Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 26 April, 11:07

Sydsvenskan - 18 jul 11 kl. 06:30

"Att ge medicin är lätt - att ge hopp är det svåraste"?När jag började här för åtta månader sedan hade sjukhuset tjugo sängplatser. På grund av alla nyanlända har vi tagit in åttio nya sängar.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Somalia, Etiopien, Kenya, Dr Edward Chege

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att ge medicinär , lättatt ge , hopp, är det svåraste
YLE - 21 jan 17 kl. 15:38

Då graviditeten är som en sex månader lång magsjuka

Då Carola Ekman började vänta sitt första barn kunde hon inte veta att det skulle vara början på något som skulle kännas som en sex månader lång magsjuka. Hon blev diagnostiserad med Hyperemesis gravidarum, allvarligt graviditetsillamående och blev sjukskriven för hela graviditeten. - Redan i vecka 5 började illamåendet smyga sig på och jag tänkte att det hör till men då jag började gå ner rejält i vikt förstod jag att detta illamående var något utöver det vanliga och i vecka 7 blev jag sjukskriven.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

SAS-konflikt äventyrar bolagets framtid

Pilotstrejken är ett faktum. Runt 70 000 resenärer drabbas i dag när piloter i Sverige, Danmark och Norge nu strejkar. Danska Sydbank beräknar att strejken kostar SAS 60–80 miljoner kronor i snitt per dag.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Jill Johnson åker på sommarturné

Jill Johnson utökar sin pågående klubbturné och ger sig ut på stor sommarturné med nya ep:n "My remedy". Sommarturnén besöker elva svenska städer med start i Umeå i juli. Johnson debuterade 1996 med albumet "Sugar tree" och har sedan dess släppt ett 20-.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Lugnare vid branden i Tjällmo – inga lågor

Än vågar räddningstjänsten i Östra Götaland inte säga att den stora branden i Tjällmo i Motala kommun är under kontroll, men läget ser ljust ut. – Det är inga lågor utan det känns lite lugnare på plats. Man håller på och säkrar begränsningslinjerna fort.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Nielsen Bonde får årets Roos-stipendium

Konstnären Sara Nielsen Bonde får årets Fredrik Roos-stipendium. I motiveringen beskrivs hur hennes konstnärskap utgår från "en tradition som bryter upp en klassisk dikotomi mellan natur och kultur". Nielsen Bonde studerar fri konst på Kungliga Konsthög.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

1 300 migranter har rymt från förvar i Mexiko

Minst 1 300 migranter har rymt från ett förvar i Tapachula i södra Mexiko. Massrymningen skedde efter att migranterna hotat att tända eld på anläggningen som en protest mot trångboddheten. Migrantlägret är byggt för runt 900 människor men så många som 3.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Nytt polisgrepp: Högtalare på torg

Polisen i Malmö tar till ett nytt grepp för att kunna ingripa i akuta situationer snabbare – högtalare. Redan är en polishögtalare uppsatt på Möllevångstorget i Malmö och fler kommer att sättas upp på ytterligare två torg. – Vi måste våga prova nya meto.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Kävlinge kommun köper turisthotellet vid Barsebäcksstrand

Den nuvarande ägaren och kommunen är överens om ett pris..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Jan Myrdal bortom skamgränsen

Egentligen borde Jan Myrdal vara död, men två gånger har han fått vad han kallar anstånd. Nya boken "Ett andra anstånd" är en granskning av författarens liv efter det att han inte dog i blodförgiftning. Just som Jan Myrdal har avslutat ett anförande i D.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Gabriel: Populister inte största hotet mot EU

”Inte förnuftigt att stirra sig blind på antieuropéerna.”.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Xi Jinping: Ny sidenväg ska vara klimatsmart

Kinas infrastrukturprojekt för vägar och hamnar "Belt and Road" måste vara klimatsmart, hållbar och generera högkvalitativ tillväxt. Det meddelar Kinas president Xi Jinping vid öppningsceremonin för toppmötet i Peking. Planen att återbygga den gamla sid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.