Realtid > Ekonomi

Sunday, 19 May, 11:05

Realtid - 18 jul 11 kl. 09:50

Janssons nya toppaffärNew Wave köper amerikanskt kepsföretag..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Wave

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Janssonsnya , toppaffär
YLE - 14 jul 14 kl. 12:47

Samtal med Per Olov Jansson – Tove Janssons bror

Under sommaren har Kulturtimmen sänt ett samtal mellan redaktör Mi Wegelius och Tove Janssons bror, Per Olov Jansson, i fem olika delar. Här kan du via Yle Arenan höra alla de fem delarna efter varandra. I den första delen av Kulturtimmens samtal mellan Mi Wegelius och Per Olov Jansson, hundraårsjubilaren Tove Janssons nu 94-åriga bror, berättar han hur han minns omständigheterna kring att hans syster Tove ritade Snorken - en figur som man kan se som en sorts förfader till mumingestalten.

YLE - 03 apr 13 kl. 13:55

Tove Janssons gata till Ärtholmsstranden

Tove Janssons 100-årsjubileum firas nästa år och en gata i hennes namn kan sist och slutligen bli verklighet. Kristian Slotte, medlem i Helsingfors stads namnkommitté, berättar att kommittén behandlat en gata som bär hennes namn senast förra året. Förslaget är nu att uppkalla en gata efter Jansson i den nya stadsdelen Ärtholmsstranden.

Kristianstadsbladet - 04 nov 11 kl. 06:30

Fortfarande oklart när det gäller Stefan Janssons framtid i IFK Hässleholm

Stefan Janssons framtid som tränare i IFK Hässleholm är fortfarande oklar. Jansson hade i går ett mö?
KRISTIANSTAD.

Magazin24 - 11 mar 13 kl. 21:10

Slutspelat för Janssons Edsbyn

Det tog slut för Simon Janssons Edsbyn i lördags då Hammarby vann den fjärde matchen i semifinalserien. Det blev Hammarby som får möta Villa Lidköping eller Sandviken på Friends Arena nu på söndag. Köpingssonen Simon Janssons Edsbyn kunde inte jaga ikapp 3-0-underläget som Hammarby hade skaffat sig efter 24 minuters spel.

YLE - 03 apr 13 kl. 06:41

Tove Janssons gata ? men var?

År 2014 skulle konstnären och författaren Tove Jansson ha fyllt hundra år. De anhöriga hoppas på att hon saka få en egen gata i Helsingfors, men inte var som helst. - Det skulle kännas lite pölligt att inte bli tillfrågad och plötsligt så finns det en gata, säger Sophia Jansson, brorsdotter till Tove.

Kristianstadsbladet - 21 maj 11 kl. 06:30

Anna Janssons spännande frestelse

"Alkemins eviga eld" (Norstedts)
ANNA JANSSON. Att få sina böcker filmade, oavsett om det gäller en tv-serie eller spelfilm, måste ju vara en rejäl fjäder i hatten som författare. Men det finns en risk också: tänker man fortsätta skrivandet om samma personer är det lätt att man låser sig vid rollfigurerna man sett på tv.

Magazin24 - 07 mar 12 kl. 18:59

Slutspelat för Janssons Edsbyn

Sandviken vann den femte och avgörande matchen mot Edsbyn. När grundserien var klar i Elitserien stod Sandviken som vinnare. De valde att möta Simon Janssons, från Köping, Edsbyn i kvartsfinal.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Sven-Olof Andersson tar plats i Janssons stol

Smedjebacken har fått en personalchef. Till slut. Efter turerna med förra tillsättningen ser det äntligen ut som Åke Janssons får en efterträdare..

Nya Wermlands Tidningen - 23 jul 12 kl. 07:30

Café Janssons sega rabarberrutor

Häromveckan var jag och några goda vänner för första gången på Janssons Café & Logi i Skåre. Mycket pittoreskt och charmfullt. Precis som man vill att ett riktigt gammaldags trivsamt sommarcafé ska vara..

Hela Gotland - 08 jan 13 kl. 04:06

Ewa Janssons skada värre än befarat

I går fick Endre ett nytt tungt skadebesked.Lagkaptenen Ewa Janssons knäskada var värre än man tidigare befarat, korsbandet är nästan av.? Jag är jätteledsen, men det går inte att gräva ner sig, säger hon..

Magazin24 - 08 mar 13 kl. 09:46

Janssons Edsbyn tappar

Hammarby vann med 4-2 i går torsdag över Edsbyn och har nu fördel inför jakten på en plats i SM-finalen. Det var fullsatta läktare på Zinkensdamm i går torsdag när den tredje semifinalsmatchen avgjordes mellan Hammarby och Köpingssonen Simon Janssons Edsbyn. Efter en tempostark första halvlek så stod det 2-1 till hemmalaget Hammarby och det var Hammarby som till sist tog hem den tredje semifinalen med 4-2.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

"Det var roligt när jag stämde svenska staten"

Advokatfirman Cederquists tidigare managing partner, Jens Tillqvist, är en konst- och kulturintresserad advokat som intresserar sig för maktförhållandena i samhället. "Min utgångspunkt är att marknadskrafterna ska få råda fritt i så stor utsträckning som möjligt" säger han..

Realtid - Igår: 16:55

Hur kommer vi att se på #svagakronan om 20 år?

Bevakningen av den #svagakronan, Handelsbankens kultur och att vara gift med finansministern. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 16:50

"Kronförsvagningen vi ser nu har gått för långt"

Fastighet- och finansbubblan, bakkrisen, en lång stabil period under 00-talet till finanskrisen 2008. De senaste fem åren har kronan sjunkit gradvis. Richard Falkenhäll, valutastrateg på SEB, berättar om kronans utveckling från 1990 fram till i dag..

Realtid - Igår: 14:55

“Strukturell motvind för hela banksektorn”

Nordeas problem är främst strukturella där ledningsförändringar inte skulle göra så stor skillnad, säger investerare och analytiker till Realtid efter att Dagens Industri citerat  anonyma investerare missnöjda med Nordeas ledning..

Realtid - Igår: 11:55

"Små och medelstora bolag med lokal förankring drabbas"

M&A-aktiviteten i Sverige har under lång tid varit mycket hög. Frågan om hur transaktionerna påverkas av den svagare kronan och vad man kan förvänta sig framöver, svarar dagens fredagspanel på..

Realtid - I förrgår: 09:45

Brist på experter inom penningtvätt

Det är brist på experter inom arbetet mot penningtvätt, säger Finansförbundets ordförande Ulrika Boëthius till Sveriges Radio (SR). .

Realtid - I förrgår: 09:04

EQT förvärvar hudvård för 97 miljarder

Affären där EQT tillsammans med ett konsortium köper Nestlés hudvårdsdel är nu klart. Det är den hittills största affären för EQT:s buyoutverksamhet, skriver Dagens Industri..

Realtid - I förrgår: 08:53

Missnöje med Nordeas koncernledning

Investerare är missnöjda med Nordeas koncernledning, främst med vd Casper von Koskull och finanschefen Christopher Rees, uppger flera källor till Dagens Industri. .

Realtid - I förrgår: 08:37

Finanscheferna mindre optimistiska

Optimismen kring affärsläget är lägre än tidigare bland finanschefer i svenska företag till följd av att allt fler ser politiska risker. Färre finanschefer planerar för investeringar och anställningsviljan minskar..

Realtid - I förrgår: 07:56

Cevian på väg att sälja innehav i danska DSV

Christer Gardells aktivistfond Cevian Capital är redo att sälja ett innehav i det danska logistikbolaget DSV. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.