SR > Nyheter

Friday, 19 April, 17:40

SR - 18 jul 11 kl. 12:06

Libyskt övergångsråd får inget ryskt stödRyssland kommer inte att erkänna det nationella övergångsrådet i Libyen som landets provisoriska regering, meddelade utrikesminister Sergej Lavrov i dag vid en presskonferens..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Libyen, Sergej Lavrov

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Libyskt, övergångsrådfår , inget, ryskt, stöd

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Trump kan åtalas efter sitt presidentskap

Donald Trump reagerar nu på twitter efter att en maskad version av Muellerrapporten gjorts offentlig. Bland annat kallar han rysslandsutredningen en ”olaglig bluff”..

SR - 1 timme sedan

Dödlig busskrasch inför Garcías begravning

Flera personer har omkommit i en bussolycka norr om Perus huvudstad Lima, rapporterar peruanska medier. I bussen satt en delegation som var på väg till den peruanske ex-presidenten Alan Garcías begravning..

SR - 1 timme sedan

Morfar till Skråmos barn: Jag började gråta

IS-rekryteraren Mikael Skråmos barn är nu ett steg närmare att få komma hem till Sverige. Det uppger barnens morfar, Patricio Galvez för Ekot..

SR - 1 timme sedan

Fler metoder på väg för tidigare cancerupptäckt

Dödligheten i flera vanliga cancersjukdomar kan minska med nya screening-metoder som avslöjar tumörerna tidigare, enligt ny rapport från Socialstyrelsen..

SR - 2 timmar sedan

Kraftig ökning av uppsagda tjänstemän

Antalet uppsägningar ökar. Trygghetsrådet, som hjälper tjänstemän att finna nya arbeten har märkt en ökning med 26 procent de första kvartalet i år..

SR - 3 timmar sedan

Många döda efter kyrkras i Sydafrika

I Sydafrika har 13 personer omkommit i samband med att en kyrka rasat ihop norr om hamnstaden Durban, i östra Sydafrika..

SR - 4 timmar sedan

Skråmos barn ett steg närmare Sverige

IS-rekryteraren Mikael Skråmos barn har av kurdiska myndigheter i Irak getts klartecken att föras från flyktingläger i Syrien till det svenska konsulatet i staden Erbil i Irak, rapporterar TV4..

SR - 5 timmar sedan

Rumäniens justitieminister avgår

I Rumänien avgår justitieministern efter en öppen konflikt med det egna partiet. Ministern har motsatt sig lagändringar som kritiker anser kommer att stoppa åtal mot korruptionsanklagade politiker.

SR - 5 timmar sedan

Snart avgörs vem som skrattar sist i Ukrainas val

Presidentvalet står mellan en 41-årig politiskt oprövad tv-komiker och den tolv år äldre kritiserade sittande presidenten. I dagarna avgörs vem av dem som ska styra Ukraina de närmaste åren..

SR - 8 timmar sedan

Brutal norsk behandling av samer undersöks

I Norge granskas nu statens tidigare hårda förnorskningspolitik mot samer. – Den ledde till ett skambeläggande av samers språk och kultur, säger Dagfinn Høybråten som leder Norges nya sannings- och försoningskommission..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.