Newsmill > Opinion

Wednesday, 24 April, 03:24

Newsmill - 17 jul 11 kl. 10:36

Attefalls syn på livsåskådningar är inte värdig en sekulär statStefan Attefall svarade på vår kraftiga kritik om stödet till diskriminerande trossamfund - genom att byta samtalsämne. Det ligger nära till hands att tro att han egna kopplingar till Pingstkyrkan bidrar till att han blundar för den livsåskådningsneutralitet som måste känneteckna en sekulär stat. Det skriver Christer Sturmark, ordförande för Humanisterna..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Attefall, Pingstkyrkan, Christer Sturmark, Humanisterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Attefalls, syn, livsåskådningarär inte , värdigen , sekulär, stat
Kristianstadsbladet - 30 apr 13 kl. 07:00

Kierkegaards olika roller

Foto: Ronnie Smith
Det är 200 år sedan Søren Kierkegaard föddes den 5 maj 1813, men hans verk är i hög grad aktuella idag. Idéerna, konflikterna och existensmöjligheterna som framträder i hans skrifter har blivit en del av vår verklighet. Författare och förläggare Ingmar Simonsson lyfter fram den vassa ironin och humorn hos den danske filosofen och författaren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.