DN > Ekonomi

Monday, 22 April, 17:56

DN - 18 jul 11 kl. 08:43

Svenska folket har 89 miljarder i skuldSvenskarna har obetalda skulder p drygt 89 miljarder kronor hos kronofogden. Det visar kronofogdens siffror efter rets frsta sex mnader..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska folkethar 89 , miljarderi , skuld
YLE - 10 jul 15 kl. 10:36

"Så länge man står i skuld är man inte fri"

Korruptionen och den överdimensionerade, inkompetenta byråkratin. Det är Greklands största problem och de främsta bakomliggande orsakerna till den kris landet befinner sig i nu, och har befunnit sig i flera år. Det säger Ole Norrback som var ambassadör i Aten 2003-2007.

Sydsvenskan - 22 feb 12 kl. 06:30

EU:s tvångströja spänns om folket

Grekland är räddat från omedelbar bankrutt. Men priset för folket är högt: svåra umbäranden, mass­ar?
Grekland är räddat från omedelbar bankrutt.

Cornucopia - 18 sep 17 kl. 15:48

Regeringen överbeskattade svenska folket med 2 miljarder påsar ostbågar

Den offantliga verksamheten är så stor att den inte ens hinner göra av med beslutade utgifter. Således överbeskattades svenska folket med cirka 2 miljarder påsar ostbågar förra året, eller 34 miljarder kronor.
Ljuset är inte tänt och det är ingen hemma på Rosenbad.

Cornucopia - 17 okt 13 kl. 16:16

Hushållens skuldökningar och säsongseffekter

Det svenska folkets skuldökningar sägs ha minskat, men då pratar man generellt om procent. Samtidigt är hushållens skulder på en ny topp runt 3 066 miljarder SEK, så frågan är då hur nominella skuldökningar faktiskt ser ut?
Även nominellt har faktiskt skuldökningarna gått ner och ligger på nivåer man såg 2003 - 2004.

BT - 27 nov 14 kl. 06:38

Kommunerna skyldiga 468 miljarder

De svenska kommunernas skulder var 468 miljarder kronor förra året, enligt kommunernas låneinstitut Kommuninvest. Till 2017 spås den samlade skulden öka med ytterligare 150 miljarder kronor, skriver tidningen Dagens Samhälle. Redan i år, med bara drygt en månad kvar till nyår, väntas skulden överstiga 500 miljarder konor, enligt Kommuninvest.

Sydsvenskan - 09 apr 15 kl. 13:07

Folket läggs ner efter 110 år

Tidningen Folket grundades 1905 av arbetarrörelsen i Eskilstuna. Den 13 juni i år kommer det sista numret sedan ägaren Eskilstuna-Kuriren beslutat lägga ner Folket, skriver folket.se.

Helsingborgs Dagblad - 09 apr 15 kl. 13:07

Folket läggs ner efter 110 år

Tidningen Folket grundades 1905 av arbetarrörelsen i Eskilstuna. Den 13 juni i år kommer det sista numret sedan ägaren Eskilstuna-Kuriren beslutat lägga ner Folket, skriver folket.se.

Sydsvenskan - 01 feb 11 kl. 00:06

Frihet för miljarder

Sälja ut statliga bolag och ge pengarna till folket? Nej, det finns en bättre idé.
Här kommer en lysande idé: Sälj statens ägarandelar i Nordea, SBAB och TeliaSonera och dela ut pengarna till svenska folket.

Kristianstadsbladet - 19 apr 14 kl. 19:06

Ryssland avskriver skuld


Ryska parlamentet har beslutat avskriva en skuld på 10 miljarder dollar som Nordkorea har till Ryssland sedan Sovjettiden. Förhoppningen är att det ska bana väg för byggandet av en gasledning till Sydkorea genom den isolerade staten.Ryssland har avskrivit ett antal fattiga Sovjet-allierades skulder, bland annat Kubas.

TA - 19 apr 14 kl. 19:06

Ryssland avskriver skuld


Ryska parlamentet har beslutat avskriva en skuld på 10 miljarder dollar som Nordkorea har till Ryssland sedan Sovjettiden. Förhoppningen är att det ska bana väg för byggandet av en gasledning till Sydkorea genom den isolerade staten.Ryssland har avskrivit ett antal fattiga Sovjet-allierades skulder, bland annat Kubas.

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Danskarna som dog i Sri Lanka barn till känd företagare

De tre danska medborgare som dog i sprängdåden mot hotell och kyrkor i Sri Lanka på söndagen var syskon, och barn till den danske miljardären och företagaren Anders Holch Povlsen och hans hustru Anne Holch Povlsen..

DN - 10 timmar sedan

Resor till Sri Lanka får bokas om

De svenska resebolagen har haft kontakt med alla sina svenska resenärer på Sri Lanka. Och de som har inbokade resor till landet med Ving den närmaste tiden har fått möjlighet att boka om sina resor..

DN - I förrgår: 18:23

Nya rökförbudet delar krogbranschen

I december förra året tog riksdagen ett beslut som har väckt starka känslor i restaurangvärlden. En ny tobakslag träder i kraft vilket innebär att det blir förbjudet att röka på flera allmänna platser. Bland annat idrottsplatser, lekplatser, perronger samt uteserveringar.

DN - 19 apr 19 kl. 11:33

Polisen tar till ”full styrka” för att hindra klimatprotest på Heathrow

Klimataktivister planerar att blockera flygtrafiken på Londons jätteflygplats Heathrow på långfredagen. Inrikesministern fördömer alla demonstranter som ”går utanför lagen” och ger polisen rätt att använda sin ”fulla styrka”..

DN - 17 apr 19 kl. 07:43

Slopad vinstdelning till personalen lyft för Handelsbanken

Handelsbankens resultat för första kvartalet lyfter betydligt mer än väntat. En slopad avsättning på 827 miljoner till personalens vinstdelningsprogram Oktogonen och andra engångsposter ligger bakom lyftet..

DN - 16 apr 19 kl. 10:28

Oro hos Swedbanks kunder efter penningtvättsskandalen

Turbulensen kring penningtvättsskandalen har skapat oro hos Swedbanks kunder. Nu har banken skickat ut ett meddelande till kunderna.  – Vi har sett att frågorna från kunder har ökat i alla kanaler under de senaste veckorna, säger Swedbanks presschef Unni Jerndal..

DN - 15 apr 19 kl. 05:00

Kina planerar att skicka ut tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden

Kina planerar att skicka ut mer än tio miljoner unga ”frivilliga” på landsbygden, enligt ett dokument från det styrande Kommunistpartiet. Studenter kommer att kallas för att resa i väg och bo i byar under sina sommarlov, men hur de ska övertalas att ställa upp frivilligt är oklart.  Metoden liknar den som folkrepublikens grundare Mao Zedong använde under kulturrevolutionen för 50 år sedan..

DN - 14 apr 19 kl. 14:00

Kundstorm mot Postnord: ”Paket tog 77 dagar”

Försenade leveranser, returnerade paket och oskäliga avgifter. Hos Konsumentverket och ARN ökade anmälningarna mot Postnord kraftigt i fjol. – Det är såklart inte en positiv trend, säger Emma Riblom, kommunikationschef för krisföretaget vars vd i veckan byttes ut..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.