DN > Ekonomi

Monday, 22 April, 07:37

DN - 18 jul 11 kl. 08:42

Svenskarna med störst skatteskuldHär är listan över det tretton privatpersoner med en skatteskuld över 50 miljoner kronor.
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskarnamed , störst, skatteskuld
SvD - 31 jan 17 kl. 16:44

CSN-fusket: USA-svenskarna värst – är skyldiga en miljard

9 200 utlandssvenskar har smitit från CSN-skulder på 2,3 miljarder kronor. Värst är USA-svenskarna som tillsammans är skyldiga CSN nästan 1 miljard kronor. Nu vill CSN ta krafttag för att sätta dit fuskarna.

DI - 14 okt 16 kl. 11:37

Undersökning: Svenskarna förstår inte sina bolån

Många svenskar förstår inte hur viktigt de avgifter de väljer är för den pension de får. Många förstår inte heller vad som avgör hur mycket de betalar för sina bolån..

SVT - 04 sep 18 kl. 15:46

Svenskarna förstår inte vad politikerna säger – det här betyder orden

Förstår du inte vad politikerna säger? Då är du inte ensam. Även statsvetare som SVT har talat med undrar vad partiledarna menar med samhällskontrakt..

SR - 21 mar 19 kl. 12:17

Svenskarna har störst förtroende för Systembolaget

Enligt Förtroendebarometerns undersökning har svenskarna störst förtroende för Systembolaget..

DI - 24 apr 15 kl. 16:06

Sju av tio förstår inte amorteringskravet

På torsdagen meddelade Finansinspektionen att det inte blir något amorteringskrav, åtminstone inte under överskådlig framtid. Men majoriteten av svenskarna förstår inte innebörden av det slopade förslaget, enligt en undersökning..

Sydöstran - 25 nov 15 kl. 18:04

Förståelse för andrum

Svenska folket har ännu inte tillfrågats om regeringens beslut är rätt att skärpa svensk flyktingpolitik till EU:s miniminivå. Men snart kommer säkert något opinionsföretag fråga befolkningen. Mycket tyder på att svenskarna förstår varför regeringen fattade beslutet..

Expressen - 19 dec 14 kl. 07:10

Koivu hyllades – men svenskarna förstörde

LOS ANGELES. Det var "Saku Koivu Night" i Montreal på torsdagskvällen i Bell Centre. Den 40-årige finländaren spelade 13 säsonger för Canadiens och hyllades nu av den anrika klubben.

Aftonbladet - 21 apr 15 kl. 06:37

Svenskarna förstörde stora publikfesten

VA - 23 nov 16 kl. 16:10

Så höga skulder har svenskarna – värst för unga, stadsbor och låginkomsttagare

Här är VA:s viktigaste på 3 minuter: Hushållens skulder ökar snabbare än inkomsterna, fler mäklare anmäls och förtroendet för arbetsförmedlingen är lågt. .

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Resor till Sri Lanka får bokas om

De svenska resebolagen har haft kontakt med alla sina svenska resenärer på Sri Lanka. Och de som har inbokade resor till landet med Ving den närmaste tiden har fått möjlighet att boka om sina resor..

DN - I förrgår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - I förrgår: 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..

DN - 14 apr 19 kl. 07:30

Rekordmånga kvinnor till byggbranschen

Stor ökning av antalet kvinnor som utbildar sig inom samhällsbyggnad och byggteknik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.