Alingsås tidning > Nyheter

Friday, 19 April, 17:38

Alingsås tidning - 18 jul 11 kl. 08:57

"Mycket av hans personlighet är redan utvecklad" PAPPAKRÖNIKAN Alingsås är fullt av fantastiska familjer. Ingen är den andra lik och jag är säker på att det finns gott om unika sammansättningar och konstellationer..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
PappakrÖnikan alingsås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mycket av hans personlighetär redan , utvecklad
Kristianstadsbladet - 13 aug 14 kl. 07:30

Tuppens personlighet viktig i strid

Storleken är inte det enda som avgör vem som blir dominant i djurvärlden. Tuppens personlighet bidrar till utgången i dueller mellan konkurrenter, enligt en ny studie.
- Personlighet skulle kunna spela roll för dominansinteraktioner bland andra arter också, säger Hanne Løvlie, evolutionsbiolog vid Linköpings universitet, en av forskarna bakom studien.

BT - 13 aug 14 kl. 07:30

Tuppens personlighet viktig i strid

Storleken är inte det enda som avgör vem som blir dominant i djurvärlden. Tuppens personlighet bidrar till utgången i dueller mellan konkurrenter, enligt en ny studie. - Personlighet skulle kunna spela roll för dominansinteraktioner bland andra arter också, säger Hanne Løvlie, evolutionsbiolog vid Linköpings universitet, en av forskarna bakom studien.

Nyheter 24 - 09 mar 16 kl. 22:36

Hur Zlatan knyter näven efter supersegern avslöjar faktiskt hans personlighet

Under onsdagskvällen sköt Zlatan Ibrahimovic sitt Paris SG till kvartsfinal i Champions League mot Chelsea. I 67:e minuten kom Zlatans avgörande mål. Han var minst sagt i händelsernas centrum.

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

Supermiljöbloggen - 12 mar 15 kl. 08:47

Biofuel Region: ”Skogen är nyckeln till en utvecklad bioekonomi

Skogen har utgjort grunden för vårt välstånd under mer än ett århundrande. Sågade trävaror samt massa- och pappersprodukter har länge varit de dominerande produkterna. Under de senaste decennierna har även användandet av biomassa för el- och värmeproduktion vuxit kraftigt, men fler och mer värdefulla produkter kan göras av vår skog, alla med stor klimatnytta.

Kristianstadsbladet - 28 mar 11 kl. 12:28

Fullt utvecklad brand i villa

Strax efter lunch larmades räddningstjänsten till en fullt utvecklad brand i en villa i Knislinge.
Larmet kom vid 12.15.

Skånskan - 08 dec 15 kl. 20:55

Fullt utvecklad brand i lägenhet

Malmö En fullt utvecklad lägenhetsbrand härjar i Bunkeflo. Larmet kom till SOS vid halv nio. När Räddningstjänsten kommer till platsen kan man konstatera att det är en fullt utvecklad brand i en lägenhet.

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 17:05

Fullt utvecklad brand på restaurang

Räddningstjänsten är just nu på plats på en utvecklad brand på en restaurang i centrala Göteborg.
– Det vet vet är att det är en fullt utvecklad brand från en restaurang, säger Christer Dyrfelt på räddningstjänsten Storgöteborg..

Dagen - 19 maj 11 kl. 10:25

Personlighet kan ha betydelse för vilken vård du får

Introverta och tystlåtna människor kan vara svåra att ge en diagnos, medan lättpratade äldre kan må bättre, visar forskning från Lund.

Drygt 2 000 personer över 60 år deltog i studien som skulle klargöra varför en del är nöjda med livet trots att de är svårt sjuka och vilka personlighetsdrag som kan vara avgörande för vilken vård man får. Ingela Steij Stålbrand, forskare vid Lunds universitet, har precis kommit ut med sin rapport, skriver man i ett pressmeddelande.

Expressen - 17 jan 12 kl. 16:35

Säljer sin personlighet för att delta i "The Voice"

Tonåringar med artistdrömmar ger upp rätten till sin personlighet för att delta i "The Voice." SR:s "Mitt i musiken" avslöjar nu sanningen om TV4:s nya underhållningssatsning - där artister tvingas ge upp 20 procent av sina sidointäkter för att få synas i bästa sändningstid. - Det är absolut bland det värsta jag har sett.

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 12 kl. 23:04

Mat-Tina blev Årets personlighet

? Jag är lite darrig i benen, säger Tina Nordström när hon kommit upp på scenen för att ta emot priset som Årets personlighet på torsdagskvällens Guldkärnangala.Förutom Tina Nordström fick Regionsjukhuset i Helsingborg (Årets marknadsförare) och Hantverksmässan (Årets evenemang) och Christian von Koenigsegg (Årets designer) ta emot priser på Marknadsföreningen Helsingborgsregionens stora näringslivsfest..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 30 minuter sedan

Tre ska skrapa triss

Tre alingsåsare kommer att skrapa triss i tv-rutan i maj och juni. Svenska spel rapporterar att inte mindre än tre personer här på kort tid har köpt vinstlotter med tre tv-apparater på. Två av dem köpte sina lotter i samma butik, Direkten spel & tobakshörnan, medan den tredje köpte sin vinstlott hos Ica Maxi.

Alingsås tidning - 45 minuter sedan

Mycket grus i rekordlopp

Det 27:e Chickenracet på långfredagen blev ett rekordlopp med 1 200 deltagare. Tack vare det torra vädret var det ovanligt mycket grusvägar i årets mopedrally, som gick från Borgens gata i Alingsås via Långared, Östadkulle och Fullestad till Vårgårda Rasta, där mopedisterna fick vända tillbaka igen mot Alingsås.  – Det är ju grusvägar som mopederna är byggda för från början, säger Kerstin Karlsson i arrangerande Alingsås motorveteraner.

Alingsås tidning - 9 timmar sedan

Fyra fulla togs omhand

Skärtorsdagskvällen och natten till långfredagen gick i alkoholens tecken, sett ur Alingsåspolisens synvinkel. Fyra berusade personer, alla män, omhändertogs men inga brott har anmälts i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga. De fyra togs enligt lagen om berusade personer, LOB, och fick sova ruset av sig på polishuset i Alingsås.

Alingsås tidning - 10 timmar sedan

Efterlängtad öppning av Tallhyddan

Nyöppningen av Tallhyddan har varit efterlängtad – skärtorsdagens premiär med bandklippning och påskäggsjakt lockade mycket folk.
Det var mycket folk på plats när Tallhyddan slog upp portarna i ny regi på skärtorsdagen. – I dag öppnar vi med stor våffelbuffé och det kommer vi ha som ett stående inslag på menyn, säger Marie Crona, marknadsansvarig på Serneke Fastighetsstyrning.

Alingsås tidning - 23 timmar sedan

Trafikolycka vid Brobacka

Vid halvfemtiden på torsdagseftermiddagen inträffade en singelolycka på väg 190 i höjd med Brobacka. Några personskador har inte rapporterats i samband med olyckan..

Alingsås tidning - Igår: 08:22

Hotade och misshandlade personal

Vid 23-tiden på onsdagskvällen fick polisen in en anmälan om misshandel och olaga hot på en restaurang i centrala Alingsås. En man ska ha gett sig på personal på restaurangen med både fysiska och fysiska hot. Polis tillkallades till platsen men när de kom dit hade mannen redan lämnat.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Uppmaningen: Skjut inga fyrverkerier

Skjut inga fyrverkerier! Det är räddningstjänsten tydliga uppmaning inför påskhelgen.
– Det finns mycket stora risker med att skjuta fyrverkerier i den extrema torkan som vi har just nu, säger Börje Lindgren räddningschef Alingsås/Vårgårda räddningstjänstförbund
I Alingsås kommun finns det i dagsläget ett förbud mot att använda pyrotekniska varor inom stadskärnan, (Norra Ringgatan, Västra Ringgatan, Vänersborgsvägen och Stationsgatan), på offentlig plats, inomhus och närmare än 100 meter från Alingsås lasarett (Viktoriagatan, Oscarsgatan, Södra Ringgatan och Vilo­vägen).

Alingsås tidning - I förrgår: 10:42

Många inbrott i Vårgårda

Flera företag, butiker och föreningar har den senaste tiden utsatts för inbrott i Vårgårda. Kommunpolis Robert Möörk uppmanar företagare att vara extra vaksamma. Ett företag på Maskingatan blev av med ett kassaskåp torsdag-fredag i förra veckan.

Alingsås tidning - I förrgår: 10:40

Misstänkt kortbedrägeri

En boende i Ljung har anmält ett misstänkt kortbedrägeri till polisen. En okänd gärningsperson ska ha brukat målsägarens kortuppgifter för att göra olovliga köp på Cypern..

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Ny klinik har öppnat på Kungsgatan

Under fredagen öppnades en ny medicinestetisk klinik på Kungsgatan i Alingsås. MedEstetica erbjuder behandlingar inom bland annat fillers, botox, tandblekning, kemisk peeling och mycket mer.
– Våra behandlingar är sådana som den allmänna sjukvården har valt bort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.