Expressen > Nyheter

Friday, 19 April, 19:45

Expressen - 18 jul 11 kl. 10:37

Gasläcka i StockholmSOS har fått larm om en stadsgasläcka på Siljansvägen i Årsta, Stockholm. Larmet kom klockan 10.18. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, SOS, Siljansvägen, Årsta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gasläckai , Stockholm
Expressen - 22 aug 18 kl. 09:43

Misstänkt gasläcka i centrala Stockholm

Polis har spärrat av Teatergatan i centrala Stockholm och Räddningstjänst letar efter en gasläcka på platsen, enligt Stockholmpolisen.– Man har känt en misstänkt lukt och letar därför efter en läcka, men man har alltså inte hittat någon sådan än, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson på polisen region Stockholm..

Expressen - 08 jan 16 kl. 16:53

Gata fick spärras av efter gasläcka

Sturegatan i centrala Stockholm stängdes under fredagseftermiddagen av på grund av en misstänkt gasläcka. – Det var en gasläcka i källaren på ett hus. Ingen evakuering behövdes men gatan är stängd för trafik, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen..

DN - 22 aug 18 kl. 10:03

Avspärrningar i centrala Stockholm efter misstänkt gasläcka

Teatergatan i centrala Stockholm har spärrats av efter misstankar om en gasläcka. – Räddningstjänsten har hittat en lukt, men ingen läcka. De fortsätter leta, säger  Stockholmspolisens presstalesman Kjell Lindgren..

FriaTider - 18 jun 13 kl. 12:42

Götgatan avstängd efter möjlig gasläcka

Vid lunchtid spärrades Götgatan i centrala Stockholm av av polis på grund av en möjlig gasläcka..

Expressen - 24 mar 16 kl. 12:17

Polisen har spärrat av gata efter en gasläcka

Polisen har spärrat av en gata i centrala Stockholm på grund av en misstänkt gasläcka..

Skånskan - 16 maj 16 kl. 11:32

Fick evakueras efter ”gasläcka”

Trelleborg Ett antal anställda i Trelleborg evakuerades från sina arbetsplats efter en misstänkt gasläcka.
Men "läckan" visade sig vara ett trasigt lysrör. Det var vid 10.

GT - 10 okt 14 kl. 17:39

Misstänkt gasläcka stoppade all trafik

Polisen spärrade av ett stort område vid Wavrinskys plats i Göteborg efter att en misstänkt gasläcka upptäckts. Enligt polisen kunde risken för explosion vara stor. – Vi har spärrat av al spårvagns-, gång- och biltrafik, sa Björ Blixter, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

Skånskan - 23 sep 15 kl. 09:00

Larm om gasläcka

Malmö Det läcker gas runt ett företag i Husie. Larmet om gasläckan på Husie Kyrkoväg kom strax innan klockan nio på onsdagsmorgonen – Det är en gasledning som har börjat läcka. Vi håller på att utrymma tvåhundra meter runt gasläcka, säger Stephan Söderholm, polisens informatör.

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 13 kl. 19:14

Statoil ifrågasätts efter gasläcka

Statoil får kritik av norska Petroleumstilsynet efter en gasläcka på borrplattformen Heimdal förra våren. Den fick evakueras efter att 3,5 ton gas läckt ut under loppet av några minuter. En explosion var bara en gnista bort.

Kristianstadsbladet - 04 jul 14 kl. 04:56

Gasläcka vid bangården i Hallsberg


Koldioxid läcker ut från en godsvagn på rangerbangården i Hallsberg. Räddningstjänsten har skickat fram kemdykare för att se hur stort utsläppet är och om det går att täta läckaget. - I bästa fall är det en ventil som går att stänga, säger Thomas Pettersson, inre befäl vid Nerikes brandkår.

BT - 04 jul 14 kl. 04:56

Gasläcka vid bangården i Hallsberg

Koldioxid läcker ut från en godsvagn på rangerbangården i Hallsberg. Räddningstjänsten har skickat fram kemdykare för att se hur stort utsläppet är och om det går att täta läckaget. - I bästa fall är det en ventil som går att stänga, säger Thomas Pettersson, inre befäl vid Nerikes brandkår.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Jingwen la ut bil på Blocket – spekulant försvann med den

140 000 kronor för den välskötta bilen var uppenbarligen ett pris som lockade.Bara ett dygn efter att Jingwen Wu, 45, lagt ut sin Volvo till försäljning på Blocket hade flera spekulanter hört av sig. Men hon hann bara med en visning.

Expressen - 15 minuter sedan

Föräldrarna torterade sina 13 barn – döms till livstids fängelse

David och Louise Turpin torterade sina 13 barn och höll dem inlåsta i flera år.Grannarna har beskrivit bostaden i Kalifornien som ett skräckhus – och barnen som undernärda vampyrer.Nu står det klart att paret döms till livstids fängelse..

Expressen - 30 minuter sedan

Trumps stora skräck – om han inte väljs om

Donald Trump kan fortfarande ställas inför rätta – om han förlorar valet 2020.Enligt justitiedepartementens riktlinjer kan en president som lämnat sitt ämbete åtalas – men preskriptionstiden för misstanken om övergrepp i rättssak löper ut om fem år. På långfredagen gick Donald Trump till ny attack mot Robert Muellers utredning.

Expressen - 1 timme sedan

Älskade Tinderkillens hem – sen insåg hon bluffen

Natasha Reid trodde att hon hittat ett riktigt kap på Tinder. Men när hon kikade närmare på mannens profil visade det sig att hon gått på en nit. Det fint dekorerade hemmet på bilderna tillhörde nämligen inte mannen i fråga..

Expressen - 1 timme sedan

Valborg i Uppsala 2019: Schema för festdagarna

Varje år samlas över 100 000 personer i Uppsala för att fira årets största studenthögtid – valborg. Studenter, uppsalabor och turister från hela landet deltar i firandet som pågår i flera dagar. Men att hålla koll på allt som händer är inte det lättaste - vi har gjort jobbet åt dig.

Expressen - 1 timme sedan

Godståg har spårat ur – vagn riskerar ramla från bro

Ett godståg har spårat ur i Ånge, skriver SR. Riksväg 83 genom Ånge har stängts av eftersom det finns risk att vagnar ramlar ner från järnvägsviadukten. .

Expressen - 1 timme sedan

Här är mystiska ljuset runt solen

Stockholmare som var ute i solen vid lunchtid kunde skåda en så kallad ”halo” runt solen.Lasse Rydqvist, meteorolog på väderinstitutet Storm säger att fenomenet kan spanas i flera delar av Sverige.– Det är många som inte förstår vad det är de ser utan misstar det för en regnbåge, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Bröllopslyckan – nu har Louise, 32, fått sin prins

Nu har Louise Johansson, 32, från Mjölby fått sin malaysiska kronprins Tengku Muhammad Faiz Petra, 45.Bröllopet hölls i det anrika palatset Istana Balai Besar, som byggdes på 1840-talet och länge var sultanen av Kelantans officiella residens.I bilder från bröllopet syns bruden i en strålande vacker klänning..

Expressen - 1 timme sedan

Fyra ambulanser larmade på olycka

Fyra ambulanser och flera räddningsresurser har larmats om en trafikolycka på fredagseftermiddagen.Enligt larmet är det fyra bilar som är inblandade i en krock..

Expressen - 2 timmar sedan

Greta Thunberg om uppmärksamheten

Över 2 000 människor uppges ha deltagit i klimatstrejken i Rom – ledd av 16-åriga Greta Thunberg. Men själv skyr hon uppmärksamheten.– Jag känner att människor fokuserar för mycket på mig som person i stället för klimatkrisen, säger hon till AP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.