SVT > Videos

Saturday, 20 April, 23:41

SVT - 18 jul 11 kl. 09:26

Hårt tryck på djursjukhusDet är hårt tryck på flera svenska djursjukhus just nu. Alternativen blir färre när flera små kliniker har sommarstängt samtidigt som fler djur skadar sig.....
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårt, tryck, djursjukhus
Barometern - 10 maj 14 kl. 12:46

Storsatsning på djursjukhus

Kalmar djursjukhus utökar sin verksamhet i Emmaboda. Snart tar man över även butiksdelen och ska samtidigt bygga ut med bland annat röntgen. I tre och ett halvt år har butiksägarna Susanne Gustafsson och Jörgen Johansson och Kalmar djursjukhus samsats i lokalerna vid Centrumtorget.

ÖstersundsPosten - 06 dec 16 kl. 06:00

Östersunds djursjukhus expanderar igen

Det började med en liten klinik i garaget på Frösön . I dag driver Johan Bromée och Åsa Gunnarsson Bromée två djursjukhus, tre smådjurskliniker och en hästklinik. Tre av dem ligger i Östersund och nu bygger Östersunds djursjukhus ut igen..

NSD - 14 mar 11 kl. 08:18

Djursjukhus i konkurs

Blå stjärnans djursjukhus i Skara har försatts i konkurs på egen begäran..

UNT - 15 mar 11 kl. 10:50

Djursjukhus brister i arbetsmiljön

95 av 105 inspekterade veterinärstationer och djursjukhus fick krav på sig att åtgärda brister i arbetsmiljön efter tillsyn från Arbetsmiljöverket..

Magazin24 - 11 maj 11 kl. 20:13

Or(m)oväckande mycket på Strömsholms Djursjukhus

Antalet ormbitna djur har fördubblats jämfört med samma period 2010. 79 hundar hittills i år har kommit in till Strömsholms Djursjukhus för behandling, och det har som mest kommit in 17 hundar på en dag. Antalet ormbitna hundar, men även katter, har fördubblats jämfört med samma period föregående år, och man har blivit tvungna att ta in extra personal.

NSD - 13 feb 12 kl. 12:04

Miljoner till nya djursjukhus

Allt fler människor i Sverige är redo att lägga pengar på sina husdjurs hälsa. Nu investeras 50 miljoner kronor i nya högteknologiska djursjukhus, skriver Djursjukhusgruppen, som består av de fem största djursjukhusen i Sverige, i ett pressmeddelande..

NT - 13 feb 12 kl. 12:04

Miljoner till nya djursjukhus

Allt fler människor i Sverige är redo att lägga pengar på sina husdjurs hälsa. Nu investeras 50 miljoner kronor i nya högteknologiska djursjukhus, skriver Djursjukhusgruppen, som består av de fem största djursjukhusen i Sverige, i ett pressmeddelande..

NSD - 12 apr 12 kl. 10:47

Djursjukhus etableras i Gällivare

Malmfälten får ett eget djursjukhus inom kort.Det är tre veterinärer som står bakom etableringen som ska ta plats i "Hjortronet" på Oljevägen i Gällivare..

Barometern - 23 okt 13 kl. 11:11

Rökutveckling på krematorium vid djursjukhus

Under förmiddagen uppstod en rökutveckling i krematoriet vid Läckeby djursjukhus. Vid klockan elva var räddningstjänsten på plats.
?

UNT - 22 jan 14 kl. 07:29

Golv brann i djursjukhus

Tidigt på onsdagsmorgonen började det brinna under golvet på Ultuna djursjukhus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.