en kvart


En ishockeyspelare i mötet mellan gotländska laget Sudret och Nynäshamn tacklades in i sargen så pass illa att han efteråt låg orörlig på isen.Enligt helagotland.se ska han ha legat minst en kvart innan han fördes med räddningshelikopter till sjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 12 kl. 15:18

Tacklades ? låg orörlig i en kvart

En ishockeyspelare i mötet mellan gotländska laget Sudret och Nynäshamn tacklades in i sargen så pass illa att han efteråt låg orörlig på isen. Enligt helagotland.se ska han ha legat minst en kvart innan han fördes med räddningshelikopter till sjukhus.

DN - 16 dec 12 kl. 15:25

Tacklades ? låg orörlig i en kvart

En ishockeyspelare i mötet mellan gotländska laget Sudret och Nynäshamn tacklades in i sargen så pass illa att han efteråt låg orörlig på isen..

Expressen - 16 dec 12 kl. 16:25

Spelaren tacklades ? låg orörlig i en kvart

VISBY. En ishockeyspelare i mötet mellan gotländska laget Sudret och Nynäshamn tacklades in i sargen så pass illa att han efteråt låg orörlig på isen..

Trelleborgs Allehanda - 16 dec 12 kl. 16:54

Tacklades - låg orörlig i 20 minuter


Ishockeymatchen i division 2 mellan Sudret och Nynäshamn på Gotland skakades av en otäck skada.I inledningen av andra perioden tacklades en Nynäshamnsspelare in i sargen. Smällen tog så pass illa att han ska ha legat orörlig i ungefär 20 minuter på isen innan han fördes till Visby lasarett med ambulanshelikopter.

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 12 kl. 17:03

Tacklades ? låg orörlig i 20 minuter

Ishockeymatchen i division 2 mellan Sudret och Nynäshamn på Gotland skakades av en otäck skada. I inledningen av andra perioden tacklades en Nynäshamnsspelare in i sargen. Smällen tog så pass illa att han ska ha legat orörlig i ungefär 20 minuter på isen innan han fördes till Visby lasarett med ambulanshelikopter.

SVT - 08 jan 13 kl. 19:46

Nagy tacklades ? låg orörlig på isen

Modos Ladislav Nagy tacklades hård av Timrås Johan Andersson och föll ihop på isen. Han låg länge orörlig innan han kunde ta sig upp av lämna isen. ?

Expressen - 12 dec 13 kl. 20:40

Tacklades sönder - då får han skulden själv

Efter fem minuter var det färdigspelat för Viktor Ekbom. Örebro-backen tacklades hårt av AIK-tuffingen Patric Blomdahl - och tvingades bryta matchen. Enligt C More Sport har Ekbom sytt sex stygn i pannan efter smällen..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 1 timme sedan

Jakob Ragnarsson klar för Rögle

Aftonbladet - 1 timme sedan

Wibron årets spelare: "Jätteärofyllt"

Aftonbladet - 7 timmar sedan

Salming om dopning: ”Finns säkert i dag”

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Boston tvingar fram Game 7 mot Toronto

Aftonbladet - 18 timmar sedan

Mbappés show när mästarna slog Monaco

Aftonbladet - 17 timmar sedan

Hultström: ”Förekommer inte i Stockholm”Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.