Computer Sweden > IT

Friday, 19 April, 07:42

Computer Sweden - 18 jul 11 kl. 11:02

Adobe köper Echosign
Hoppas göra elektronisk dokumentsignering till standard..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Echosign

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adobe, köper, Echosign
Computer Sweden - 22 maj 18 kl. 11:30

Adobe köper e-handelsplattform för 14,5 miljarder


Adobe köper open source-baserade e-handelsplattformen Magento för 1,68 miljarder dollar, motsvarande ungefär 14,5 miljarder kronor..

IDG - 22 maj 18 kl. 11:30

Adobe köper e-handelsplattform för 14,5 miljarder


Adobe köper open source-baserade e-handelsplattformen Magento för 1,68 miljarder dollar, motsvarande ungefär 14,5 miljarder kronor..

Dagensanalys.se - 23 sep 18 kl. 05:09

Adobe köper Marketo för nära 40 miljarder kronor

Molnbaserade B2B-företaget Marketo har köpts upp av Adobe för nära 40 miljarder kronor. Nu ska Adobe på allvar ta upp fighten med Oracle och Microsoft. Köpet av Marketo är Adobes största köp av ett bolag någonsin.

Dagensanalys.se - 22 maj 18 kl. 16:48

Adobe köper Magento

Ännu en jätteaffär är i hamn. Den här gången är det Adobe Systems som köper Magento Commerce. Magento är en open source-baserad webbapplikation för e-handel som lanserades 31 mars 2008.

Dagensanalys.se - 23 jan 19 kl. 15:14

Adobe köper Allegorithmic för att ta 3D in till marknadsavdelningen

Adobe har köpt företaget Allegorithmic som är specialister på att skapa lösningar för 3D. Lösningarna används ofta inom spelvärlden och kan nu även användas inom digital marknadsföring. “We are seeing an increasing appetite from customers to leverage 3D technology across media, entertainment, retail and marketing to design and deliver fully immersive experiences,” säger Scott Belsky, chief product officer and executive vice president, Creative Cloud på
Adobe.

Datormagazin - 07 jan 13 kl. 14:06

Adobe köper kreativt socialt nätverk

Adobe har förvärvat Behance, ett socialt nätverk för kreativa med över en miljon medlemmar, och planerar att integrera de många funktionerna från Behance i sitt egna Creative Cloud..

DI - 21 sep 18 kl. 08:10

Adobe miljardköper Marketo

Adobe Systems uppger att man förvärvar Marketo, som erbjuder business-to-business eller B2B-marknadsföringsapplikationer. Prislappen är på 4,75 miljarder dollar..

Dagensanalys.se - 18 apr 18 kl. 08:46

Adobe satsar på röststyrning – köper startup som utvecklar rösttjänster

Adobe har köpt ett start-up-företag inom röststyrning så att man inom en snar framtid skall kunna integrera det i deras AI-assistenter, så att man skall kunna styra med rösten istället för tangentkommando. Adobe – som bland annat är känt för Photoshop, Illustrator och Flash – har lagt vantarna på den New York-baserade startupen Sayspring, som jobbar med utveckling av röstbaserade gränssnitt. Adobe köper upp Sayspring för att man skall kunna integrera AI-assistenter som Alexa eller Google Assistant in sina produkter.

IDG - 18 jul 11 kl. 11:02

Adobe köper Echosign


Adobe hoppas på genombrott för elektronisk signering med förvärvet..

Dagensanalys.se - 03 maj 18 kl. 12:56

LIVE: Adobe Summit London – sammanfattning av keynote dag 1

Här kommer en kort summering av förmiddagspasset på Adobe Summit efter första dagen i London. Shantanu Narayen CEO, Adobe Shantanu inledde dagen och kort sammanfattat handlade det om. Var vi lägger vår ”Pengar Tid och Lojalitet” bygger helt och hållet på vilken kundupplevelse man levererar, man köper inte längre produkter man köper upplevelser.

Dagensanalys.se - 22 jun 16 kl. 11:47

Vistmaskinen Adobe ångar på

Adobe har meddelat att de har ett nytt ”All Time High” i deras intäkter med 1,4 miljarder dollar och ett resultat på 0.71 dollar per aktie under andra 2016 kvartalet . Analytikerna hade väntat sig en omsättning på cirka 1,4 miljarder dollar och ett resultat på 0,68 dollar per aktie.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 20 timmar sedan

Nu får Siri och Alexa konkurrens – från Facebook


Amazon, Apple och Google har redan sina AI-assistenter. Men nu utmanas de av Facebook som håller på att ta fram sin egen variant..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

Förre Mozilla-chefen: Google har systematiskt sabbat för Firefox i åratal


En före detta hög chef på Mozilla anklagar Google för att det senaste decenniet medvetet och systematiskt sabotera Firefox för att fler ska börja använda Chrome..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

Amazon ger upp sin e-handelssajt i Kina


I sommar stänger Amazon sin e-handelssajt på den kinesiska marknaden. I stället fokuserar man på mer lönsamma affärer – som att sälja sina molntjänster..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Så ska AI hjälpa Arbetsförmedlingen att ge bättre stöd


Arbetsförmedlingen görs nu om i grunden. I stället för att arbetsförmedla så ska man bedöma arbetsmarknaden och de arbetssökandes behov av insatser. Och knepet för att lyckas med det stavas AI..

Computer Sweden - Igår: 10:33

Netflix växer snabbare än förväntat


9,6 miljoner nya abonnenter tillkom under årets första kvartal..

Computer Sweden - Igår: 09:30

Frankrike vill få EU att reglera kryptovaluta


Förra veckan införde Frankrike ett regelverk för kryptovaluta och nu hoppas man på att även EU ska haka på. ”Vår modell är den rätta”, säger den franske finansministern..

Computer Sweden - Igår: 09:07

Tieto bygger ny e-handelsvärld för modesajt


Scandinavian Man har gett Tieto uppdrag att bygga en ny e-handelsplattform..

Computer Sweden - Igår: 09:15

Nu är Acando CGI:s – jätteaffären i hamn


Acando och CGI är numera ett efter att kanadensiska CGI nu kontrollerar 93,7 procent av aktierna i det svenska konsultbolaget..

Computer Sweden - I förrgår: 06:01

Tunga kravet: staten måste ta ansvar så att alla kan få e-leg


Man ska inte behöva vara kund i en bank för att få tillgång till en digital identitet. Det anser SKL som uppmanar staten att ta ett större ansvar för att alla får tillgång till e-legitimation – både som privatpersoner och i tjänsten..

Computer Sweden - I förrgår: 14:13

Norsk Microsoftpartner till Sverige – ska hjälpa kunder med den nya lagen


Nya regler ger nya företag. Nu satsar norska Sharecontrol på att etablera sig på den svenska marknaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.