Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 26 April, 05:03

Vimmerby Tidning - 18 jul 11 kl. 08:17

Sekunder från en olyckaEn händelse som kunde ha fått mycket allvarliga konsekvenser inträffade på lördagsförmiddagen vid järnvägsövergången på Stångågatan vid Statoil i Vimmerby..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Stångågatan, Statoil, Vimmerby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sekunderfrån en , olycka
Cornucopia - 20 dec 14 kl. 12:15

Myt: "En skyttesoldat lever bara i X sekunder"

En vanligt spridd myt är uttalanden i stil med en skyttesoldat överlever bara i 4 sekunder. Det är defaitistiskt skitprat av okänt ursprung och har alltid varit fel, både förr såväl som idag. Jag kommer här visa konkreta exempel från några av världens blodigaste slag på att detta är fel.

Kristianstadsbladet - 09 mar 11 kl. 14:21

Vägarbetare sekunder från döden

Foto: Göran Olsson
Backspegeln hann slå in i kroppen på vägarbetare när Volvon körde in i avspärrningen.
Lars-Åke Larsson stod med ryggen mot dikesrenen och var i färd med att spärra av i södergående körriktning vid Lund Norra. Plötsligt hörde han en bil som kom i hög hastighet ute i vägrenen.

BT - 05 dec 11 kl. 08:15

Totalstopp på riksväg 41 efter olycka

En lastbil har vält och ligger tvärs över vägbanan vid Hulatorp, norr om Björketorp på riksväg 41. Framkomligheten är obefintlig minst ett par timmar framåt. På riksväg 41 ligger en lastbil tvärs över vägbanan vid Hulatorp, norr om Björketorp på riksväg 41 efter att ha vält.

Nyheter 24 - 25 aug 13 kl. 14:42

Se vad föraren gör ? sekunder efter krockenGör inte detta

RYSSLAND. Rysslands bilar har en inbygg så kallad dash cam i sina bilar, detta för att lättare kunna bevisa vad som har skett om olyckan är framme.Enligt klippets beskrivning så är det kvinnan i den mörkgråa bilen som har orsakat en olycka.

GT - 24 okt 14 kl. 21:14

15 sekunders olycka fick Frölunda på fall

Frölunda hade chansen att gå upp i topp i tabellen. Men femton sekunder förstörde matchen för hemmalaget och i stället blev det Örebro som knep segern. – Det går väl inte att stå på något bättre ställe och skjuta, säger Daniel Viksten i C Mores sändning om målet som betydde 2-1..

Expressen - 06 jun 15 kl. 20:27

TV4 visade inte Hugos olycka: Det svartnade

Gladiatorn Ymer fick in en smäll på utmanaren Hugo Rosas i kvällens semifinal. Men det som i "Gladiatorerna" i TV4 såg ut att vara ett finger i ögat var i själva verket ett knä i pannan och tävlingen fick avbrytas - vilket inte visades. – Det svartnade ganska hårt i några sekunder, säger Hugo Rosas..

YLE - 23 okt 15 kl. 19:10

Problem för Räikkönen, Bottas nära olycka – och Selänne på plats i depån

Det första träningspasset inför söndagens formel 1-GP i Austin i USA var händelserikt. Banan var inledningsvis våt efter regnskuren som svept in över Austin, men när banan torkade blev också tiderna bättre. Nico Rosberg noterades för den snabbaste tiden.

Expressen - 26 aug 16 kl. 16:38

Pappans fina gest – efter sonens olycka

På bara några sekunder hade lille Jaxzon råkat slita av sig håret efter att ha kommit åt pappas skruvdragare. – Jag började gråta och blev illa till mods, säger pappa Christian Alsén. Nu vill familjen påminna andra föräldrar om att hemmet inte alltid är så säkert som man tror.

SmålandsPosten - 16 jan 15 kl. 23:10

Lakers avgjorde på 38 sekunder

En hockeymatch är 60 minuters lång, men Växjö Lakers behövde bara 38 sekunder på sig för att definitivt säkra säsongens tredje seger mot HV71.
3–7 slutade det fjärde Smålandsderbyt som innehöll det mesta av det bästa en hockeymatch kan bjuda på. Fyra sekunder från den andra periodens slut satte Josh Hennessy det psykoligiskt viktiga 3–5-målet för Lakers när HV71 var på väg i kapp.

Dagensanalys.se - 04 okt 16 kl. 13:00

Banners behöver minst 14 sekunder för att ha någon effekt

En nu studie baserad på så kallad Eye-tracking avslöjar att digitala annonser måste synas på skärmen i minst 14 sekunder för att överhuvudtaget ha en chans att bli sedda av konsumenten. Studien – utförd av InSkin Media, Research Now och Sticky – hade koll på nära 4 300 konsumenters ögon. Målet med undersökningen var alltså att få mer information om ”Viewability” av onlineannonser; alltså annonsvisningar.

Cornucopia - 22 okt 18 kl. 09:06

Nej, Trump raderade inte 30 års framsteg på 3 sekunder

I SvD skriver en Gunilla von Hall att Trump med beskedet att man river upp INF-avtalet "raserade 30 års framsteg på 3 sekunder". Nej, den som raserade det hela var Vladimir Putin och Kreml, som i över fyra år brutit mot INF. Dessutom måste Trump ha kongressens stöd för att riva upp avtalet, eftersom USA är en demokrati och Trump inte är en diktator.

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.