Opinionen.se > Opinion

Sunday, 21 April, 17:35

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stenrika svenskar blottar sina gömmor
Allt fler rika svenskar redovisar sina dolda förmögenheter i skatteparadis..
Läs mer på Opinionen.se

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stenrika, svenskar, blottarsina , gömmor
Dagens PS - 06 dec 16 kl. 11:24

”Slöa” svenskar går miste om makten

Det är inte bara fint att äga, utan också smart att äga. När allt fler röster höjs om jämställdhet, hållbarhet, miljöarbete, mänskliga rättigheter och socialt ansvar är ämnet högaktuellt. Det är nämligen aktieägarna som sitter på makten.

Opinionen.se - 08 jul 13 kl. 13:10

Han får återbäring på skattjakten

Skatteverkets jakt på skattegömmor i utländska skatteparadis är framgångsrik. Rekordmånga svenskar med kapital utomlands har i år rättat sina deklarationer, skriver DN, som intervjuat skattemyndighetens chef Ingemar Hansson..

Sydsvenskan - 18 jan 15 kl. 13:19

Pålitligt folk och en spansk fluga

Vilka har roligast på jazzpartyt i AF-borgen? Alla som enbart lyssnar får förstås en hel del bra musik i öronen. Men de största smilen sitter på swingdansarna.

Dagens PS - 07 feb 17 kl. 10:45

”Mellofeber” på börsen – 230 miljarder hägrar

Börsen, 12 poäng! Noterade till min fasa att det årliga jippot, Melodifestivalen började i helgen igen. Det skrivs spaltmeter, det twittras om bidragen och getingar delas ut till höger och vänster redan innan bidragen tagit första tonen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.