Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 24 April, 15:12

Alingsås tidning - 18 jul 11 kl. 08:40

Nyblivna föräldrar ? till en treåring ALINGSÅS: De flesta får vänta på sina småsyskon i nio månader. Samuel har väntat i fyra år. Nu äntligen, efter många bakslag och tårar, har vår krönikör Andreas Kjernald och hans fru Laurie blivit tvåbarnsföräldrar. Nytillskottet är tre år och kines..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
AlingsÅs, Andreas Kjernald, Laurie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyblivna, föräldrartill en , treåring
BT - 11 nov 14 kl. 09:11

Föräldrar i Sjuhärad dåliga på att fimpa

Föräldrar till småbarn i Borås och resten av Sjuhärad röker i betydligt större utsträckning än på andra håll i landet. Värst är läget i Herrljunga där var fjärde åttamånaders bebis riskerar utsättas för passiv rökning. – Små barn som växer upp i hem där rökning förekommer inomhus är betydligt mer infektionskänsliga, framförallt under första och andra levnadsåret.

Barometern - 02 jun 14 kl. 07:06

Våga sätt gränser för din tonåring

Det är inte enkelt att vara förälder. Ibland kan man uppleva att det inte spelar så stor roll vad man säger till sin tonåring; de gör ju i alla fall inte som man säger. Men riktigt så är det inte, när det kommer till alkohol.

Expressen - 04 mar 17 kl. 20:14

Malin blev mamma igen som 46-åring

För snart ett kvarts sekel sedan födde Malin Holgersson sitt första barn - därefter kom ytterligare tre.Förvåningen var närmast total när hon upptäckte att hon som 46-åring var gravid igen.– Jag trodde att jag var i klimakteriet, säger den nyblivna småbarnsmamman..

SmålandsPosten - 27 maj 14 kl. 07:51

Tio nyanser av kvinnan

Mina tidigare bekantskaper med författaren Anna-Karin Palms böcker har rört romanerna. Som novellist genom de tio noveller som samsas i Jaktlycka bara något mindre intressant. Noveller
Jaktlycka
Anna-Karin Palm
Albert Bonniers förlag

Inte på grund av ämnet - sexualitet ur ett kvinnoperspektiv - utan för att själva tematiken och författarens intention i att undersöka normativa mönster då och då lyser fram mer än jag vill se.

Nyheter 24 - 21 feb 14 kl. 18:53

Forskarnas nya hälsosamma korv: innehåller bajs från barn

SPANIEN. Känner du dig tjock, ledsen och lite inflammerad i de mörka vintertiderna? Då kanske en korv med inslag av bebisbajs skulle kunna muntra upp dig.

Kristianstadsbladet - 02 jun 14 kl. 09:38

Sätt gränser inför skolavslutningen

Foto: PONTUS LUNDAHL / TT

Det är inte enkelt att vara förälder. Ibland kan man uppleva att det inte spelar så stor roll vad man säger till sin tonåring; de gör ju i alla fall inte som man säger. Men riktigt så är det inte, när det kommer till alkohol.

BT - 02 jun 14 kl. 09:15

Våga sätt gränser inför studenten

Det är inte enkelt att vara förälder. Ibland kan man uppleva att det inte spelar så stor roll vad man säger till sin tonåring; de gör ju i alla fall inte som man säger. Men riktigt så är det inte, när det kommer till alkohol.

YLE - 31 maj 14 kl. 14:16

Studenter i Korsholm fick sina vita mössor - se bildspel!

Glädjeropen ljöd högt vid Korsholms gymnasium på lördagen. Över 60 studenter satte punkt för gymnasietiden och fick den vita mössan placerad på huvudet. Glädjen och den förväntansfyllda stämningen är påtaglig vid Korsholms gymansium.

YLE - 31 maj 14 kl. 14:16

Studenter i Korsholm fick sina vita mössor

Glädjeropen ljöd högt vid Korsholms gymnasium på lördagen. Över 60 studenter satte punkt för gymnasietiden och fick den vita mössan placerad på huvudet. Glädjen och den förväntansfyllda stämningen är påtaglig vid Korsholms gymansium.

YLE - 08 feb 13 kl. 14:00

Körkorten blev dyrare

Körkortsreformen innehåller bland annat flera körlektioner i bilskolan och en provköring med nya förare en månad efter att de fått sitt körkort. Dessutom ska de nya körkorten förnyas med 15 års mellanrum. Enligt en undersökning gjord av Helsingin Sanomat kostar de dyraste körkorten i huvudstadsregionen upp till 3000 euro, medan de förmånligaste går löst på ungefär 2300 euro.

BT - 09 jun 14 kl. 08:53

Premiera skolor som främjar god livsstil

För att effektivt kunna förebygga flera av våra vanligaste folksjukdomar är det viktigt att rikta fler hälsosatsningar till barn. Här har landstingen/regionerna ett stort ansvar.
I dag beror minst 20 procent av den totala sjukdomsbördan i Sverige på ohälsosamma levnadsvanor.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 9 timmar sedan

Bjärkegården testar vårdhundar

Kan hundar bidra med positiva saker inom äldrevården? Det testas just nu av Alingsås kommun när ett projekt pågår på Bjärkegården.
– Det ska snart utvärderas, men jag hoppas att det blir en fortsättning till hösten, säger Tarja Andersson, enhetschef på Bjärkegården.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Annika från Alingsås skapade sceniskt projekt i Washington D.C

– ”The Machinery: Oppressive Mechanics” är början på ett nytt sceniskt projekt där jag samarbetar med lokala konstnärer, berättar Annika B. Lewis under sitt besök i Washington, D.C.

Alingsås tidning - I förrgår: 14:51

Kollision på E20 – väg avstängd

Strax innan klockan halv tre på måndagseftermiddagen kom ett larm om en frontalkrock mellan två bilar på E20, i höjd med Hol. Skadeläget är än så länge oklart. Trafikverket uppger att det just nu är helt stopp i båda riktningar på E20 i höjd med Hol, på grund av olyckan.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Dags för vårmarknad

Vår, höst och jul – då är det stor marknad på Nolbygård.
Just nu är förberedelserna inför vårmarknaden den 27 april i full gång.
– Det kommer hit 45 utställare, vilket är nytt rekord, säger Anders Björkman, verksamhetsansvarig på Nolbygård.

Alingsås tidning - I förrgår: 19:52

Försvunnen kvinna kom hem

En 88-årig Alingsåskvinna anmäldes försvunnen av anhöriga på påskdagens eftermiddag. En stund senare kom hon hem välbehållen. De anhöriga blev oroliga när kvinnan inte var hemma då de skulle träffas hemma hos henne.

Alingsås tidning - I förrgår: 19:43

Man gripen för våldtäkt

En misstänkt våldtäkt anmäldes till Alingsåspolisen på påskdagens eftermiddag. En man är gripen. Anmälan kom in vid 17-tiden från en kvinna i 30-årsåldern, som uppgav att hon blivit våldtagen i en bostad på Stockslycke av en man som hon känner.

Alingsås tidning - 21 apr 19 kl. 07:54

Två anhållna för stöld

Två män anhölls på påskaftonen misstänkta för stöd av bilbatterier och fälgar. När en polispatrull kontrollerade en bil på E20 i höjd med Västra Bodarna klockan 17.20 upptäcktes misstänkt stöldgods i bilen.

Alingsås tidning - 21 apr 19 kl. 07:45

Kvinna angreps i tunnel

Kvinnan cyklade hem från en fest när hon blev angripen av två okända personer i tunneln mellan Savannen och Östlyckan i Alingsås. Det var vid ett-tiden natten till påskdagen som två män, enligt kvinnans berättelse, stoppade henne och bad om cigaretter. När hon skulle cykla vidare tog de tag i cykeln så att hon ramlade och slog i huvudet.

Alingsås tidning - 21 apr 19 kl. 05:30

De vill komma alingsåsarna närmare

Nu välkomnar Momenti Liberis Rasmus Broberg två nya delägare – Olivia Wåxberg och Sebastian Tornare.
Tillsammans presenterar de ett nytt koncept, med målet att komma ännu närmare italiensk magi. Och alingsåsarna.

Alingsås tidning - 20 apr 19 kl. 12:37

”Det bästa med påskparaden är godis”

Massor av barn och föräldrar hängde med i årets påskparad genom ett soldränkt och vårvarmt Alingsås.  Med påskharen Päggy i spetsen, följd av Alingsås drill & dans och musiker från två kårer, gick paraden från Åmanska parken till Järtas park. – Det bästa med påskparaden är godis.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.