Aftonbladet > Sport

Friday, 19 April, 07:47

Aftonbladet - 18 jul 11 kl. 10:32

Göran Zachrisson älskar sina sändningar?Det blir intressanta samtal?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Zachrisson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göran, Zachrisson, älskarsina , sändningar
Nyheter 24 - 14 feb 14 kl. 09:32

Ritualmord, Zachrisson och skön farmor – här är veckans sporttweets

5. Tauers skämtsamma sida Att Jobba för arbetsförmedlingen måste vara världens jobbigaste jobb ! Även om du får sparken måste du går dit nästa dag igen :( :( :( :(— Jan Tauer (@JanTauer) February 10, 2014 Jan Tauer drog till med många skämt på Twitter den här veckan.

Sydsvenskan - 15 sep 15 kl. 09:47

Göran Greider sökande efter en skugga

Göran Greiders bok om Joe Hill är bäst när Greider inte skriver om Joe Hill. "Städerna som minns Joe Hill", kallar han den. Det är Gävle som Joel Emanuel Hägglund kom ifrån, Chicago som han förmodligen aldrig ens besökte, San Pedro där Joel Hägglund blev Joe Hill och så Salt Lake City där han fängslades, dömdes till döden och avrättades 1915.

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 15 kl. 09:47

Göran Greider sökande efter en skugga

Göran Greiders bok om Joe Hill är bäst när Greider inte skriver om Joe Hill. "Städerna som minns Joe Hill", kallar han den. Det är Gävle som Joel Emanuel Hägglund kom ifrån, Chicago som han förmodligen aldrig ens besökte, San Pedro där Joel Hägglund blev Joe Hill och så Salt Lake City där han fängslades, dömdes till döden och avrättades 1915.

Nyan - 16 apr 15 kl. 16:02

Ingen Göran Persson på ÅAB-stämman

Göran Persson deltog inte i Ålandsbankens stämma i dag på eftermiddagen. Han hade bokat in annat redan innan han fick frågan om en styrelsepost i banken. Det här berättade styrelseordförande Nils Lampi när bolagsstämman närmade sig sitt slut.

News55 - 09 nov 16 kl. 16:59

Göran Perssons grannfejd är över

Sedan ett antal år tillbaka har den före detta statsministern Göran Persson och den tidigare vd:n för Systembolaget Anitra Steen, legat i grannfejd med det par som arrenderar ett hus på Perssons och Steens mark i Flen.       LÄS MER: 99-åring nekades plats på boende – fick rätt i domstol Dramatiska vändningar Tvisten har sin grund i oklarheter gällande var gränsen mellan grannarnas tomter går och består av två delar. Anitra Steen stämdes 2015 för hemfridsbrott efter att hon fotograferat inne på grannarnas tomt, men friades dock efter att hovrätten bedömde att ingenting tydde på att hon hade för avsikt att begå brott.

YLE - 12 jun 17 kl. 11:05

Göran Storfors in memoriam

Under veckoslutet fick vi sorgebeskedet att vår tidigare medarbetare Göran Storfors har gått bort efter en längre tids sjukdom. Storfors som blev ”Åbo-Gösse” för den finlandssvenska sportpubliken jobbade under flera repriser med sport på Svenska Yle. Redan på sjuttio- och åttio-talet var Gösse en etablerad röst i finlandssvenska sportsändningar.

Barometern - 31 jan 19 kl. 12:25

Politiker begär kopior på webbsändningar

Brådskande, skriver Per Lublin (ÖP) i begäran av alla inspelningar från Borgholms kommuns möten. Anledningen är ändrat beslut om hur länge de sparas på kommunen..

Expressen - 18 jul 16 kl. 06:04

Zachrichsson: "Det har varit ett helvete"

Det var inte bara en pärs för Henrik Stenson att bli den förste svenske herren att vinna en majortävling i golf. Även Viasats kommentator Göran Zachrisson hade tuffa arbetsförhållanden under den historiska tävlingen, men han tycker att det var väl värt mödan. – Tolvtimmarssändningar nästan helt utan mat.

BT - 21 feb 14 kl. 10:01

BT rankar: Så bra är Viasats team i Sotji

Superstjärnan i Viasats hyllade OS-trupp heter Ola Wenström. Se hela listan i artikeln. – Vi är ett härligt gäng.

Expressen - 16 jan 17 kl. 14:39

"Det har jag svårt för – tycker det är onödigt"

Idrottsgalans programledare Kristin Kaspersen tar intryck av idrottsstjärnornas förmåga att vara bäst när det gäller. Vadå fullsatt i Globen och miljonpublik framför t:n? – Jag älskar sport, jag älskar direktsändningar och jag älskar Idrottsgalan.

Helsingborgs Dagblad - 13 okt 14 kl. 14:04

Åsa Avdic till "Gomorron Sverige"

Programledaren Åsa Avdic lämnar konsumentprogrammet "Plus" för att göra morgon-tv. I vår blir hon en av fem ordinarie programledare för "Gomorron Sverige" - de övriga är Marianne Rundström, Lotta Bouvin, Hiba Daniel och Alexander Norén. "Att bli en av de fasta programledarna på 'Gomorron Sverige' är ett drömjobb för mig, som ursprungligen kommer från radion och älskar direktsändningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.