Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 24 April, 03:18

Aftonbladet - 18 jul 11 kl. 08:23

Försökte ta sina liv i bilkraschenNu misstänks den överlevande föraren för dråpDe två 26-åringarna kraschade rakt in i en villa i nästan 200 km/h..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försökteta sina , livi , bilkraschen
Expressen - 13 dec 15 kl. 06:00

Rektorns fru om svåra tiden efter bilkraschen

Efter mordet på 8-åriga Yara pekade kommunen ut rektorn Johan Johansson som syndabock och stängde av honom från sitt jobb. Till slut mådde rektorn så dåligt att han försökte ta sitt liv i en bilkrasch – nu kämpar hans familj för att få honom tillbaka. – Vi har gått från en hel familj till en haltande, säger hans fru Karin Johansson..

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 13 kl. 04:00

Bilkraschen förändrade hans liv för alltid

Michael Nielsen var elitspelare i amerikansk fotboll. I dag behöver han hjälp dygnet runt men drömmer om att kunna leva ett så självständigt liv som möjligt..

Posh24 - 12 jun 12 kl. 08:16

Lilo LJÖG för polisen om bilkraschen!

Lindsay, Lindsay, Lindsay. Kommer du någonsin lära dig? Tydligen ljög Lindsay Lohan för polisen när hon skulle förklara sin bilolycka.

Expressen - 24 aug 15 kl. 09:10

Efter bilkraschen – Tracy Morgan nygift

För fjorton månader sedan kämpade han för sitt liv efter en fruktansvärd bilolycka. Nu har Tracy Morgan gift sig med Megan Wollower under en känslosam ceremoni. – Efter att nästan ha förlorat Tracy förra året, är jag så tacksam att äntligen få gifta mig med mitt livs kärlek, säger skådespelarens nyblivna fru Megan Wollower till People..

Skånskan - 27 dec 15 kl. 14:00

Från Damaskus till ett nytt liv i Skurup

SKURUP Det har gått sex år sedan Doreed Anka träffade sin mamma. Pappa och systrarna såg han för drygt två år sedan. Tillfälligheterna förde 26-åringen från Syrien och Damaskus till Sverige och Skurup.

GöteborgsPosten - 17 jan 18 kl. 11:32

Jessica Falkholt avliden efter bilkraschen

Den svenska skådespelerskan Jessica Falkholt, 29, är död. Hon vårdades på sjukhus efter en bilolycka i Australien, men hennes liv gick inte att rädda. I olyckan omkom även hennes pappa Lars-Göran Falkholt, mamman Vivian och lillasystern Annabelle.

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 15:09

Elvaårig pojke försökte ta sitt livInsamling

USA. Så har det hänt igen. En ung människa har försökt att ta sitt liv.

BT - 29 jun 18 kl. 14:42

Bilkraschen: Dumpade stulen bil i kohage, smet – men missade flyktbuss

Under fredagsmorgonen körde en ung man av vägen och ut i en kohage på landsbygden i Ulricehamnstrakten. Han försökte fly polisen med buss, men missade turen. I stället blev han uppmött av polis..

Expressen - 25 jan 11 kl. 18:12

Efter bilkraschen - Tobias Wallin kan ersätta Jonathan Näslund

Efter bilkraschen kan dansaren Jonathan Näslund bli utbytt i "Let's dance" på fredag. Helena Lundbäck har fått en ny partner - och får själv välja vem hon ska dansa med i programmet. - Det viktiga är att den kända profilen har de bästa möjligheterna, säger programmets exekutiva producent Magnus Karlsson Lamm.

Expressen - 25 jun 13 kl. 19:12

Comeback i Mjällby efter svåra bilkraschen

Rehabiliteringen efter den svåra bilkraschen i vintras går bra. I helgen tränade den förre Mjällbyanfallaren Adam Berner för första gången fotboll med sitt gamla lag. ?

Sydsvenskan - 05 dec 13 kl. 11:48

Ranelid fälls för bilkraschen

Tingsrätten friade Björn Ranelid, men hovrätten fällde. Idag kom domen mot författaren efter den våldsamma bilkraschen i april förra året. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.