Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 26 April, 03:08

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 11 kl. 10:21

Trollkarlar eller rockstjärnor?I går kollade jag på sista Harry Potter-filmen, eller 7.2 som fansen kallar den. Gåshudsaktigt bra (förutom en del oneliners, lökiga kärlekshistorier och slutet då förstås). I dag nördar jag vidare genom att njuta av Rolling Stones mysartikel "Rock Stars Who Look Like Wizards"..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Harry Potter, Rolling Stones, Rock Stars Who Look Like Wizards

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trollkarlareller , rockstjärnor
Dagens PS - 04 okt 16 kl. 13:49

Bankstjärnans fall från toppen: ”Vi levde som rockstjärnor”

”Syndabock eller mastermind?” Så inleds en lång artikel på Bloomberg om 35-årige Tim ”Wiz” Wisell. För bara några år sedan var han en av Deutsche Banks mest lovande stjärnor som levde flott liv i Moskvas exklusiva nattliv.

SVT - 06 jun 13 kl. 16:13

Rockstjärnor blir filmstjärnor

De har inte bara varit rockstjärnor sedan 60-talet. Nu blir medlemmarna i Status quo filmstjärnor också. Se bandets presskonferens här..

Sydsvenskan - 20 nov 12 kl. 13:58

TV: Rockstjärnor gör teaterdebut

När musikalen 'Rock of ages' kommer till Sverige gör svenska rockstjärnor teaterdebut. Joacim Cans och Kee Marcello ses i rollerna. I februari är det premiär på Chinateatern i Stockholm..

Nyteknik - 12 mar 13 kl. 19:55

?Vi är rockstjärnor inom statistik?

Med stora internationella kunder som OECD, Eurostat och FN är forskargänget från Norrköping redan välkända i statistikkretsar. På tisdagkvällen utsågs de till ett av landets hetaste unga teknikbolag. - Inom statistik är vi rockstjärnor..

Västerbottens Folkblad - 30 jul 14 kl. 16:00

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud

Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC. Det var i november förra året som förbudet infördes som en del av ett större beslut om att minska fångars privilegier i fängelset.

Trelleborgs Allehanda - 30 jul 14 kl. 15:58

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud


Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC.Det var i november förra året som förbudet infördes som en del av ett större beslut om att minska fångars privilegier i fängelset.

Kristianstadsbladet - 30 jul 14 kl. 15:58

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud


Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC.Det var i november förra året som förbudet infördes som en del av ett större beslut om att minska fångars privilegier i fängelset.

SvD - 30 jul 14 kl. 15:58

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud

Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 14 kl. 16:13

Rockstjärnor upphävde gitarrförbud

Stålsträngade gitarrer är inte längre förbjudna i brittiska fängelser. Det har den brittiska regeringen beslutat efter en påtryckningskampanj av rockstjärnor som Billy Bragg, Johnny Marr och David Gilmour, rapporterar BBC. Det var i november förra året som förbudet infördes som en del av ett större beslut om att minska fångars privilegier i fängelset..

GT - 02 nov 14 kl. 21:53

Leif "Loket": Har varit rockstjärnor och skit

När "Bingolotto" firade 25 år var Leif "Loket" Olsson, 72, tillbaka i rutan – tillsammans med nuvarande värden Ingvar Oldsberg, 69. "Loket" ser just nu ljust på programmets framtid. – Ingvar tycker om ungefär den musiken jag tycker om.

HBL - 20 nov 14 kl. 16:38

"Företagare är som rockstjärnor"

– Jag har själv varit länge i branschen. För tio år sedan vill alla jobba på Nokia, Ericsson och ABB. Men nu råder en trend där alla vill vara entreprenörer, vilket är mycket bra för det är vad Finland verkligen behöver, säger investeraren Timo Tirkkonen som summerar varför uppstartsmässan Slush var så populär i år.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Torontos tränare kritiserar Nylander

Först missade William Nylander en stor del av NHL-säsongen till följd av kontraktsbråket med klubben Toronto. När han väl kom tillbaka gick det inte särskilt bra. – Han var inte en bra spelare, säger Torontos tränare Mike Babcock om svenskens säsong.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

SAS-piloter går ut i strejk

Samtalen mellan SAS och flygbolagets piloter har inte nått någon lösning. Strejken är nu i gång, bekräftar Wilhelm Tersmeden, ordförande för Svensk pilotförenings SAS-sektion, för TT. Varken arbetsgivarsidan eller facket vill kommentera situationen ytte.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

63-åring döms för Facebookhets

En 63-åring i Östergötland döms i tingsrätten för hets mot folkgrupp, efter att ha skrivit tre nedsättande kommentarer om invandrare och muslimer på Facebook, skriver Norrköpings Tidningar. "Alla tre inlägg är utformade på ett kränkande sätt och inbjude.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Platsleksaker läcker irriterande ämnen

När Kemikalieinspektionen testade 21 mjuka platsleksaker, så kallade squishies, visade det sig att samtliga läckte irriterande ämnen. Nu vill myndigheten få bort dessa leksaker från marknaden. Skumplastfigurerna är söta, färggranna och gjorda för att kl.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nödläge i Ottawa vid översvämningar

Jim Watson, borgmästare i Kanadas huvudstad Ottawa, har förklarat nödläge sedan vattennivåerna längs Ottawafloden stigit och prognosen inför fredagen pekat på mer regn. Watson har också bett landets försvarsmakt och provinsregeringen i Ontario om hjälp..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Cyklonen Kenneth når Moçambique

Den kraftiga cyklonen Kenneth nådde sent på torsdagskvällen fram till norra Moçambique, knappt en månad efter att ett annat oväder slagit hårt mot landet. De starka vindarna har redan fällt träd och förstört båtar. FN varnar för översvämningar och jords.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

SAS-samtalen fortsätter på övertid

Samtalen mellan SAS och flygbolagets piloter fortsätter efter att den utsatta tidsfristen löpt ut, rapporterar norska NTB. Piloterna har sagt nej till medlarnas bud, och har tidigare sagt att man planerar att gå ut i strejk om ingen lösning nås före mid.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Davidsson spelklar på lördag?

Han har missat hela slutspelet. Men till det tredje finalmötet med Frölunda kan Djurgårdens Jonathan Davidsson vara tillbaka. – Mycket möjligt att han är tillgänglig på lördag.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kim bjuder in Putin till Nordkorea

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un verkar ha fattat tycke för Rysslands president Vladimir Putin efter ledarnas möte i Vladivostok. Kim bjuder in Putin till Nordkorea, och erbjudandet har accepterats, uppger nordkoreansk statlig media. När ett besök kan bli.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Målvakten skadad: ”Hoppas det inte är allvarligt”

För tre år sedan blev Johan Gustafsson guldmålvakt i Frölunda efter ett skadeinhopp. Nu kan historien upprepa sig sedan succémålvakten Johan Mattsson blivit påkörd. – Jag hade inte tid att lida med honom, men man hoppas att det inte är allvarligt, sade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.