Opinionen.se > Opinion

Sunday, 21 April, 19:08

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Präst misstänks för barnsexbrott
En katolsk präst i Braunschweig i Tyskland har gripits misstänkt för sexuella övergrepp mot barn. Det var en mamma som gjorde en polisanmälan. Prästen ska ha gjort vissa medgivanden, uppger nyhetsbyrån Reuters..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Braunschweig, Tyskland, Reuters

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prästmisstänks för , barnsexbrott
Nyheter 24 - 30 jun 11 kl. 15:22

Efterlyst svensk gripen för barnsexbrott i Kambodja


En man i 40-årsåldern är gripen för barnsexbrott i Kambodjas huvudstad. PHNOM PENH. För andra gången greps en svensk i 40-årsåldern för barnsexbrott.

Nyheter 24 - 11 mar 11 kl. 16:59

27-åring åtalas för flera barnsexbrott


Våldtog flickorna i sin bil. UDDEVALLA. En 27-årig man i Bengsfors åtalades på fredagen i Uddevalla för flera fall av barnsexbrott.

Nyhetskanalen - 06 dec 11 kl. 08:14

Första rättegången för barnsexbrott utomlands

I Kristianstad tingsrätt inleds idag rättegången mot en svensk man som begått barnsexbrott utomlands. Det här är första gången som någon gripits i Sverige för den här typen av brott och han upptäcktes efter ett tips från amerikanska polisen..

Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 12:38

Fler fast för barnsexbrott utomlands


Svensk polis har skärpt insatserna mot svenskar som åker utomlands och begår sexbrott mot barn. De senaste fem åren har minst sju män dömts till långa fängelsestraff, enligt Rikskriminalpolisen.Det är en klar förbättring jämfört med perioden 2004-2007 då inte ett enda barnsexbrott utomlands ens gick till åtal.

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 14 kl. 12:40

Fler fast för barnsexbrott utomlands

Svensk polis har skärpt insatserna mot svenskar som åker utomlands och begår sexbrott mot barn. De senaste fem åren har minst sju män dömts till långa fängelsestraff, enligt Rikskriminalpolisen. Det är en klar förbättring jämfört med perioden 2004—2007 då inte ett enda barnsexbrott utomlands ens gick till åtal.

BT - 07 jan 14 kl. 12:39

Fler fast för barnsexbrott utomlands

Svensk polis har skärpt insatserna mot svenskar som åker utomlands och begår sexbrott mot barn. De senaste fem åren har minst sju män dömts till långa fängelsestraff, enligt Rikskriminalpolisen. Det är en klar förbättring jämfört med perioden 2004-2007 då inte ett enda barnsexbrott utomlands ens gick till åtal.

GT - 08 jan 14 kl. 18:12

22-årig man omhäktad för flera barnsexbrott

GÖTEBORG. Utredningen om barnsexbrott mot en före detta idrottsledare i Skövde växer. På onsdagen omhäktades den 22-årige mannen, nu misstänkt för bland annat två fall av våldtäkt mot barn och åtta fall av utnyttjande av barn för sexuell posering..

Nya Wermlands Tidningen - 28 okt 14 kl. 17:05

28-åring åtalas för grova barnsexbrott

28-åringen ska ha utsatt en treåring för sexuella övergrepp och hade tusentals barnpornografiska bilder och filmer. Nu åtalas han för flera grova barnsexbrott..

Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 14 kl. 15:33

28-åring döms för grova barnsexbrott

Han utnyttjade små barn, som han i praktiken var vårdnadshavare för. Nu döms 28-åringen till flera års fängelse för grova barnsexbrott..

P3 - 16 dec 14 kl. 16:29

Nu kan du hjälpa polisen att utreda barnsexbrott utomlands

Nu blir det lättare att tipsa polisen om du misstänker att någon svensk begår barnsexbrott utomlands..

UNT - 18 nov 15 kl. 14:10

Misstänkt för barnsexbrott häktad

Den man som greps i Uppsala i måndags, misstänkt för barnsexbrott, häktades på onsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.