DN > Ekonomi

Sunday, 21 April, 07:25

DN - 18 jul 11 kl. 11:56

Avundsjukan sabbar jobbet? Den dr... Skert har du hrt ngon sdan surmulen reaktion p jobbet. Vad kostar det ett fretag om de anstllda gr omkring och r avundsjuka p varandra?.
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avundsjukan, sabbar, jobbet
SvD - 18 jul 11 kl. 13:46

Avundsjukan - en företagssjukdom

Avundsjukan sabbar jobbet..

SvD - 18 jul 11 kl. 13:46

Avundsjukan ? En företagssjukdom

Avundsjukan sabbar jobbet..

SvD - 18 jul 11 kl. 13:46

Avundsjukan ? En företagssjukdom

Avundsjukan sabbar jobbet..

SvD - 18 jul 11 kl. 13:46

Avundsjukan ? En företagssjukdom

Avundsjukan sabbar jobbet..

SvD - 18 jul 11 kl. 13:46

Avundsjukan ? En företagssjukdom

Avundsjukan sabbar jobbet..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Du duger på jobbet

Många går tyvärr omkring med en känsla av att de inte duger på jobbet och oftast helt i onödan för de högsta kraven kommer enligt min erfarenhet som beteendevetare och karriärcoach i de flesta fall från individen själv. Ta av jämförelseglasögonen Ett vanligt orsak bakom känslan av att inte duga är att man jämför sig lite för mycket jämför sig med andra kollegor och samarbetspartners på jobbets prestation och hur de är och vad de gör än andra som känner sig mer värdefulla i sig själva. Alla jämför sig med andra någon gång då och då på jobbet vilket är helt naturligt och helt ok.

VA - 21 jun 17 kl. 12:00

8 saker alla gör på jobbet - men som sabbar karriären direkt

Alla gör minst en av de här sakerna på jobbet. .

UNT - 21 jan 13 kl. 11:15

Avundsjuka på jobbet

Avundsjuka kolleger emellan är vanligt. Det finns mycket att vinna på att lära sig bemöta avundsjukan, för den hämmar kreativiteten och prestationen..

VA - 18 sep 17 kl. 10:00

8 saker som sabbar karriären direkt

Du gör minst en av de här sakerna på jobbet. .

GöteborgsPosten - 24 aug 17 kl. 10:31

"När det handlar om så mycket pengar så finns avundsjukan där"

Christian ”Chippen” Wilhelmsson har levt i många år i arabvärlden och tjänat stora pengar. Valet att lämna Europa och flytta dit för att spela fotboll har han och många kritiserats för. – När det handlar om så mycket pengar så finns den svenska avundsjukan där, säger han till Aftonbladet..

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - Igår: 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.