DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 19:10

DI - 18 jul 11 kl. 09:13

Förbättrade siffror för ArosVerkstadsbolaget Aros Quality Group, noterat på Aktietorget, redovisar ett resultat efter skatt på 30,6 miljoner kronor för det andra kvartalet 2011 (24,1). Resultatet per aktie uppgick till 1,69 kronor (1,30)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Aros, Aros Quality Group, Aktietorget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förbättrade, siffrorför , Aros
ÖstersundsPosten - 05 jul 13 kl. 16:55

Förbättrade siffror för Mittuniversitetet

För tre år sedan var Mittuniversitetet bland de sämsta i Sverige på att få studenterna att slutföra sina studier, men nu har trenden vänt..

Corren - 05 feb 16 kl. 11:00

Ont om förskolepersonal - trots förbättrade siffror

Personaltätheten på förskolorna i Linköping ökar..

DI - 20 jul 16 kl. 07:40

Förbättrade siffror för Norske Skog

Den norska papperstillverkaren Norske Skog redovisar ett rörelseresultat, ebit, på -1.146 miljoner norska kronor för det andra kvartalet 2016 (-352). Nettoomsättningen uppgick till 2.

DI - 08 mar 18 kl. 22:01

Aros Bostad lanserar trygghetspaket

Aros Bostadsutveckling AB (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) lanserar ett omfattande trygghetspaket för att ge köpare ökad trygghet i köpet av en Aros Bostad..

DI - 13 nov 17 kl. 08:00

Aros Bostad tecknar avtal om att förvärva tre fastigheter i Täby

Aros Bostadsutveckling AB (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) tecknar avtal om att förvärva tre fastigheter vid Hägernäs i Täby. Fastigheterna förvärvas med avsikt att utveckla bostäder med en total beräknad area om 20 000 kvm ljus BTA. Planbesked har lämnats av Täby kommun och planarbetet avses påbörjas 2020..

DI - 03 maj 18 kl. 08:00

Aros Bostad utvecklar det första bostadsprojektet i det nya Järva Krog tillsammans med NCC

Aros Bostadsutveckling AB (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) tecknar avtal med NCC om förvärv och utveckling av fastigheten Solna Herrjärva 1, med avsikt att utveckla bostäder med en total beräknad area om cirka 7 100 kvm ljus BTA..

DI - 13 nov 18 kl. 21:30

Aros Bostadsutveckling AB (publ) erbjudande av preferensaktier kraftigt övertecknat

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I USA, KANADA, JAPAN, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, HONGKONG, SINGAPORE OCH SCHWEIZ ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG. Aros Bostadsutveckling AB (publ) (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) offentliggör idag utfallet av erbjudandet till allmänheten avseende preferensaktier i Bolaget inför den förestående noteringen av preferensaktierna på Nasdaq First North i Stockholm (”Erbjudandet”)..

YLE - 31 jan 19 kl. 08:16

Nokia förbättrade sitt resultat - väntar sig ännu bättre siffror för i år

Nätverksbolaget Nokia uppvisar fina siffror från fjolårets sista kvartal. VD Rajeev Suri säger att bolaget väntar sig ännu bättre siffror i år..

UNT - 14 jan 11 kl. 18:39

Aros Arkitekter vann stort kontrakt

Aros Arkitekter i Uppsala har vunnit kontraktet för projektering av all inredning i Folkhälsohuset på Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm..

DI - 21 feb 11 kl. 09:45

Aros spår starkt 2011

Verkstadsbolaget Aros Quality Group, noterat på Aktietorget, redovisar ett nettoresultat på 66,1 för helåret 2010 (78,4)..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 4 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 4 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 5 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 6 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 6 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 7 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 7 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 8 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 8 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.