SvD > Kultur

Friday, 19 April, 19:43

SvD - 18 jul 11 kl. 01:00

Morrissey med flera - Hultsfredsfestivalen, Lördag
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morrisseymed flera , Hultsfredsfestivalen, Lördag
YLE - 19 jul 12 kl. 12:49

Jumbolaget siktar uppåt

Trots att FF Jaro för tillfället ligger på sista plats i fotbollsligan, betonar tränaren Alexei Eremenko och ytterbacken Jari Sara att det bara är en tidsfråga innan laget börjar klättra. Första chansen är på lördag, i det österbottniska derbyt mot VPS. Trots att ett österbottniskt derbyt hos publiken och i medierna upplevs som en stor sak, vill Eremenko poängtera att det bara är en match i mängden.

YLE - 19 jul 12 kl. 13:00

Jumbolaget FF Jaro siktar uppåt

Trots att FF Jaro för tillfället ligger på sista plats i fotbollsligan, betonar tränaren Alexei Eremenko och ytterbacken Jari Sara att det bara är en tidsfråga innan laget börjar klättra. Första chansen är på lördag, i det österbottniska derbyt mot VPS. Trots att ett österbottniskt derby hos publiken och i medierna upplevs som en stor sak, vill Eremenko poängtera att det bara är en match i mängden.

Barometern - 13 jun 13 kl. 19:38

Hultfredsfestivalen är igång

Labyrint, Asap Rocky, Phoenix och ett ösregn från helvetet. Hultsfredsfestivalens Stockholmsupplaga har dragit igång. - Har jag gjort något mot någon där uppe, säger arrangören Folkert Koopmans.

Barometern - 14 jun 13 kl. 10:30

Regnet sänker publiksiffan

Labyrint, Asap Rocky, Phoenix och ett ösregn från helvetet. Hultsfredsfestivalens Stockholmsupplaga har dragit i gång. ?

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 12 kl. 17:50

Magic Numbers ersätter i Hultsfred

Nu har Hultsfredsfestivalen hittat en ersättare för Mumford & Sons som tvingades ställa in sin spelning på festivalens största scen på lördag sedan sångaren Marcus Mumford brutit handen. Det blir det brittiska popbandet Magic Numbers som därmed gör ett återbesök på festivalen. Förra gången, 2005, spelade gruppen i Teaterladan.

Norrtelje Tidning - 12 jun 13 kl. 12:33

Live: Direkt från Hultsfred

Norrtelje Tidning rapporterar direkt från Hultsfredsfestivalen i Skepptuna torsdag-lördag. Kim Nilsson och Johan Wahlgren är på plats..

Barometern - 17 dec 15 kl. 05:00

Musikälskare med bred kunskapsbas

Hultsfredsfestivalen väckte hans framtidsdrömmar. Elias Foghagen siktar på att jobba inom eventbranschen men vill ha en bred kunskapsbas att stå på. På lördag fyller han 20 år..

YLE - 12 apr 13 kl. 13:02

Koivukangas: 33 matchers väg mot självklarhet

Lika självklart som HJK:s ligaguld ter sig i experternas ögon ter sig också FF Jaros degradering från Fotbollsligan 2013. Jag har ingen orsak att ifrågasätta experterna. Fotbollsligan börjar på lördag i Åbo och slutar i oktober efter 33 spelade omgångar.

YLE - 06 maj 16 kl. 13:23

Tre VPS-spelare borta inför morgondagens match

VPS möter på lördag KuPS i Kuopio. Tre av VPS spelare kommer inte att spela matchen. Veli Lampi som fick en skada i baklåret under matchen mot FC Lahti i förra veckan kommer inte tillbaka på flera veckor.

YLE - 06 maj 16 kl. 13:23

Tre VPS-spelare borta inför lördagens match

VPS möter på lördag KuPS i Kuopio. Tre av VPS spelare kommer inte att spela matchen. Veli Lampi som fick en skada i baklåret under matchen mot FC Lahti i förra veckan kommer inte tillbaka på flera veckor.

YLE - 19 aug 16 kl. 15:36

Rockpoliserna: Flows ballong en dödsfälla?

“Rockpolis” brukar man kalla de förståsigpåare som med rynkad panna står med armarna i kors med ett stop i handen bredvid mixerbordet. Rockpoliserna vet allt om banden på scen och det finns inte en så obskyr artist att inte rockpolisen har sett dem otaliga gånger förut. “Första demon var bäst”, ni vet....

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:45

En rak, rå b-film utan nonsens

”Sleepless” är en Hollywoodversion av den franska filmen ”Nuit blanche”. Den franska förlagan andas mera skaparglädje och risktagande, den amerikanska nyinspelningen bastantare hantverk. .

SvD - 04 maj 17 kl. 15:30

Äktenskap skakas i grunden i socialt vågspel

Den prisbelönta italienska filmen ”Vad döljer du för mig?” handlar om en grupp vänner som förvandlar en parmiddag till en avslöjande lek – med mobilen som insats..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:40

Han tar över Svensk form

SvD - 04 maj 17 kl. 14:40

Robin Bengtsson har hittat formen

Robin Bengtsson har genomfört sin andra repetition i Ukraina. Nu börjar numret falla på plats inför Eurovision-semifinalen på tisdag. – Vi är princip helt i hamn, säger han till TT..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Två hoppar av Band of Horses

SvD - 04 maj 17 kl. 13:30

Konstig Emma Watson i dystopi om sociala medier

Dave Eggers dystopiska sociala medier-roman ”The Circle” blir varken thriller eller satir. Den enda som glänser är Bill Paxton..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:00

Ilon Wiklands flykt blir opera

Barnboken "Den långa långa resan" handlar i grunden om Ilon Wikland. Den älskade illustratören var en gång ett ensamkommande flyktingbarn. Nu blir hennes självbiografiskt inspirerade berättelse opera..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:39

Filmjätte stäms för sextrakasserier

SvD - 04 maj 17 kl. 11:39

Silvana Imam-dokumentär får stöd

SvD - 04 maj 17 kl. 10:00

Hur tänker en scenkritiker?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.