Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 21 April, 07:25

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 11 kl. 07:30

Riv upp beslut om linjeändring
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rivupp , beslutom , linjeändring
Regeringen - 12 jul 12 kl. 13:53

Beslut om ändring i ersättning för nyanlända

På dagens regeringssammanträde beslutade regeringen bland annat om en ändring i etableringsersättningen för nyanlända invandrare. Försvarsminister Karin Enström berättade även om Myndigheten för samhällsberedskaps (MSB) bedömning av de höga flöden och översvämningar som uppstått i delar av Sverige. Regeringens sommarfika 2012 Statsrådsberedningen, 12 juli 2012.

YLE - 09 maj 14 kl. 14:04

Samlingspartister tror inte på stor förändring

Europa- och utrikeshandelsminister Alexander Stubb (Saml) tror att regeringen kommer att fortsätta på samma linje, trots att Urpilainen byts mot Rinne. Stubb tror inte att bytet kommer att ge anledning att riva upp regeringsprogrammet. Stubb säger att han har diskuterat med Rinne och att regeringen kommer att hålla fast vid sina tre huvudfrågor: att minska hållbarhetsgapet, öka den ekonomiska tillväxten och förbättra sysselsättningen.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 07:00

Beslut om HVB-hem upphävs

Bromölla kommun avslog en bygglovsansökan om att göra om en villa till ett gruppboende. Nu upphäver länsstyrelsen beslutet och vill att nämnden ska göra om handläggningen.
Den var den 19 februari som myndighetsnämnden avslog en ansökan om att bygga om en bostad på Nils Måns väg i Bromölla till ett gruppboende – ett boende för asylsökande barn och ungdomar på flykt samt för barn och ungdomar som fått permanent uppehållstillstånd.

YLE - 16 nov 15 kl. 09:06

Ingen ändring i pensionärernas bostadsbidrag

Det blir inget av planerna om att kombinera pensionärernas bostadsbidrag med det allmänna bostadsbidraget. Den föreslagna förändringen har kritiserats hårt som sparförslag. Regeringen har försvarat försämringen av pensionärernas bostadsbidrag medan oppositionen har undrat hur landets ekonomi blir bättre av att nästan 30 000 pensionärer hamnar under fattigdomsgränsen.

YLE - 08 maj 14 kl. 10:37

Inför partikongressen: "SDP måste definiera en tydligare linje"

Socialdemokraterna inleder sin partikongress idag i Seinäjoki. På fredag ska partiet välja ny ordförande. Victor Kock och Johanna Överfors, från Pedersöre, samåker till kongressen och ett givet samtalsämne i bilen blir säkert ordförandevalet eftersom de två har olika åsikter om vem som ska bli partiets nästa ordförande.

YLE - 13 feb 15 kl. 17:40

Trots protester ingen förändring i Hangös vårdorganisation

Kristdemokraten Olli Mustonen och hälsovårdscentralläkaren Outi McDonald anser att det har gått fel till när Hangö beslutade omorganisera ledningsstrukturen vid hälsovårdscentralen. Grundtrygghetsnämnden (12.2) vidhåller ändå att allt har gått rätt till.

Politologerna - 15 feb 17 kl. 19:37

Tema MAKT: Makt, relationer och samhällen i förändring

Detta är ett gästblogginlägg av JESSICA GIANDOMENICO som är doktor i statsvetenskap och affilierad till Uppsala Centre for Russian and Eurasian Studies. Makt kan låta torrt, formellt och förlegat. Något som dagens mer dynamiska, individbaserade informationssamhälle håller på att spränga bort.

YLE - 13 apr 16 kl. 19:12

Lagförändring aktuell trots HFD:s beslut om postutdelning i skärgården

Trots att Högsta förvaltningsdomstolen gav skärgårdsbor rätt att få posten utdelad varje dag vill kommunikationsministeriet nu luckra upp skyldigheten genom en lagförändring i postlagen. Det är fel att tumma på public service, säger riksdagsledamot Stefan Wallin (SFP). HFD slog fast att posten måste delas ut också till holmar i de fall som en förbindelsebåt kan ta sig till bryggan.

Dagens PS - 27 feb 17 kl. 09:45

Krönika: Ekonomichefen – arkitekten bakom förändring

När företaget står inför valet att anpassa sig eller gå under har ekonomichefen den perfekta möjligheten att driva förändringsarbetet framåt. Stora förändringar väntar runt hörnet. Med en politisk oberäknelig outsider i Vita huset och kommande förhandlingar om Storbritanniens utträde ur EU står vi inför nya politiska beslut och makroekonomiska förhållanden som kommer att definiera vårt sätt att bedriva verksamhet.

YLE - 09 jun 13 kl. 15:19

Vänstern håller sin pälskritiska linje

Vänsterförbundet står fast vid sin linje att avveckla pälsnäringen. På partiets kongress i Tammerfors fanns hela fem motioner för att återta den pälsnäringsvänliga linje som partiet hade tidigare. Vänsterförbundet har röstat om pälsnäringen på så gott som varje partikongress och också den här gången väckte frågan livlig debatt.

BT - 23 mar 14 kl. 08:26

Stefan Eklund: Borås mår bra av förändring

Borås stadsbild är under förändring. Många har åsikter om det, det märker inte minst vi på Borås Tidning. Senast gällde det orangeriet i stadsparken.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Protester när kyrkan vill sälja församlingshemmet

"Jag tycker det ska vara kvar, det är ett bra ställe att samlas på".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Han är ny pingstpastor i Degerfors

Thomas Arvidsson: "Jag vill att människor ska känna sig sedda och bekräftade".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Intressant maktskifte

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Elev hotade över nätet

En minderårig elev i Karlskoga har blivit hotad på sociala medier. Händelsen är polisanmäld..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt narkotikabrott

Polisen stoppade en man misstänkt för narkotikabrott..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Pigg och rask 50-åring

Hon har genomgått omfattande skönhetsoperationer, ett ansiktslyft här, lite utfyllnad där. Vi pratar inte om att sminka över skönhetsfel utan vi snackar stora ingrepp. Men resultatet är en ovanligt pigg och fräsch 50-åring..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Metoo har fått fart på jämställdhetsarbetet

"Helt plötsligt hamnade frågan under lupp".

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ännu oavgjort i Årjängs kommun

Det är fortfarande inte klart vilka som skall styra i Årjängs kommun de kommande fyra åren..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur används skattepengarna?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Unga Västanå sätter upp Paradisfågeln

I början av nästa år, närmare bestämt söndagen den sjätte januari, har Unga Västanå premiär på ”Paradisfågeln”.Premiären äger rum i Västanå Teaters lokaler på Brårud i Sunne.Och skådespelarna är ett tiotal teaterelever från Unga Västanå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.