Alingsås tidning > Nyheter

Friday, 19 April, 07:46

Alingsås tidning - 18 jul 11 kl. 08:19

Ljusa energier i Korpens lustgård ALINGSÅS I lördags var det vernissage på Korpens lustgård i Alingsås. Konstnären Constance Hagström presenterade sina verk med en förhoppning om att de ska sända goda energier ut i världen..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Korpens, AlingsÅs, Alingsås, Constance Hagström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ljusa, energieri , Korpens, lustgård
Expressen - 05 jun 13 kl. 08:32

Agneta Sjödin: "Jag går på energier"

Agneta Sjödin blir programledare för TV4:s "Drömkåken" - och till sommaren väntar ett hektiskt inspelningsschema som också innefattar "Fångarna på fortet". Samtidigt berättar programledarstjärnan att hon fortfarande är singel och vad som attraherar henne hos män: - Jag går på energier, säger tv-profilen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Föreläste om energier

Änglar och kraftplatser var vad som stod på schemat när sierskan Anna-Lena Vikström kom till Kristinehamn och föreläste på torsdagskvällen.– Vi har förmågan att känna energier, säger hon..

Kristianstadsbladet - 04 aug 18 kl. 00:01

Kurs i att förstå naturens energier

I helgen anordnas en kurs i feng shui i Sandbäck. Då ska Gunilla Nordin guida hur naturens krafter och energier påverkar oss..

Nya Wermlands Tidningen - 03 okt 12 kl. 10:42

Bibbi kan förvandla duschen till Edens lustgård

Edens lustgård, din käresta eller vovven i storformat på badrums- och kökskaklet? Nu är valet ditt! Ett Karlstadföretag har tagit fram en ny metod där det bara är din egen kreativa fantasi som sätter gränserna..

UNT - 25 apr 14 kl. 14:41

Stal glidmedel på Lustgården

En 19-årig man togs på bar gärning när han försökte stjäla glidmedel från butiken Lustgården i centrala Uppsala..

Sydsvenskan - 07 nov 14 kl. 11:53

Från mamsell Björkmans lustgård till Thalias palats

Krigsåret 1944 invigdes det nya teaterhuset på Rönneholmsvägen med pompa och ståt. Sedan dess har 70 år av succéer och kriser passerat revy.
Fast skådespelet tog fart långt tidigare.

LV - 28 maj 15 kl. 09:19

Lustgården visas upp

Nu har guidningarna i Kisa-Mors lustgård satt igång. Intresserade kan få höra om både läkeväxter och EU-projekt. Eller bara sätta sig i sinnesträdgården– som snart utökas med en damm..

Barometern - 22 sep 15 kl. 08:42

Edins lustgård lockar vid skördefest

Egentligen är det under Öland spirar som trädgården visar sig från sin bästa sida, men besökarna vill ha lugnet under skördefesten och åker gärna till lustgården..

Jmini.se - 12 jul 16 kl. 16:24

Lustgården och Järvhammar i storaffär - köper tre fastigheter i Jönköping

Total markareal är 96.000 kvm. Två av fastigheterna ligger invid Solåsens handelsområde.

JAffärer.se - 12 jul 16 kl. 16:24

Lustgården och Järvhammar i storaffär - köper tre fastigheter i Jönköping

Total markareal är 96.000 kvm. Två av fastigheterna ligger invid Solåsens handelsområde.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 30 minuter sedan

Efterlängtad öppning av Tallhyddan

Nyöppningen av Tallhyddan har varit efterlängtad – skärtorsdagens premiär med bandklippning och påskäggsjakt lockade mycket folk.
Det var mycket folk på plats när Tallhyddan slog upp portarna i ny regi på skärtorsdagen. – I dag öppnar vi med stor våffelbuffé och det kommer vi ha som ett stående inslag på menyn, säger Marie Crona, marknadsansvarig på Serneke Fastighetsstyrning.

Alingsås tidning - 13 timmar sedan

Trafikolycka vid Brobacka

Vid halvfemtiden på torsdagseftermiddagen inträffade en singelolycka på väg 190 i höjd med Brobacka. Några personskador har inte rapporterats i samband med olyckan..

Alingsås tidning - 23 timmar sedan

Hotade och misshandlade personal

Vid 23-tiden på onsdagskvällen fick polisen in en anmälan om misshandel och olaga hot på en restaurang i centrala Alingsås. En man ska ha gett sig på personal på restaurangen med både fysiska och fysiska hot. Polis tillkallades till platsen men när de kom dit hade mannen redan lämnat.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Uppmaningen: Skjut inga fyrverkerier

Skjut inga fyrverkerier! Det är räddningstjänsten tydliga uppmaning inför påskhelgen.
– Det finns mycket stora risker med att skjuta fyrverkerier i den extrema torkan som vi har just nu, säger Börje Lindgren räddningschef Alingsås/Vårgårda räddningstjänstförbund
I Alingsås kommun finns det i dagsläget ett förbud mot att använda pyrotekniska varor inom stadskärnan, (Norra Ringgatan, Västra Ringgatan, Vänersborgsvägen och Stationsgatan), på offentlig plats, inomhus och närmare än 100 meter från Alingsås lasarett (Viktoriagatan, Oscarsgatan, Södra Ringgatan och Vilo­vägen).

Alingsås tidning - Igår: 10:42

Många inbrott i Vårgårda

Flera företag, butiker och föreningar har den senaste tiden utsatts för inbrott i Vårgårda. Kommunpolis Robert Möörk uppmanar företagare att vara extra vaksamma. Ett företag på Maskingatan blev av med ett kassaskåp torsdag-fredag i förra veckan.

Alingsås tidning - Igår: 10:40

Misstänkt kortbedrägeri

En boende i Ljung har anmält ett misstänkt kortbedrägeri till polisen. En okänd gärningsperson ska ha brukat målsägarens kortuppgifter för att göra olovliga köp på Cypern..

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Ny klinik har öppnat på Kungsgatan

Under fredagen öppnades en ny medicinestetisk klinik på Kungsgatan i Alingsås. MedEstetica erbjuder behandlingar inom bland annat fillers, botox, tandblekning, kemisk peeling och mycket mer.
– Våra behandlingar är sådana som den allmänna sjukvården har valt bort.

Alingsås tidning - I förrgår: 19:21

Bilstöld på Knektegårdsgatan

En personbil stals på Knektegårdsgatan vid 17-tiden på tisdagen. Enligt polisen ska det ha varit de presumtiva köparna som tillgrep den, innan affären var ett faktum. Den stulna bilen ska vara av modell Volvo XC60.

Alingsås tidning - 16 apr 19 kl. 05:30

Nya hyror klara i Vårgårda

Den genomsnittliga höjningen av hyrorna hos Vårgårda Bostäder blir i år 2,3 procent och lika mycket nästa år. Det står klart efter medling i Hyresmarknadskommittén.
Som AT skrev för en månad sedan i papperstidningen och e-tidningen strandade de lokala hyresförhandlingarna och parterna, Vårgårda Bostäder och Hyresgästföreningen, fick ta hjälp av medling i Hyresmarknadskommittén.

Alingsås tidning - 16 apr 19 kl. 05:30

Körde bil i villaträdgård – åtalas för skadegörelse

Efter att ha kört in med sin bil i en villaträdgård åtalas en 55-årig man för skadegörelse – ”det blev fel” förklarar mannen i polisförhör.
Det är nu drygt ett och ett halvt år sedan som en villaägare utanför Alingsås en dag överaskades av en bilförare som körde in i hans trädgård. Föraren körde sönder gräsmattan, skadade ett staket och förstörde en buske innan han stannade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.