Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 23 April, 09:27

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Börs-vd:ns huvudvärk - ledning kan anmälas
Ledningen i det svenska börsbolagets dotterbolag fick sparken på stående fot. Nu riskerar de att polisanmälas, rapporterar Di.se..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Di

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börs-vd:ns, huvudvärk, ledningkan , anmälas
YLE - 18 sep 17 kl. 08:05

Familj flyttade nästan 90 km för att dottern ska få gå i frisk skola: "Hon är som en annan flicka"

Flera Kyrkslättföräldrar har nu satt sina barn i skolor i andra kommuner eftersom barnen inte längre kan gå i Winellska skolan på grund av illamående som hänger samman med dålig inomhusluft och mögel. Sirpa Ahonen med familj flyttade från Kyrkslätt till Borgå för att dottern Hilma ska kunna ha en normal skolgång. – Två veckor före skolstart fick vi reda på att barackerna vid Winellska skolan inte är färdiga i tid till skolstarten.

Helsingborgs Dagblad - 19 dec 15 kl. 09:46

Slarvade bort patients skallben

För två år sedan opererades en bit av den då 16-årige patientens skallben bort för att lätta på trycket vid en hjärnblödning på Akademiska sjukhuset i Uppsala.Tanken var att benbiten skulle sparas och opereras in igen ett halvår senare. Men när det var dags, mitt under pågående operation, var biten borta, skriver Upsala Nya Tidning.

Sydsvenskan - 19 dec 15 kl. 09:46

Slarvade bort patients skallben

För två år sedan opererades en bit av den då 16-årige patientens skallben bort för att lätta på trycket vid en hjärnblödning på Akademiska sjukhuset i Uppsala.Tanken var att benbiten skulle sparas och opereras in igen ett halvår senare. Men när det var dags, mitt under pågående operation, var biten borta, skriver Upsala Nya Tidning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.