Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 19 April, 23:39

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 10:54

Fler arbetslösa förra veckanI slutet av förra veckan var 207 992 personer inskrivna som arbetslösa hos Arbetsförmedlingen. Det är 1 826 fler än veckan före men 28 641 färre än samma vecka i fjol. Samtidigt deltog 154 640 personer i program med aktivitetsstöd, 749 färre jämfört med veckan före och 11 585 färre än samma vecka i fjol. Under veckan anmäldes 8 388 nya platser till landets arbetsförmedlingar..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Arbetsförmedlingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, arbetslösaförra veckan
YLE - 25 sep 12 kl. 11:38

Fler arbetslösa västnylänningar

Stålföretaget FN-steels konkurs märks nu i de färska sysselsättningssiffrorna för Västnyland. Antalet arbetslösa har ökat markant i hela Västnyland på ett år, visar statistiken från NTM-centralen. I slutet av augusti var 3260 personer arbetslösa.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 12 kl. 08:14

Fler arbetslösa, färre nya jobb

Det blev fler arbetslösa och färre nya lediga jobb i augusti i år jämfört med samma månad i fjol, enligt statistik från Arbetsförmedlingen. I slutet av augusti var 389 000 personer, 8,4 procent av arbetskraften, inskrivna som arbetslösa. Det är en ökning med 19 000, 0,2 procentenheter, jämfört med motsvarande månad i fjol..

Sydsvenskan - 12 jun 13 kl. 06:30

Fler nya jobb i Skåne ? och fler arbetslösa

Massi Gahani arbetar deltid som tolk och har sökt heltidsjobb i flera år utan resultat. Hon tror på en ännu tuffare höst.
Arbetsmarknadsprognosen för Skåne som släpptes i?

Regeringen - 20 dec 17 kl. 10:29

Fler arbetslösa till utbildning genom vägledning

Att arbetslösa erbjuds vägledning är viktigt för en bättre fungerande arbetsmarknad. I regleringsbrevet för 2018 ges Arbetsförmedlingen i uppdrag att redovisa åtgärder för att fler arbetslösa ska ta del av utbildning genom vägledning. Myndigheten ska också genomföra en förstudie om hur en digital plattform för vägledning kan etableras..

SvD - 12 sep 12 kl. 08:24

Fler arbetslösa ? färre nya jobb

19 000 fler arbetslösa jämfört med motsvarande månad i fjol..

Affärsvärlden - 03 jun 13 kl. 11:01

Fler arbetslösa sämre rustade för jobb

Allt fler arbetslösa som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen tillhör grupper som står längst från arbetsmarknaden, vilket påverkar utflödet till arbete. Det visar Arbetsförmedlingens Arbetsmarknadsrapport ..

Nya Wermlands Tidningen - 21 feb 14 kl. 06:00

"Fler arbetslösa ungdomar borde söka sig till oss"

Varför söker sig inte fler arbetslösa ungdomar till oss? Det undrar företrädarna för det kommunala rekryteringsbolaget Majbergets Rekrytering..

YLE - 25 okt 16 kl. 09:22

Fler arbetslösa i Österbotten

Vid Österbottens arbets- och näringsbyrå fanns det i slutet av september sammanlagt 10 580 arbetslösa arbetssökande. Men Österbotten har fortfarande den lägsta arbetslöshetsgraden i landet med nio procent. Motsvarande siffra i Södra Österbotten är 9,5 procent och i hela landet 12,5 procent.

YLE - 26 aug 14 kl. 10:16

Över 500 fler arbetslösa i Västnyland

De arbetslösa i Västnyland har blivit nästan 130 personer fler i juli än i juni. Jämför man med samma månad ifjol blev de som ville ha jobb över 550 fler. Däremot har andelen arbetslösa i Hangö minskat en aning sedan en månad tillbaka och är nu samma som för ett år sedan.

YLE - 24 maj 16 kl. 09:19

Fler arbetslösa i Österbotten

Antalet arbetslösa i Österbotten är betydligt fler än för ett år sen. Det visar siffror från Arbets- och näringsministeriet. Vid Österbottens TE-byrå fanns det i slutet av april sammanlagt 10 577 arbetslösa arbetssökande.

YLE - 18 feb 13 kl. 06:45

Fler arbetslösa utlänningar i Helsingfors

En allt större andel av de arbetslösa i huvudstadsregionen är utlänningar. Det här visar färsk statistik. Mellan årsskiftet 2010-2011 och årsskiftet 2012-2013 har årsmedeltalet när det gäller antalet arbetslösa överlag hållits på samma nivå i Helsingfors.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Warren vill ställa Trump inför riksrätt

Demokraten Elizabeth Warren tar öppet ställning för ett riksrättsåtal som skulle kunna avsätta USA:s president Donald Trump, med hänvisning till den så kallade Rysslandsutredningen. Hon är den första presidentkandidaten som tar det steget. "Mueller-rapp.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Guidetti målskytt när Alavés tappade ledning

Svensken satte ledningsmålet efter fyra minuter i matchen mot Valladolid..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

George Weah jagad från kontoret av ormar

Den tidigare fotbollsstjärnan George Weah har evakuerats från sin arbetsplats..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Dan Ekborg fick lämna ”Let's dance”

Dan Ekborg och Cecilia Ehrling Danermark fick lämna "Let's dance" efter veckans känslosamma fredagsfinal. – Så här länge trodde jag aldrig själv att jag skulle få vara kvar, sade Dan Ekborg. Kvällen bjöd på starka känslor då deltagarna uppmanades tilläg.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stor polisinsats i Blekinge efter grovt brott

Enligt uppgifter till Kvällsposten ska en person ha blivit attackerad..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Världens minsta bebis har fått åka hem

När han föddes var han den minsta bebis som förlösts – med en matchvikt på blott 258 gram. Efter sex månaders intensivvård har den japanske pojken Ryusuke Sekino fått lämna sjukhuset tillsammans med sina föräldrar. Pojken föddes på ett sjukhus i Nagano.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tusentals visade stöd för Serbiens president

Tusentals personer samlades i Serbiens huvudstad Belgrad på fredagen för att visa sitt stöd för president Aleksandar Vucic. Framför ett hav av serbiska flaggor uppmanade Vucic oppositionen till dialog, men tydliggjorde samtidigt att regeringen inte acce.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Revansch för småkronorna

De svenska småkronorna inledde U18-VM i ishockey med en 1–6-förlust mot USA. I efterföljande match mot Lettland gick det desto bättre. Sverige vann med 5–2 under långfredagen i Örnsköldsvik.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Två genom isen i snöskoterolycka

Två personer, far och son, gick genom isen när de körde skoter över Venjanssjön, utanför Mora. Olyckan inträffade vid 21-tiden på fredagen och orsakade ett stort räddningspådrag med bland annat två helikoptrar. – Vi har fiskat upp dem och lastat in dem.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

CSKA mästare efter fyra raka vinster

CSKA Moskva har vunnit årets KHL-slutspel efter förkrossande 4–0 i matcher i finalserien mot Avangard Omsk. Det fjärde mötet, på bortaplan för huvudstadslaget, avgjordes efter förlängning, där Maxim Mamim satte det avgörande 3–2-målet. Svenske CSKA-back.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.