Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 19 April, 07:47

Vimmerby Tidning - 18 jul 11 kl. 08:45

Miljonintäkter från asylboendeÖver fem miljoner kronor. Så mycket betalar Migrationsverket till skola, apotek och vårdcentral i Mariannelund årligen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Migrationsverket, Mariannelund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonintäkterfrån , asylboende
Sydsvenskan - 13 nov 12 kl. 06:30

Lundaföretagare dolde miljonintäkter

Lundaföretagaren bokförde miljonintäkter som lån och struntade i att deklarera inkomster på över 7 miljoner kronor. Nu döms han till ett års fängelse och näringsförbud i fem år.Den nu 67-årige mannen började driva sin grossiströrelse 1997.

SVT - 13 sep 15 kl. 18:46

Reinfeldt får full fallskärm – trots miljonintäkter

Den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt tar ut fullt avgångsvederlag på 156.000 kronor i månaden trots miljonintäkter i sitt företag. Det visar SVT Nyheters granskning av den förra regeringens fallskärmar.

Sydöstran - 29 sep 16 kl. 10:45

KHK gjorde miljonintäkter mot Leksand

Fullsatt och lapp på luckan. Det innebär miljonintäkter för Karlskrona HK i ombyggda ABB arena. – Självklart är det positiva siffror för oss, säger Rolf Lindberg, klubbdirektör i KHK..

Blekinge Läns tidning - 29 sep 16 kl. 10:45

KHK gjorde miljonintäkter mot Leksand

Fullsatt och lapp på luckan. Det innebär miljonintäkter för Karlskrona HK i ombyggda ABB arena. – Självklart är det positiva siffror för oss, säger Rolf Lindberg, klubbdirektör i KHK..

SvD - 02 feb 16 kl. 15:47

Miljonintäkter för Tethys Oil

Tethys Oils intäkter uppgick under det fjärde kvartalet 2015 till 222 miljoner kronor (281), enligt bolaget nya redovisningsprinciper. Det framgår av ett pressmeddelande..

YLE - 26 feb 18 kl. 17:37

Virkkulankylä ska ge miljoner i intäkter - snart är det bäddat för Sjundeås nya seniorby

Nu börjar planeringen vara klar för Sjundeås nya seniorby Virkkulankylä. Den väntas ge kommunen miljonintäkter och dessutom skapa nya jobb i kommunen..

P3 - 12 feb 14 kl. 11:30

Miljonintäkter för grundarna bakom Lexbase

Lexbase drog in flera miljoner under de få dagarna sajten låg uppe. Och om några dagar väntas sajten vara uppe igen..

Trelleborgs Allehanda - 02 maj 14 kl. 08:29

Miljonintäkter för Kent


Kents berömda textrad "Brinn pengar brinn" till trots, det går väldigt bra för det skivaktuella bandets finanser. Det visar en genomgång som Dagens Industri gjort.2012 plockade sångaren Joakim Berg 3,3 miljoner kronor ur sina två företag, TFD Enlightment och Cannoli, som han äger tillsammans med sambon Tanja Määttä och som har tillgångar på drygt 20 miljoner kronor.

Västerbottens Folkblad - 02 maj 14 kl. 08:30

Miljonintäkter för Kent

Kents berömda textrad ”Brinn pengar brinn” till trots, det går väldigt bra för det skivaktuella bandets finanser. Det visar en genomgång som Dagens Industri gjort. 2012 plockade sångaren Joakim Berg 3,3 miljoner kronor ur sina två företag, TFD Enlightment och Cannoli, som han äger tillsammans med sambon Tanja Määttä och som har tillgångar på drygt […].

Kristianstadsbladet - 02 maj 14 kl. 08:29

Miljonintäkter för Kent


Kents berömda textrad "Brinn pengar brinn" till trots, det går väldigt bra för det skivaktuella bandets finanser. Det visar en genomgång som Dagens Industri gjort.2012 plockade sångaren Joakim Berg 3,3 miljoner kronor ur sina två företag, TFD Enlightment och Cannoli, som han äger tillsammans med sambon Tanja Määttä och som har tillgångar på drygt 20 miljoner kronor.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 14 kl. 08:32

Miljonintäkter för Kent

Kents berömda textrad "Brinn pengar brinn" till trots, det går väldigt bra för det skivaktuella bandets finanser. Det visar en genomgång som Dagens Industri gjort. 2012 plockade sångaren Joakim Berg 3,3 miljoner kronor ur sina två företag, TFD Enlightment och Cannoli, som han äger tillsammans med sambon Tanja Määttä och som har tillgångar på drygt 20 miljoner kronor..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.