Realtid > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 03:20

Realtid - 18 jul 11 kl. 10:58

EFG: Blanda inte ihop bankernaEfter rapporten om EU:s stresstest vill EFG International klargra vissa feltolkningar..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EFG, Blandainte , ihop, bankerna
SvD - 16 nov 15 kl. 17:59

"Man får inte blanda ihop flyktingar med terrorister"

Samtidigt som dramatiken ägde rum i Molenbeek, så möttes EU:s 28 utrikesministrar bara en kort tunnelbaneresa bort, i EU-kvarteren. De underströk att man vill ha en politisk – inte militär – lösning på kriget i Syrien och framför allt: att man inte blandar ihop människor på flykt med terrorister..

YLE - 25 maj 14 kl. 11:13

Johan Portin: Idrott och politik hör tydligen ihop

Idrott och politik - hör de ihop? Tja. Det beror väl på vem man frågar.

DN - 02 jul 18 kl. 07:00

Sverige eller Schweiz? Så har länderna blandats ihop

Sverige möter Schweiz i åttondelsfinalen i fotbolls-VM. Frågan är hur mycket det kommer att ställa till det för tv-tittarna, när två länder som är ökänt lätta att blanda ihop ställs mot varandra. Här är fem gånger som världen blandat ihop Sverige och Schweiz..

Newsmill - 10 aug 11 kl. 15:26

Frågan om delat ledarskap hör inte ihop med partiledarvalet

Efter Lars Ohlys avgång är det än mer viktigt att skilja på frågan om delat ledarskap och vem som ska vara partiledare. Att blanda ihop de två frågorna kan resultera i en olycklig kompromiss i valet av partiledare. Det skriver Peter Bowin, ordförande för Vänsterpartiet i Blekinge..

YLE - 19 jan 14 kl. 16:38

Putin: Idrott och politik hör inte ihop

Rysslands president Vladimir Putin tonar ner betydelsen av att ha politiska ledare närvarande vid vinter OS i Sotji. I en intervju med internationell och rysk media sade Putin att de olympiska spelen är idrottarnas tävling, inte politikernas. Enligt presidenten är det opassande att blanda ihop politik och idrott.

DN - 29 aug 14 kl. 15:11

”Skyttedal blandar medvetet ihop asylrätt och integration”

Sara Skyttedal väljer medvetet att blanda ihop frågorna om asylrätt och integration. Det är en rättighet att söka skydd för den som riskerar förföljelse. Man kan inte inskränka rätten till asyl med hänvisning till vad som eventuellt kan hända om för många söker en fristad just här i Sverige.

Hela Gotland - 13 jun 12 kl. 04:00

"Man ska inte blanda ihop idrott och politik"

Boka in den 4 juli i almenackan - då är det Idrottens dag i Almedalen.Då ska idrotten visa upp sig för politiken.- Det är ett sätt att markera vår roll i samhället, säger Fredrik Rodhe på Riksidrottsförbundet..

SVT - 01 okt 13 kl. 15:46

?Viktigt att inte blanda ihop rollerna?

SVT:s Mellanösternkorrespondent Samir Abu Eid om att rapportera från områden där människor far illa utan att handfast kunna hjälpa till och vikten av att komma ihåg sin roll..

Aftonbladet - 20 apr 14 kl. 16:55

’Folk brukade blanda ihop mig med Joey’

Matt LeBlanc om att förknippas med ”Vänner”, livet som boskapsskötare och nya succén med ”Episodes”.

ÖstersundsPosten - 30 okt 15 kl. 14:28

Allhelgona eller halloween – nu kommer du aldrig att blanda ihop begreppen igen

Under slutet av oktober och början av november firas både allhelgonahelgen och halloween i Sverige. Gemensamt för båda är att de handlar om döden. Både genom att minnas de som dött men även genom att klä ut sig och skrämmas med döden som inspiration.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Vd miljonsatsar i Fundedbyme

Crowdfundingplattformen Fundedbymes vd Daniel Daboczy planerar att investera i företrädesemissionen för en miljon kronor..

Realtid - 10 timmar sedan

Daniel Daboczy

Allt tyder på att SAS går mot en pilotstrejk. Om medlarna inte lyckas med sitt uppdrag går piloterna ut i strejk på fredag..

Realtid - 11 timmar sedan

JC avbryter rekonstruktion

Klädkedjan JC:s ser ut att ge uppp. Under tisdagseftermiddagen valde bolaget att skicka in en ansökan om att få avbryta den pågående rekonstruktionen..

Realtid - 12 timmar sedan

“Hållbarhet en förutsättning för lönsamma affärer”

Hållbara investeringar har seglat upp som ett hett ämne i finansbranschen. “Tiden när vi kallade hållbarhetsfrågor för “ickefinansiella risker” är förbi”, säger Emma Ihre, hållbarhetschef på Mannheimer Swartling..

Realtid - 12 timmar sedan

Flest GDPR-anmälningar mot Klarna

Sedan GDPR-lagen trädde i kraft i maj förra året har det kommit in 82 anmälningar mot Klarna. Under samma period har storbankerna dragit på sig 22 anmälningar tillsammans. Det rapporterar DI Digital..

Realtid - 13 timmar sedan

Mays motståndare vill ha ny misstroendeomröstning

Theresa Mays motståndare vill ändra partireglerna för att möjliggöra en ny misstroendeomröstning gällande hennes ledarskap..

Realtid - 14 timmar sedan

Nordiska M&A-transaktioner nära toppnivåer

Nordea räknar med en fortsatt god M&A-marknad i Norden i år drivet av mycket pengar hos riskkapitalbolagen samt kapitalstarka och lönsamma bolag. Det säger Johan Trocmé, chef för tematisk analys på Nordea Markets till Realtid..

Realtid - 14 timmar sedan

Konsolidator tar sikte på börsen

Det danska fintechbolaget Konsolidator tillkännager notering på danska Nasdaq First North. Grundarna tror att deras system kommer att "revolutionera finansfunktionerna över hela världen.".

Realtid - 18 timmar sedan

Nu behöver juristen kunna dataanalys

Inom skatteområdet är analys av data ännu i sin linda. Endast 22 procent av storbolagscheferna uppger att de har tillgång till rätt data. "Det som överraskar mig är att resultatet såg likadant ut för tio år sedan trots att tekniken har gått framåt i en rasande fart sedan dess," säger  Kim Jokinen på PWC..

Realtid - 16 timmar sedan

V och KD i samarbete om penningtvätt

Vid en pressträff idag meddelar Vänsterpartiet och Kristdemokraterna att de tar ett gemensamt utskottsinitiativ för att stärka arbetet mot penningtvätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.