Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 25 April, 17:18

Västerbottens Folkblad - 18 jul 11 kl. 09:18

Kräver att få se utredningUMEÅ Vi vill se er utredning. Det kräver Arbetsmiljöverket.UMEÅ Vi vill se er utredning. Det kräver Arbetsmiljöverket. Det kravet riktar verket till DHL Express.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ Vi, Arbetsmiljöverket, DHL Express

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kräveratt , se , utredning
SVT - 07 nov 17 kl. 07:01

Mördade Zaida Cataláns mamma: Vi kräver en oberoende utredning

Svenska FN-arbetaren Zaida Catalán, 36, mördades när hon utredde människorättsbrott i Kongo-Kinshasa. Huvudvittnet i den efterföljande ifrågasatta rättegången anklagas för att ljuga för att skydda kongolesiska myndigheters inblandning. – Vi kräver en oberoende utredning, säger svenskans mamma Maria Morseby..

SR - 15 maj 18 kl. 16:14

Löfven kräver oberoende Gaza-utredning

Statsminister Stefan Löfven kräver en oberoende utredning kring gårdagens våldsamma händelser på gränsen mellan Israel och Gaza, då ett 60-tal palestinier dödades..

Expressen - 30 okt 18 kl. 20:53

FN-topp kräver en oberoende utredning av Khashoggis död

Sanningen om Jamal Khashoggis död måste komma fram. Det tycker FN:s kommissionär för mänskliga rättigheter, Michelle Bachelet, som nu kräver en oberoende utredning av det brutala mordet.  Hon vill bland annat att internationella experter får full tillgång till både bevis och vittnen, rapporterar TT.

ÖstersundsPosten - 03 okt 15 kl. 13:58

Kräver en gemensam utredning om Hedlanda

Ett nytt krav på en gemensam utredning ställs nu. I den utredning som hittills gjorts, och som visat på Hedlandas utvecklingspotential, valde Härjedalens kommun att inte delta. Den utredningen presenterades i fjol och bekostades av näringen i Vemdalen, Hede och Funäsdalen med stöd även från länsstyrelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 12 feb 14 kl. 06:00

Trafikverket kräver en ny utredning

Trafikverket kräver att det görs en ny trafikanalys med förslag på åtgärder i Charlottenberg. Kommunstyrelsen beslutade därför att avsätta 150 000 kronor till en utredning vid gårdagens sammanträde..

EU-Parlamentet - 12 mar 15 kl. 11:25

Pressmeddelande - Parlamentet kräver oberoende internationell utredning av mordet på Boris Nemtsov

Plenarsammanträde : Mordet på Boris Nemtsov är "det mest betydelsefulla politiska mordet i rysk nutidshistoria" säger Europaparlamentet i en resolution som antogs på torsdagen. Ledamöterna kräver därför en oberoende internationell utredning av mordet. De varnar också för att Kremls propaganda håller på att förvandla Ryssland till "en stat som karakteriseras av förtryck, hatpropaganda och fruktan".

SR - 07 apr 16 kl. 15:17

Alliansen kräver ny filmpolitisk utredning

Allianspartierna tycker att regeringens filmproposition, som presenterades för knappt en månad sedan, är innehållslös och en besvikelse. Därför kräver partierna en ny utredning..

SVT - 17 nov 16 kl. 05:24

Kostnader för läkemedel ska ses över – regeringen startar utredning

Regeringen tillsätter en utredning för att se över finansiering och prissättning av läkemedel. Görs inget riskerar systemet att bli föråldrat och ojämlikt för olika patienter, enligt sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S)..

DN - 23 feb 17 kl. 13:04

Byggreglerna ska ses över i ny utredning

Regeringen tillsätter en utredning för att se över byggreglerna. Frågan om byggstandard kommer att bli det första området som de två utredarna ska ge sig på..

Barometern - 06 jun 17 kl. 17:35

Nu kräver USA FN-utredning av mordet på Catalán

USA kräver att FN startar en internationell utredning av morden på den svenska FN-experten Zaida Catalán, som växte upp i Kalmar län, och hennes amerikanska kollega Michael Sharp i Kongo-Kinshasa..

DN - 14 okt 18 kl. 16:32

Storbritannien, Frankrike och Tyskland kräver ”trovärdig” utredning av Khashoggis försvinnande

Saudiarabien uppger att landet kommer hämnas de som inför sanktioner eller liknande mot landet, rapporterar Reuters med hänvisning till den statliga saudiska nyhetsbyrån SPA. Samtidigt kräver Storbritannien, Frankrike och Tyskland en ”trovärdig” utredning om vad som hänt den försvunna journalisten Jamal Khashoggi..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 5 minuter sedan

Farligt utsläpp på väg 363

SOS har fått in ett larm om utsläpp av hydraulolja i Vindeln. Vid 16.30-tiden inkom larmet om farligt utsläpp i Böjern på väg 363 i Vindelns kommun.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Kameror ska nu bli norm vid nattillsyn av äldre

Istället för fysisk nattlig tillsyn hos äldre har kommunen beslutat att så kallade trygghetskameror ska bli norm. Hemma hos äldre som är i behov av nattlig tillsyn ska en kamera installeras i sovrummet för att vårdpersonalen ska kunna kontrollera att allt är som det ska utan att göra fysiska besök.  Trygghetskameror ska ersätta eller komplettera de […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Stora mängder pollen i luften

Kliande ögon, nysningar och rinnsnuva? Den varma våren har gjort att pollensäsongen kom tidigare i....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Vårtecken – forskare vill ha din hjälp

Under Valborgshelgen ber dig Svenska Botaniska Föreningen att titta efter en handfull vårtecken och sedan rapportera in dessa till Vårkollen. Det här för att bidra till forskning om klimatförändringar. I år kom våren ovanligt tidigt i hela Sverige.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Döms till fängelse efter våldtäkt på fest

En man i 30-årsåldern döms till fängelse efter att ha våldtagit en kvinna på en fest i en kranskommun till Umeå. Det var i december förra året som flera personer befann sig på en fest. En kvinna var där tillsammans med sin pojkvän och under kvällen mötte hon en man i 30-årsåldern som hon tidigare […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Mardrömsresa efter strejhot

Hotet om flygstrejk tvingar Umeås SM-lag till mardrömsresa..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Inget beslut om ansvarsfrihet

Under regionfullmäktige var det tänkt att man skulle ta beslut om huruvida folkhögskolestyrelsens....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Umeå-spelaren i EM-truppen

Umeå har en spelare med i den svenska truppen inför EM-slutspelet. Det svenska basketlandslaget ska i sommar spela EM-slutspel och på torsdagens presenterades den blågula truppen. A3 Basket Umeås forward Abigail Asoro är en av 18 spelare i bruttotruppen som i slutet av maj ska börja förberedelserna inför EM-slutspelet där Sverige i det inledande gruppspelet […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Bjöd upp till dans inför den nya budgeten

Under torsdagens regionfullmäktige debatterades 2018 årsredovisning. Trots 496 miljoner kronor i....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Föreslår att Nästansjö skola ska bli kvar

I mars kom beskedet att Nästansjö skola i Vilhelmina kommun var hotad av avveckling. Nu föreslår....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.