Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 23 April, 09:31

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 10:42

Vandaliserad busskur upprörEn av stadsbussarnas väntkurer på Annerovägen är fullständigt demolerad av vandaler.? Det hände för nio dagar sedan. Men än så länge har inget hänt. Vart man än ringer så skyller de ifrån sig, säger Camilla Svensson som bor strax intill.Hon visar oss kuren och tre av glasväggarna har slagits sönder.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Annerovägen, Camilla Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vandaliserad, busskur, upprör
Helsingborgs Dagblad - 20 nov 12 kl. 15:54

Vandaliserad tivolipark upprör

Efter år av förfall rustades Tivoliparken upp av frivilliga krafter. Men på en vecka har mycket av det som byggts upp vandaliserats - och nu krävs bättre organisation för att hålla den gröna oasen i ordning..

Nya Wermlands Tidningen - 21 sep 11 kl. 16:42

Busskur vandaliserad

Ytterligare en busskur har utsatts för skadegörelse..

UNT - 01 mar 14 kl. 12:39

Pimpad busskur förstörd

I nästan sju år fick den stå orörd. Men nu är den vandaliserad och förstörd, UL:spimpade busskur i Alunda..

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 18 kl. 20:20

Skadegörelse mot busskur på Kadettgatan

På onsdagen blev en busskur vandaliserad på Kadettgatan..

Skånskan - 16 jan 17 kl. 15:01

Busskur i Lödde vandaliserad

Löddeköpinge ERWP.fif(4)Skånetrafiken har polisanmält att en av deras busskurer på Skördevägen blivit vandaliserad. Samtliga sex glasrutor ska ha krossats.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Upprörd rattfull rammade kur

Strax efter klockan 03 natten mot tisdag kör en onykter person in i en busskur på Hjälmarsvägen i Årsta i södra Stockholm. Enligt vittnen har två personer suttit i den parkerade bilen, och efter en stund blivit osams.Personen på passagerarsidan blir upprörd och lämnar bilen, med en rejäl smäll i bildörren.

Västerbottens Folkblad - 12 jan 19 kl. 02:52

Busskur sönderslagen i Mariedal

En polispatrull upptäckte  vid 01-tiden i natt att någon gjort skadegörelse på en busskur i Mariedal. Polispatrullen har utfört brottsplatsundersökning och upprättat en anmälan om skadegörelse. Någon misstänkt person har dock inte påträffats..

Skånskan - 18 feb 19 kl. 18:00

Krossade ruta i busskur

ESLÖV En ruta till en busskur på Sallerupsvägen i Eslöv krossades någon gång mellan den 11 och 15 februari. En polisanmälan om skadegörelse har upprättats..

BT - 26 feb 13 kl. 14:02

Romsk utställning vandaliserad

Utomhusutställningen Roma Journeys utanför Kulturhuset i Borås har blivit totalt sönderslagen. Det kan handla om ett hatbrott riktat mot romer. Utomhusutställningen Roma Journeys utanför Kulturhuset i Borås har blivit totalt sönderslagen.

Västerbottens Folkblad - 03 mar 19 kl. 09:04

Polisbil vandaliserad – ”Visar på samhällsförakt”

Under natten mot söndagen blev en polisbil vandaliserad i Lycksele. – Det enda det skapar är ökade kostnader för övriga medborgare i samhället, skriver polisens RLC-befäl John Enzinger. Polisen i Lycksele har upprättat en anmälan som skadegörelse efter händelsen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Electrolux går mot strömmen

Stockholmsbörsen inleder handelsveckan svagt nedåt. Efter några minuters handel har OMXS-index sjunkit 0,1 procent. Vitvarujätten Electrolux går mot strömmen och rusar cirka 3 procent i öppningshandeln efter att konkurrenten Whirlpool leverat ett starkt.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fimpen största skräpboven på stranden

Fimpar från cigaretter är numera det vanligaste skräpet utmed svenska stränder, enligt en rapport från organisationen Håll Sverige rent. – Vi har länge vetat att cigarettfimpen är skräpets värsting. Efter förra årets långa och varma badsommar klättrade.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Risk för riksrätt gör inte Trump sömnlös

USA:s president Donald Trump hävdar att kongressen inte kan ställa honom inför riksrätt med anledning av den så kallade Rysslandsutredningen. Vid ett möte med journalister i Vita Huset fick Trump frågan om han var orolig över att detta skulle kunna händ.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tid mellan död och begravning allt längre

Det går allt längre tid mellan dödsfall och begravningar i Sverige, rapporterar SVT Nyheter Öst. 2012 kom en ny lag som slog fast att det ska gå högst 30 dagar mellan död och begravning. Tidigare var den tiden 60 dagar.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Waste of Space Orchestra: Detta betyder krig

Jonn Palmér Jeppsson hör ljudet av musikalisk krigsförklaring och gillar det..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

"Man lever ett gladare liv med sång"

Gabriel Forss hämtar kraften ur körsången..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ingen flygskam i kroppen

Är det coolt att år 2019 brygga öl i flygkabinen?.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kullabo riskerar dryga böter för bortglömda vapen

Förvarade sina gevär hos en bekant..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Vikbara Samsuntelefoner dras tillbaka

Sydkoreanska mobiljätten Samsung återkallar samtliga provexemplar av den vikbara telefonen Galaxy Fold efter rapporter om defekta skärmar, rapporterar en källa med god insyn i företaget. Lanseringen av Galaxy Fold var planerad till den 26 april, men stö.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Polisjakt ledde till gödselbrunn

Polisens jakt på en bil i Högsby kommun i Småland under natten slutade vid en gödselbrunn. Poliserna hörde ett plask och mycket riktigt – nere i gödselbrunnen låg bilföraren. Det visade sig vara en man i 18-årsåldern som nu är misstänkt för olovlig körn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.