SR > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:18

SR - 18 jul 11 kl. 09:12

Forskare: Kritiken mot värderingarna obefogadKreditvärderingsinstituten har fått mycket kritik för att de nedgraderar krisdrabbade länders betyg. Men forskare som Ekot har pratat med menar att kritiken är obefogad och att kritiken i själva verket handlar om politiskt spel..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ekot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskare, Kritikenmot , värderingarna, obefogad
NT - 11 dec 15 kl. 07:36

Svaret på kritiken: "Oron är obefogad"

First Camps VD och koncernchef Unni Åström menar att oron från bostadsrättsföreningens medlemmar är helt obefogad..

Nyan - 06 sep 16 kl. 12:26

”Kritik mot Mise obefogad”

Billigare och bättre för miljön.

Det är Mises mål med det nya sophanteringssystemet. Ingenting annat.

Nya Wermlands Tidningen - 18 feb 17 kl. 06:00

Kritiken är helt obefogad

SJ..

YLE - 20 maj 17 kl. 15:38

Personalen på Attendos Villa Stella: Kritiken mot oss är orättvis

Kritiken mot Attendos äldreboende Villa Stella i Raseborg är både obefogad och orättvis. Det säger personalen, som upplever sig utpekad på fel grunder. Attendos vårdhem i Västnyland har fått en hel del kritik, bland annat gällande personalbrist och dålig hygien.

Vimmerby Tidning - 10 apr 18 kl. 18:00

"Kritiken mot hälsocentralen är obefogad"

Distriktsläkare Göran Linder tycker kritiken mot Hultsfreds Hälsocentral är obefogad. Men – säger samtidigt att han länge ”stridit” för att han och kollegorna ska dubbel- och trippelboka patienter för att hinna med. – Jag har inte fått riktigt gehör för det, åsikten är att stressen skulle riskera utbrändhet..

BT - 16 okt 13 kl. 08:23

Obefogad oro över Textilhögskolan

Företrädarna för Teko skriver att de känner oro för att omorganisationen på högskolan ska ?splittra en unik miljö för textil och mode?. Jag menar att den oron är obefogad.

Expressen - 16 nov 11 kl. 21:24

Dif: "Kritiken som vi fått är obefogad"

Kritiserade och ifrågasatta efter derbyförlusten mot AIK. Men på onsdagskvällen skapade Djurgården lite arbetsro genom att besegra Färjestad med 5-1. Och nu slår tvåmålsskytten Jimmie Ölvestad tillbaka mot tvivlarna.

YLE - 14 jun 17 kl. 10:03

Splittringen inom Sannfinländarna: Var det faktiskt värderingarna som avgjorde?

Då Juha Sipiläs Centern och Samlingspartiets Petteri Orpo bestämde sig för att ödelägga samarbetet med det förnyade Sannfinländarna som leds av Jussi Halla-aho, angavs Halla-ahos olämpliga värdegrund som den viktigaste orsaken. Också då Centern och Samlingspartiet igår meddelade att de tar tillbaka den sannfinländska utbrytargruppen Nytt alternativ till regeringen, angavs värderingar som orsak. Statsminister Juha Sipilä sade vid presskonferensen igår kväll att de tidigare och nuvarande sannfinländarnas värderingsskillnader i synnerhet i invandringsfrågor är betydande.

BT - 12 jul 11 kl. 07:28

Ledningen: Kritiken obefogad

Företagsledningen delar inte Arbetsmiljöverkets syn.
? Vi är inte överens om grunden för kritiken, att det skulle handla om ?

IDG - 17 maj 13 kl. 11:55

"Kritiken kvarstår: Banktransparensen är usel"

Frågan om bankernas ovilja att offentliggöra intrång är känslig. Att det nu visar sig finnas en polisanmälan från Nordea gör inte kritiken obefogad, skriver CS nyhetschef..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Boende i brandområde evakueras

Det brinner på många håll i landet..

SR - 2 timmar sedan

Ja till tiggeriförbud i Sölvesborg

I Sölvesborg klubbade kommunstyrelsen ikväll igenom ett förslag om ett lokalt tiggeriförbud, rapporterar P4 Blekinge..

SR - 2 timmar sedan

En miljon arter riskerar att utrotas

Uppemot en miljon arter riskerar att utrotas på grund av mänsklig påverkan. Det är en av slutsatserna i en kommande rapport som tagits fram av FN:s vetenskapliga expertpanel för biologisk mångfald, IPBES..

SR - 4 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Hässleholms kommun

Viktigt meddelande till allmänheten i Hässleholms kommun i Hässleholms kommun, i Skåne län. Det brinner kraftigt i området nordväst om Åbuamossen, mellan mossen och väg 1940 i väster och väg 1941 i norr..

SR - 4 timmar sedan

Fimpar toppar skräplistan

Plast, plast och... plast. Materialet finns överallt och mycket av det hamnar i naturen istället för i återvinningen.

SR - 4 timmar sedan

Chilesidan överklagar Bolidendom

I skadeståndsmålet mellan gruvföretaget Boliden och närmare 800 chilenare överklagar nu Chilesidan till högsta domstolen..

SR - 4 timmar sedan

M i Sörmland: Inte bra för partiet regionalt

Moderaternas gruppledare Tobias Billström säger att förtroendet för Erik Bengtzboe är skadat. I Sörmland där Bengtzboe är förbundsordförande ska ett extra insatt möte hållas om hans uppdrag..

SR - 5 timmar sedan

Skogsägare är oroliga för fler bränder i sommar

Nu under påsk har det varit ovanligt torrt och brunnit på flera ställen. Med förra sommarens skogsbränder färskt i minnet är många skogsägare oroliga..

SR - 5 timmar sedan

V och KD vill visa att de är en opposition att räkna med

Vänsterpartiet och Kristdemokraterna har ett gemensamt intresse i dagens utspel. Båda vill visa att de är en verklig opposition, det menar Ekots politiska kommentator..

SR - 5 timmar sedan

Striden om Trumps deklaration har börjat

I dag går tiden ut för det amerikanska skatteverket att lämna över Donald Trumps deklarationer till kongressen. Mycket pekar nu mot en utdragen konflikt som kommer avgöras i domstol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.