Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 25 April, 23:22

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 11:43

Vandring i TorekovHur samspelar naturen och mnniskan? Det ska Bodil Stefansson visa och bertta om i samband med en vandring vid Torekov p tisdag. Samling klockan 19 vid Ydrehall, i slutet av Sankta Toras vg. Arrangr r Bjre Naturskyddsfrening, och ansvarig fr vandringen r Naturskyddsfreningens Kerstin Junker Lnnerholm..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vandringi , Torekov
Helsingborgs Dagblad - 12 maj 15 kl. 14:54

Vandring genom Torekov

Söndagen den 17 maj väntar vandring genom Torekov med Bodil Stefansson som guide..

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 13 kl. 13:36

Vandring till Dagshög

På söndag arrangeras kulturvandring mellan Torekov och Dagshög. Språkguiden Ingrid Persson Skog berättar om den gåtfulle kung Dag, naturens krafter och havet som hot och födkrok. Klockan 10.

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 12 kl. 16:41

Vandring för barn på Väderön

På söndag den 13 maj arrangerar Naturskyddsföreningen Bjäre en vandring för barn på Hallands Väderö. Barnen som deltar bör vara minst fem-sex år och ha med sig matsäck samt rejäla skor. Föräldrar och andra vuxna är också välkomna.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 15 kl. 14:36

Det behövs ett äldreboende i Torekov

Bästa alla ni som bestämmer i Båstad. Vi undrar, har ni glömt oss?Vi är ungefär runt 1200 året runt-boende personer, som är över 65 år, på sträckningen Torekov/Västra Karup.

Skånskan - 28 sep 16 kl. 16:00

Vandring och konst i flera plan

Recension/konst KONST
Trekking in Time
Ystad Konstmuseum
Till och med 13 novemberKonsten att vandra eller Vandra som konst? Frågan som står i fokus på Ystads Konstmuseums stora höstutställning har initierats av museichefen Ýrr Jónasdóttir, själv rutinerad vandrare. Tillsammans med vännen och konstkuratorn Anna Kindvall har hon under snart 10 somrar vandrat bland Europas berg – och funnit att vandring är ett ämne värt en egen utställning.

YLE - 06 aug 17 kl. 10:08

Vandring längs Kungsleden - en dröm som gick i uppfyllelse

Över 400 kilometer. Det är sträckan mellan Abisko och Hemmavan i norra Sverige som Kika Fogelberg vandrat i sommar. Med på resan var hennes trogna hund Ditte och under den sista etappen anslöt sig också vännerna Eva Ramstedt, Anna Fröding och Marika Nylund.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 11 kl. 17:17

Plan i Torekov till regeringen

Detaljplanen för fastigheterna Krabban 13, 14 och 15 i Torekov är nu ett fall för regeringen. Grannar till fastigheterna har tidigare överklagat detaljplanen till länsstyrelsen, som dock gav kommunen rätt.Nu vänder man sig till Regeringen för att få planen upphävd.

Helsingborgs Dagblad - 15 feb 11 kl. 16:30

Workshop i Torekov

Lördagen den 12 mars kan den som vill bli bättre på att föra fram budskap och lära sig att kommunicera ägna en halvdag på Mediateket på Sandlyckeskolan i Torekov. Leaderprojektet Torekov Året Runt har engagerat Ledarstudion till en förmiddag för den som vill lära sig mer om hur man blir hörd och lyssnad på..

Expressen - 04 apr 11 kl. 12:16

Fogden jagar storsvindlarens hus i Torekov

TOREKOV. Det här huset ägs av fängelsedömde före detta Röda Korset-chefen Johan af Donner. Men inte så länge till om kronofogden får som den vill.

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 11 kl. 15:24

Öppet hus på fabriken i Torekov

På lördag är det dags för Öppet hus i "Fabriken", gamla "Rosa Ljung-fastigheten", på Litorinavägen i Torekov. Den relativt nya företagsbyn på Bjäre kommer att ta emot besökare mellan klockan 13 och 15.På programmet står bland annat tipspromenad för hela familjen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Regissören John Singleton i koma

Filmregissören John Singleton har hamnat i koma sedan han drabbats av en stroke, rapporterar ABC News. Singletons tillstånd uppdagades i ett rättsdokument i vilket hans mor begär tillfällig omsorg för att kunna fatta medicinska och ekonomiska beslut åt.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ex-militär på Cypern har erkänt sju mord

Utredningen om mord på flera utländska kvinnor och flickor på Cypern har vuxit. Den gripne 35-årige grekcypriotiske före detta yrkesmilitären har erkänt sju mord. En tredje mördad kvinna hittades på torsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Atalanta till första cupfinalen på 23 år

Atalanta är minst sagt tunnsått på titlar i klubbens snart 112-åriga historia. Då var det inte konstigt att det utbröt glädjefnatt bland såväl spelare som supportrar till den blåsvartrandiga Bergamoklubben när laget via 2–1 och totalt 5–4 i semifinalen.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rätt att vila Granqvists ljumske som spökat sedan Gasten

HD:s krönikör om HIF:s och Sveriges lagkapten som tvingas vila..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Amazon fördubblade vinsten

Amazon ökade sin försäljning under årets första kvartalet. E-handelsjättens omsättning steg 17 procent och landade på 59,7 miljarder dollar, motsvarande 569,6 miljarder kronor. Företagets vinst uppgick till på 3,6 miljarder dollar, en fördubbling jämför.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stark trio i Kungapokalen

Tre starka hingstar imponerade när uttagningar till Konung Gustaf V:s pokal avgjordes på Åbytravet. Attraversiamo, Evaluate och Campo Bahia är trion som jagar förstapriset på en miljon kronor. Årets första stora batalj för fyraåringarna brukar kallas Ku.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Scorseses nya Dylanfilm till Netflix i juni

Den 12 juni dyker regissören Martin Scorseses dokumentärfilm "Rolling thunder revue: A Bob Dylan story by Martin Scorsese" upp på Netflix, skriver Variety. Filmen, som beskrivs som "lika delar dokumentärfilm, konsertfilm och feberdröm", kretsar kring Bo.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Borås till final – övervann Norrköpingsspöket

Semifinaler i allmänhet och sådana mot Norrköping i synnerhet har inte varit något för Borås i herrarnas basketliga. Men efter fem semifinalförluster sedan 2011–2012, varav tre mot just Norrköping, tog Borås revansch. I dubbel bemärkelse.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bil började brinna vid Väla

På torsdagen skedde en bilbrand på Ekslingan..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Han var hyfsat väck efter smällen”

En räddad poäng mot IFK Norrköping. Men ändå smolk i bägaren för Djurgården i och med den befarade hjärnskakningen på lagkaptenen Marcus Danielson. – Man såg på ögonen att han var lite borta, säger målvakten Tommi Vaiho som kolliderade med mittbacken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.