SVT > Videos

Sunday, 21 April, 19:08

SVT - 18 jul 11 kl. 10:57

Polisen ska arbeta mot djurplågerietSmålandsnytt. Vanvården av djur har ökat och nu har polisen startat en ny grupp - specialiserad på djur. Medverkande. Suzanne Sandquist, vd djursjukhuset, Karin Ingströmer, reporter, Therése, polisinspektör, Sara Ringhagen, fotograf, Karin Ingströmer, redigerare.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sandquist, Ingströmer, Ringhagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenska , arbetamot , djurplågeriet
BT - 25 sep 14 kl. 20:42

Utfäster belöning efter djurplågeriet

Djurens vänner i Borås utfäster nu en belöning till det tips som leder till att fallet med katten Busan klaras upp. BT har berättat om händelsen tidigare i veckan. Det var i söndags kväll som några unga tjejer uppmärksammade när tre-fyra killar i 12-15-årsåldern kastade sten mot en påse på en stolpe.

Expressen - 27 jul 12 kl. 07:43

Polisen jagar djurplågaren

Kosta är i chock efter det brutala djurplågeriet i förrgår, då en hund släpades efter en bil i flera mil. Polisen vet vem föraren är, men har inte gripit honom. - Mannen har ingen annan fast adress.

Jmini.se - 29 nov 16 kl. 18:38

Starka läsarreaktioner: Så här ska kommunen stoppa djurplågeriet i Stadsparken

Reaktionerna från Jminis läsare efter publiceringen om det misstänkta djurplågeriet har varit mycket starka. Närmare 50 kommentar har postats på Jminis Facebookgrupp och läsarna krävde krafttag från kommunens sida för att stoppa sabotagen. Nu ka.....

NSD - 23 mar 15 kl. 11:57

Kravet: Stoppa djurplågeriet

Efter bilden på den lidande renen – nu kräver Svenska Samers Riksförbund att polisen förhindrar ytterligare fall av djurplågeri..

Barometern - 19 sep 13 kl. 10:21

USA-konkurrens ökar djurplågeriet

Snart väller billigt amerikanskt kött från gravt plågade djur in i affärerna. Utan djurskyddsskatter kommer det nya frihandelsavtalet mellan EU och broilerindustrins födelseland USA att innebära det slutliga dråpslaget för svenskt djurskydd. Det är ingen slump att Obama i förra veckan kom till just Sverige för att prata om det nya frihandelsavtalet med EU.

SVT Debatt - 18 dec 13 kl. 06:00

Det måste bli stopp på djurplågeriet

DJURPLÅGERI Nyfikna grisar som vill böka hålls på betonggolv, kor som vill beta och idissla hålls inomhus, minkar som i det fria rör sig över stora avstånd hålls i små burar av nät och två miljoner hönor sitter fortfarande i bur med mindre yta än ett A4-papper. Det är oacceptabelt. Om svenska konsumenter ska vilja köpa svenskt för djurens skull måste de kunna lita på att det faktiskt gör skillnad, skriver Åsa Romson och Helena Leander från Miljöpartiet.

NSD - 24 mar 15 kl. 09:45

Sametinget fördömer djurplågeriet

Sametinget fördömer djurplågeri med skoter och tjuvslakt inom samebyarna..

Jmini.se - 02 jun 17 kl. 20:30

Kommunens kameraoffensiv ska stoppa djurplågeriet i Stadsparken

Senast i höstas upptäcktes ett nytt fall av djurplågeri i Stadsparken. Någon hade då brutit sig in i häststallet och matat hästarna. För tre år sedan avlivades fölet Tindra efter en misstänkt misshandel.

Magazin24 - 11 sep 12 kl. 11:02

Djurplågeri i Köping

En man i 60-årsåldern har setts slå sin hund vid fängelsegården. Måndagen den 10 september sågs en man i 60-årsåldern slå sin hund med en gren vid skogen vid Fängelsegården i Köping. En boende i området såg händelsen från ett fönster och ropade åt mannen att sluta.

Hela Gotland - 21 dec 17 kl. 15:13

Misstänkt djurplågare fick polishämtning

Polisen fick under fredagen hämta den unge man som misstänks för det uppmärksammade djurplågeriet av en katt..

YA - 02 apr 14 kl. 12:51

Lantbrukare döms för djurplågeri

Ägaren till de 88 nötkreatur som omhändertogs akut 2008 döms nu för djurplågeri. Enligt domen hade lantbrukaren dock inte något uppsåt att skada djuren. Djurplågeriet berodde på grov oaktsamhet och straffet blir villkorlig dom och böter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.