DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 17:19

DI - 18 jul 11 kl. 10:16

Hexagon: Handelsbanken sänker rekommendationenHandelsbanken sänker sin vinstprognos och riktkurs för Hexagon inför rapporten för det andra kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hexagon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hexagon, Handelsbanken, sänker, rekommendationen
DI - 31 jul 13 kl. 10:45

Tradedoubler: Handelsbanken sänker rekommendationen

Handelsbanken sänker rekommendationen för annonsföretaget Tradedoubler till öka från tidigare köp. Riktkursen höjs samtidigt till 24 från 22 kronor. Det framgår av en analys daterad den 28 juli..

DI - 09 dec 13 kl. 10:32

Tele2: SHB sänker rekommendationen till minska

Handelsbanken sänker rekommendationen för Tele2 till minska, från tidigare öka. Det framgår av ett marknadsbrev på måndagen..

DI - 24 feb 14 kl. 12:09

Systemair: Handelsbanken sänker rekommendationen

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för ventilationsbolaget Systemair till minska från öka. Det skriver Bloomberg First Word..

Affärsvärlden - 25 mar 14 kl. 09:49

Handelsbanken sänker köksbolag

Handelsbanken sänker rekommendationen för köksbolaget Nobia till öka, från tidigare köp. Det framgår av ett marknadsbrev på måndagen..

DI - 07 maj 14 kl. 09:07

SHB sänker rekommendationen för Boliden

Handelsbanken sänker rekommendationen för Boliden till minska, från tidigare öka..

DI - 21 jan 15 kl. 09:39

Ica-gruppen: SHB sänker rekommendationen

Handelsbanken sänker rekommendationen för Ica-gruppen till öka, från tidigare köp, mot bakgrund av en kraftig kursuppgång i aktien, vilket gjort värderingen mer ansträngd..

DI - 22 jan 15 kl. 09:16

Betsson: SHB sänker rekommendationen

Handelsbanken sänker rekommendationen för spelbolaget Betsson till öka, från tidigare köp..

DI - 11 feb 15 kl. 09:21

B&B Tools: SHB sänker rekommendationen

Handelsbanken sänker rekommendationen för teknikhandelskoncernen B&B Tools till öka, från tidigare köp..

Affärsvärlden - 22 apr 16 kl. 09:53

Handelsbanken sänker två bolag

Handelsbanken sänker rekommendationen för en servettillverkare och en utomhusproduktstillverkare..

DI - 31 jan 11 kl. 07:23

Hexagon: Handelsbanken rekommenderar köp

Handelsbanken Capital Markets har återupptagit bevakningen av Hexagon genom att sätta rekommendationen öka, med riktkursen 160 kronor..

DI - 03 mar 14 kl. 09:32

Handelsbanken: SEB sänker rekommendationen

SEB Equity Research sänker rekommendationen för Handelsbanken till behåll, från tidigare köp. Riktkursen på 338 kronor står fast. Det framgår av en ny analys..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Härdad SSAB-vd räknar med lyft

SSAB förbättrade sitt resultat överraskande mycket för det första kvartalet tack vare högre stålpriser. Andra kvartalet pressas SSAB:s marginaler av högre järnmalmspriser men vd Martin Lindqvist räknar ändå med ett nytt starkt kvartal..

DI - 15 minuter sedan

Latour avyttrar Terratech – avkastning på omkring 300 procent

Investmentbolaget Latour har avyttrat hela sitt innehav i Terratech. Köpare är investmentbolaget Solix som även förvärvar samtliga aktier från övriga aktieägare. .

DI - 15 minuter sedan

Dubbelt handelsstopp på Spotlight

På torsdagseftermiddagen handelsstoppades både Idogen och Nextcell Pharmas aktier på Spotligt. Det framgår av två separata pressmeddelanden. .

DI - 15 minuter sedan

Latour avyttrar sitt innehav i Terratech

Investment AB Latour (publ) har, via det helägda dotterbolaget Latour-Gruppen AB, idag avyttrat hela sitt aktieinnehav i det delägda innehavet Terratech. Köpare är det svenska investmentbolaget Solix, som samtidigt förvärvar samtliga aktier i Terratech från övriga ägare. Solix är en långsiktig investerare till nordiska industribolag, vilket borgar för att Terratech hamnar hos en ägare som kommer att ge bolaget goda förutsättningar för att fortsätta sin tillväxtresa..

DI - 30 minuter sedan

Nordea: Lär dröja mycket länge innan räntan höjs igen

Det är svårt att se vad som skulle kunna få Riksbanken att höja reporäntan igen. Inflationen har varit strukturellt låg under lång tid, något som knappast kommer att ändras de närmaste åren. Dessutom är konjunkturen nu på väg att vika nedåt.

DI - 30 minuter sedan

Medicinstjärnan börsrasar – analytikern ser kanonläge

Läkemedelsbolaget Sobi faller rejält på Stockholmsbörsen efter torsdagens kvartalsrapport. Ett fantastiskt köpläge tycker ABG:s analytiker. ”Aktiekursen var för låg till att börja med och nu har aktien fallit ytterligare”, säger han till Di..

DI - 45 minuter sedan

Åklagaren till attack mot friandet av Ola Rollén

Økokrims Marianne Bender går hårt åt tingsrättens friande av Ola Rollén, och smalnar av sitt fokus. Allt hänger nu på om hon kan övertyga hovrätten om att svensken genom de förhandlingar som fördes med Next kom åt information som marknaden saknade..

DI - 45 minuter sedan

Bombardier-aktien bombar efter vinstvarning

Den kanadensiska tåg- och flygplanstillverkaren Bombardier rasar med nästan 16 procent i torsdagens inledande handel efter att bolaget kapat sin vinstprognos för helåret 2019. .

DI - 1 timme sedan

Facket kritiska till moderniserad arbetsrätt: ”Innebär otrygghet”

Regeringen utreder moderniserad arbetsrätt – något som Kommunals ordförande Tobias Baudin är kritisk till: ”Det här är att backa tillbaka i tiden”, säger han. Se hela Ekonomistudion här eller lyssna på programmet som podd. Lyssna och prenumerera här.

DI - 1 timme sedan

Efter oväntade beskedet – så ska du göra med boräntan nu

Riksbanken skjuter upp nästa räntehöjning. Det väcker liv i bolånetagarnas eviga fråga: ska man välja rörlig eller bunden ränta?   Di har frågat tre experter om hur du ska göra med ditt bolån.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.