Regeringen > Nyheter

Tuesday, 23 April, 13:20

Regeringen - 18 jul 11 kl. 11:18

Ministrar kommenterar föreslagen reform av EU:s fiskePå rådsmötet den 19 juli ska EU:s fiskeministrar för första gången kommentera kommissionens förslag om nya regler för fisket i EU. Förslaget innehåller bland annat mål för att nå ett långsiktigt hållbart fiske senast år 2015. Inför rådet för jordbruk och fiske den 19 juli 2011 Pressmeddelande: Ministerråd om den framtida fiskeripolitken EU-representationen i Bryssel, Landsbygdsdepartementet, 18 juli 2011.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
EU, Bryssel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministrar, kommenterar, föreslagen, reformav , EU:s, fiske
Regeringen - 11 jun 12 kl. 15:12

Ministrar förhandlar ny fiskepolitik i EU

EU:s fiskeministrar ska på rådsmöte 12 juni försöka enas om ett förslag om en reform av EU:s fiskepolitik. Förslaget ska förhandlas med Europaparlamentet innan ett slutligt beslut kan fattas. För Sverige är det viktigt att säkerställa ett hållbart fiske i EU senast 2015.

SR - 08 jan 14 kl. 11:01

Förlängd skolplikt - en historisk reform

”En historisk reform”. Så kommenterar Ekots skolreporter Bengt Hansell dagens utspel från alliansens partiledare om förlängds skolplikt i grundskolan..

Västerbottens Folkblad - 10 mar 17 kl. 17:39

[PLUS] Bäcklund i partistyrelsen – så här kommenterar hon valet

Lilly Bäcklund, kommunstyrelsens ordförande i Lycksele, är föreslagen som suppleant i....

Regeringen - 09 nov 11 kl. 15:14

Ministrar diskuterar EU:s internationella fiskeavtal

Fiske och jordbruk står på dagordningen för mötet mellan EU:s jordbruksministrar den 14 november. De ska diskutera nya regler för EU:s internationella fiskeavtal och fortsätta diskussionen om en reform av EU:s jordbrukspolitik från 2014. Landsbygdsminister Eskil Erlandsson representerar Sverige på rådsmötet i Bryssel Jordbruks- och fiskerådet den 14 november 2011 EU-representationen i Bryssel, 9 november 2011.

Sydsvenskan - 18 feb 19 kl. 13:00

Ilskan mot skrytande ministrar förenar kommunpolitikerna

Färre öronmärkta bidrag är en reform som alla partier är rörande överens om..

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 19 kl. 13:00

Ilskan mot skrytande ministrar förenar kommunpolitikerna

Färre öronmärkta bidrag är en reform som alla partier är rörande överens om..

YLE - 30 dec 16 kl. 10:30

Berner kommenterar uppståndelsen kring sim-kort i bilar

Kommunikationsminister Anne Berner (C) har svarat på kritiken gällande statens trafikplaner. Planerna har väckt diskussion efter att Berner i en intervju sagt att bilar i framtiden ska förses med sim-kort som övervakar hur mycket man kör. Regeringen utreder som bäst om vägar, järnvägar och farleder som nu är i statens ägo kunde bolagiseras.

Expressen - 15 nov 12 kl. 12:14

SAS kommenterar inte föreslagen skamlön

Den timanställda kabinpersonalen på SAS kan bli några av de sämst betalda på den svenska arbetsmarknaden. Enligt ett förslag från SAS, som TT tagit del av, är ett av ledningens krav att deras lön ska sänkas till 80 kronor i timmen..

YLE - 26 apr 17 kl. 17:48

"Familjeledigheten ett lapptäcke som regeringen inte vågade röra"

- Det finns beslutsunderlag som både partierna och arbetsmarknadsparterna har gjort för att förnya familjeledigheten. Systemet är ändå som ett lapptäcke, säger forskningschef Minna Salmi vid THL, därför har förändringarna hittills bestått av kompromisser. Minna Salmi är en av våra främsta experter på familj och arbetsliv.

HBL - 24 dec 14 kl. 04:22

Slutspurten blev en uppförsbacke

Snart åker kriminalromanerna fram och riksdagsmapparna ut för Ulla-Maj Wideroos, efter tjugo år i granitborgen. Men allt är inte klart. Den tyngsta rodden – vårdreformen – kom på slutrakan.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.