Realtid > Ekonomi

Friday, 19 April, 19:40

Realtid - 18 jul 11 kl. 11:37

Han säljer Trumps lyxvåningarFredrik Eklund ska sälja 299 hotellägenheter i skyskrapan Trump Soho..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Trumps, Eklund, Trump Soho

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han säljer, Trumps, lyxvåningar
Expressen - 11 maj 16 kl. 17:21

Kändistätt när Sveriges dyraste lyxvåningar visas upp

I kvällens avsnitt av ”Toppmäklarna” flockas de rika och kända. Alla vill vara med när Sveriges dyraste lyxvåningar ska visas. Följ med när Peter Stormare och andra stjärnor minglar!.

DI - 15 jan 16 kl. 07:25

Kommunal delar ut lyxvåningar till sina chefer

Stormen kring fackförbundet Kommunal fortsätter. Nu avslöjar Aftonbladet att föörbundet delat ut attraktiva våningar i Stockholms innerstad till sina chefer. Kommunal struntar också i att lämna lägenheter till bostadsförmedlingen..

DI - 28 jul 15 kl. 13:40

Trump säljer lyxlägenheten

Fastighetsmagnaten och aspirerande presidentkandidaten Donald Trump har sålt en av sina lyxvåningar. Det rör sig om en takvåning i New York med en prislapp på omkring 180 miljoner kronor. Det skriver The Wall Street Journal..

ÖstersundsPosten - 14 nov 14 kl. 05:00

Lyxvåningar på Storsjö Strand såldes direkt

Det råder ingen tvekan om att det blir kapitalstarka Östersundsbor som har råd att köpa här..

DI - 17 feb 15 kl. 16:08

Schweizersvenskar slåss om lyxvåningar på Östermalm

Det har blivit huggsexa om de allra dyraste jättelägenheterna på flashiga Östermalm. Orsaken? Svenskar i Schweiz som blivit 15 procent rikare i ett nafs..

Expressen - 12 jun 16 kl. 14:31

Lyxvåningar immuna mot boprissänkningen

Bostadspriserna i heta Stockholm har gått ned med cirka 10 procent som en effekt av amorteringskravet. Det vittnar flera mäklare om som Dina Pengar talat med. Men lyxsegmentet är immunt mot kraven på att betala tillbaka på lånen.

Blekinge Läns tidning - 24 feb 17 kl. 09:57

Bygger lyxvåningar för 60 miljoner

I april börjar Gelo-Möbler byggas om till trygghetsboende. Bygget beräknas kosta 60 miljoner kronor. Fastighetsägaren hoppas på bidrag från Boverket..

GöteborgsPosten - 13 mar 17 kl. 21:08

Stockholmsföretag bygger lyxvåningar i Göteborg

Göteborg är just nu i en expansiv fas och det märks på flera platser. Karlatornet och Västlänken är bara några av de projekt som är på gång i staden. Det senaste i raden är lyxlägenheter i centrala Göteborg..

Norrtelje Tidning - 09 jun 16 kl. 11:55

Här visar Jan Emanuel upp sin lyxvåning

Nu säljer superentreprenören Jan Emanuel Johansson sin lyxvåning på Östermalm. Men det kostar att för den som funderar på att slå till. Köparen får hosta upp mig 29 miljoner för våningen om 231 kvadratmeter i tre våningar.

Norrtelje Tidning - 09 jun 16 kl. 12:07

TV: Här visar Jan Emanuel upp sin lyxvåning

Nu säljer superentreprenören Jan Emanuel Johansson sin lyxvåning på Östermalm. Men det kostar för den som funderar på att slå till. Köparen får hosta upp mig 29 miljoner för våningen om 231 kvadratmeter i tre våningar.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 13:16

”Aktiv förvaltning märks vid pressade marknader”

Den svenska fondbranschen kommer att konsolideras. Det spår Lannebo Fonders vd Martin Öqvist. – Jag tror att nya regelverk och mindre antal PPM-fonder kommer att driva på konsolideringen..

Realtid - Igår: 12:27

Kursrekord på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen slog nytt kursrekord på torsdagen när det breda indexet omxspi gick över den tidigare toppnivån..

Realtid - Igår: 12:21

Formsvacka för Europas tillväxt

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 51,3 i april, jämfört med 51,6 föregående månad..

Realtid - Igår: 12:01

Statliga insättningsgarantin skapar ockersöt räntemarginal 

Den finaste arbetsfria intäkten man kan ha sägs vara apanage. Den näst finaste är arbitrage. Den tredje finaste verkar vara att nyttja den statliga insättningsgarantin.

Realtid - Igår: 11:38

Combigene lägger bud på Panion

Life science-bolaget Combigene har lagt ett bud på konkurrenten Panion. Budet värderar Spotlight-noterade Panion till 16,7 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 11:13

Expert: Problemen inte över för Oscar Properties

Även om den viktiga förlängningen av Oscar Properties obligationslån ser ut att gå igenom är problemen knappast över för bostadsutvecklaren, enligt Danske Banks kreditanalytiker Louis Landeman..

Realtid - Igår: 08:49

"Fler kunder får upp ögonen för Skandia"

UPPDATERAD Skandiabanken vänder till rörelsevinst under det första kvartalet då banken vann betydande marknadsandelar inom bolån och ökade volymerna även inom sparande..

Realtid - Igår: 08:58

”Lång och svår resa mot högre ränta”

Det kommer att dröja innan räntan ligger på historiskt sett normal nivå. Det skriver Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson i en analys..

Realtid - Igår: 08:54

Deutsche och Danskes fusionssamtal sätter press på Tysklands finansminister

Tysklands finansminister Olaf Scholz sitter i en rävsax. Om affären kollapsar ses han som en förlorare och om affären går igenom får han skulden för alla förlorade jobb..

Realtid - Igår: 08:55

Kinas ekonomi slår förväntningarna

Kinas ekonomi ser ut att återhämta sig efter en svag avslutning på fjolåret.   .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.