Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 22 April, 05:26

Nyhetskanalen - 18 jul 11 kl. 07:13

Försvarets upphandling kritsierar av revisiorerFörsvarsmaktens upphandling av mediebyråtjänster kritiseras av myndighetens revisorer som hävdar att upphandlingen riggats för att passa den mediebyrå som försvaret arbetat med sedan 2007, enligt flera medier..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvarets, upphandling, kritsierarav , revisiorer
SmålandsPosten - 26 okt 13 kl. 09:46

MSE förlorade striden mot Försvarets materielverk

MSE Weibulls strid mot Försvarets materielverk har nått vägs ände. Högsta domstolen ger tummen ner och därmed blir det inga 25 miljoner i skadestånd för Älmhultsföretaget. Tvisten har pågått sedan 2007 då Försvarets materielverk (FMV) plötsligt avbröt upphandlingen av en simulator för Stridsfordon 90 ?

Cornucopia - 29 okt 17 kl. 20:33

Trams om försvarets, polisens och tullens hundar - djuravel är inte inköp av kylskåp

I dagarna har Sveriges Radio i sitt uppdrag från Kreml att förtala Försvarsmakten satt efter uppfödningen av militärens hundar, som också hanterar t ex polisens och tullens hundar. SR visar i sitt Kremluppdrag sin djupa okunskap om djuravel och lagen om offentlig upphandling.
Fyra av Försvarsmaktens krigare på Södermalm under Aurora.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 11:00

Regeringen ger Försvarsmakten och Försvarets materielverk i uppdrag att inkomma med kompletterande budgetunderlag

Den 24 maj beslutade regeringen om uppdrag till Försvarsmakten och Försvarets materielverk att senast den 27 juni inkomma med kompletterande budgetunderlag. Syftet är att möjliggöra den reform inom materiel- och logistikförsörjningen som bygger på betänkandet Logistik för högre försvarsberedskap (SOU 2016:88) och departementspromemorian Fördjupad översyn av Försvarsmaktens logistikförsörjning i fråga om vidmakthållande och upphandling (Ds 2018:14)..

SR - 11 dec 13 kl. 08:32

Domstol stoppar stor upphandling

Försvarets pågående upphandling av militära lastbilar stoppas tillfälligt av Förvaltningsrätten i Stockholm..

Nyteknik - 24 okt 16 kl. 13:35

FMV anklagas för riggad upphandling

Undersökningarna av giftiga kemikalier från brandskum i naturen går långsamt. Försvarets materielverk anklagas för att ha riggat en upphandling av nya kartläggningar och därmed försena arbetet ytterligare..

SmålandsPosten - 10 jan 19 kl. 19:20

MSE:s vinner upphandling – ger nya jobb

MSE engineering expanderar efter att ha vunnit en upphandling med Försvarets materielverk och försvarsmakten. Det leder till nyanställningar. .

E24 - 11 dec 13 kl. 06:01

Upphandling för miljarder stoppas av domstol

Försvarets köp av militära lastbilar har stött på patrull efter SvD Näringslivs avslöjanden..

IT24 - 19 maj 14 kl. 13:53

Consid tog hem FMV:s intranät-upphandling


It-konsultföretaget Consid, med vd Peter Hellgren, har tecknat ett ramavtal med Försvarets Materielverk och Förvarsmakten, värt minst 30 miljoner kronor..

IDG - 19 maj 14 kl. 13:53

Consid tog hem FMV:s intranät-upphandling

It-konsultföretaget Consid, med vd Peter Hellgren, har tecknat ett ramavtal med Försvarets Materielverk och Förvarsmakten, värt minst 30 miljoner kronor..

Sydsvenskan - 23 okt 17 kl. 04:46

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot. Hundarna har i snitt kostat över 200 000 kronor, något som är långt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.