DN > Ekonomi

Sunday, 21 April, 21:18

DN - 18 jul 11 kl. 08:40

Porrkungen toppar skuldliga med rågeSvenska folket har totalt 89 miljarder kronor i skuld till kronofogden. Tretton svenskar har tillsammans skatteskulder på nära 2 miljarder kronor. Värst är ?långliggaren? Berth Milton, porrimperiedirektören som har samlat ihop en skuld till staten på 694,7 miljoner kronor..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Milton

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Porrkungen, toppar, skuldligamed , råge
Affärsvärlden - 05 sep 11 kl. 14:35

Svenske porrkungen i nytt blåsväder

I morgon tisdag tar domstolen i Las Vegas ställning till om den svenske porrkungen Berth Milton Jr får tillbaka kontrollen över sitt börsnoterade porrimperium Private..

Expressen - 02 apr 12 kl. 15:21

Daniel Fridell gör film om porrkungen Milton

Daniel Fridells nästa projekt blir filmen om Berth Milton Jr. "A private story" ska avslöja sanningen om porrkungen. - Det är som ett grekiskt drama om en far som inte älskar sin son, säger Daniel Fridell..

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 13 kl. 09:26

Vem ska trösta porrkungen?

Mats Kolmisoppi ser Citizen Kane gå igen i dokumentären om den svenske porrkungen Berth Milton..

DN - 04 feb 14 kl. 11:20

Porrkungen kan få sin skatteskuld halverad

Porrkungen Berth Miltons miljardstora skatteskuld kan komma att halveras vid årsskiftet – om inte Skatteverket ansöker om en förlängning. Trots det kommer han fortsätta att toppa Skatteverkets lista över dem med störst skulder, skriver Expressen..

DI - 04 sep 14 kl. 06:50

Porrkungen stämmer filmbolag

Porrkungen Berth Milton stämmer det företag som gör en film om hans liv. Det skriver aftonbladet.se..

Expressen - 18 okt 14 kl. 11:27

Ex-porrkungen greps av polis i baren

Här - på en bar i exklusiva Östermalm i Stockholm - fördes Berth Milton, 59, bort av polis. Poliserna var osäkra på om den före detta porrkungen var efterlyst för brott. - De körde runt med mig i 20-30 minuter utan att säga varför de gripit mig.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kent Ekeroth på exotisk semester med porrkungen

Kent Ekeroth ska ha semestrat med porrkungen Berth Milton. Enligt källor till Aftonbladet ska de spenderat en tid tillsammans på Mauritius. På en film som Aftonbladet tagit del av, ser man Kent simma runt vattnet i dykningsdräkt.

DI - 19 apr 16 kl. 07:28

Skuldsatte porrkungen slåss om hundratals miljoner

Den så kallade "porrkungen" Berth Milton överklagar beslutet att förlänga preskriptionstiden för hälften av hans jätteskuld. Enligt kronofogden är han skyldig staten över 920 miljoner kronor..

E24 - 23 aug 16 kl. 12:56

Jakten på porrkungen fortsätter – gömmer sig i Andorra

Jakten på porrkungen Berth Milton kan fortsätta. Från Andorra krävde Berth Milton att skattekravet preskriberas. Men Kammarrätten avslår kravet..

Dagens PS - 28 sep 17 kl. 08:39

Porrkungen död – skapade Playboy

Hugh Hefner blev 91 år gammal. Hefner grundade Playboy 1953, en tidskrift som tog ut svängarna och publicerade nakenbilder på mytomspunna Marilyn Monroe i första numret. Nu har porrpionjären Hugh Hefner somnat in ”fridfullt”, enligt pressen, i sitt hem Playboy Mansion i Los Angeles, som han tidigare sålde till sin granne, affärsmannen Daren Metropoulos för över 800 miljoner kronor, på villkoret att Hefner själv skulle få bo kvar på den enorma herrgården till sin död.

Fler nyheter från DN

DN - I förrgår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - I förrgår: 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

DN - 13 apr 19 kl. 20:31

Vän till Indiens premiärminister pekas ut i korruptionshärva

En nära vän till Indiens premiärminister fick mer än en miljard i skattelättnader för sina företag i Frankrike i samband med en flygplansaffär länderna emellan. Det skriver franska Le Monde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.