DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 15:51

DI - 18 jul 11 kl. 10:18

Stockholmsbörsen: Öppning nedåt på måndagenStockholmsbörsen öppnade svagt nedåt på måndagsförmiddagen, något över de ledande europabörserna. Detta i spåren av fredagens stresstest där åtta europeiska banker blev underkända på grund av kapitalbrist..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Öppningnedåt på måndagen
DI - 28 apr 15 kl. 08:32

Stockholmsbörsen: Öppning nedåt väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda tisdagen svagt nedåt.Rapportfloden forsar vidare och före öppning har bland annat Swedbank och Assa Abloy bekänt färg. Flödet fortätter även efter börsöppning och en av dagens höjdare väntas vid 11-tiden i form av Atlas Copco..

Affärsvärlden - 14 jul 15 kl. 08:52

Stockholmsbörsen: Öppning kring nollan väntas

Stockholmsbörsen väntas öppna kring nollstrecket på tisdagen med fortsatt stöd från de pågående förhandlingarna om ett nytt grekiskt räddningsprogram. Terminerna på Europabörserna visar på en något svagare öppning..

Affärsvärlden - 08 dec 16 kl. 08:30

Stockholmsbörsen: Öppning uppåt väntar

Stockholmsbörsen stod på torsdagsmorgonen inför en positiv öppning, sedan de amerikanska börserna på onsdagen fortsatt upp rejält och de asiatiska börserna på torsdagen stigit vidare..

Affärsvärlden - 14 feb 17 kl. 08:50

Stockholmsbörsen: Öppning nära nollan väntas

Stockholmsbörsen ser ut att inleda tisdagen med öppning nära nollstrecket. På nyhetsfronten har det ånyo varit ett ymnigt rapportflöde..

Affärsvärlden - 20 feb 17 kl. 08:52

Stockholmsbörsen: Öppning att vänta

Stockholmsbörsen stod på måndagsmorgonen inför en öppning med positiva förtecken och förefaller därmed att följa de asiatiska aktieindexens utveckling. På Wall Street slutade fredagshandeln med marginella uppgångar..

Affärsvärlden - 07 mar 17 kl. 08:42

Stockholmsbörsen: Öppning över nollan väntas

Stockholmsbörsen står inför en öppning strax över nollstrecket på tisdagen sedan de amerikanska börserna stängt något ned på måndagen och de asiatiska börserna stått för mindre avancemang i tidig tisdagshandel..

DI - 24 maj 18 kl. 08:29

Stockholmsbörsen: Öppning kring nollan väntas

Stockholmsbörsen stod på torsdagsmorgonen inför en öppning i nivå med eller strax under föregående dags stängningskurser..

DI - 03 aug 18 kl. 08:26

Stockholmsbörsen: Öppning på plus väntas

Stockholmsbörsen stod på fredagsmorgonen inför en öppning på plus, sedan uppgångar i torsdagens handel på Wall Street följts av en blandad utveckling på morgonens asiatiska marknader..

DI - 10 aug 18 kl. 08:40

Stockholmsbörsen: Öppning nedåt väntas

Stockholmsbörsen stod på fredagen inför en öppning nedåt. På morgonen har Asienbörserna sjunkit på bred front medan utvecklingen på Wall Street var mer stillsam under torsdagen.  .

Affärsvärlden - 21 feb 14 kl. 08:59

Stockholmsbörsen: Öppning runt nollan väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda fredagens handel runt nollan eller strax över. Dagens största nyheter hittills är Elektas vinstvarning och Bufabs debut på börsen till kursen 46 kronor..

DI - 24 feb 16 kl. 09:14

Stockholmsbörsen: Öppning svagt nedåt

Stockholmsbörsen inleder onsdagen svagt i moll. I den inledande handeln backade börsen med 0,2 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 2 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 2 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 3 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 4 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 5 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 6 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 6 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 6 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 6 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.