Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 21 April, 19:06

Aftonbladet - 18 jul 11 kl. 08:06

Vill ha hemkört ? från SystemetCarl B Hamilton (FP) presenterar nytt förslag i DN DebattVaror ska kunna beställas via hemsidan och levereras inom två till fyra arbetsdagar..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Systemet, Hamilton, DN DebattVaror

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill ha hemkörtfrån , Systemet
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hemkört från Systemet

Systembolaget får börja köra hem sprit till medborgarna, åtminstone på försök, uppger Ekot. Redan i höst kan försöket börja, har regeringen bestämt.Det åligger fortfarande Systembolaget att inte sälja till personer som är under 20 år och inte heller till personer med uppenbara alkoholproblem.

DN - 19 feb 13 kl. 15:50

Få väljer hemkört från Systemet

Ytterst få hushåll utnyttjar möjligheten att få Systembolagets varor hemkörda. Knappt tre hemleveranser per vardag får inte alkoholforskarna att direkt hissa varningsflagg. Nu utökas försöket till fler orter..

YLE - 19 feb 16 kl. 08:59

Ingå ska utreda hemkörd mat - beslut om maten fattas senare

Ingå kommun ska fortsätta utreda olika möjligheter för hemtransporterad mat. Det nuvarande systemet med måltidsautomat och hemtransportrad mat fortsätter så länge. Konceptet med en måltidsautomat från företaget Menumat har fått blandat mottagande.

UNT - 13 maj 13 kl. 09:35

Mer "hemkört" från Systemet

Systembolagets satsning på hemleverans av alkohol, där Uppsala är en av pilotkommunerna, ökas..

Norrtelje Tidning - 17 sep 13 kl. 15:35

Snart dags för hemkört från systemet

Systembolagen i Norrtälje kommun får delta i ett försök..

Dagensanalys.se - 27 apr 17 kl. 10:01

Nu säger tv-reklamen ditt namn

Engelska Channel 4 har tillsammans med utvecklare på företaget Innovid tagit fram ett nytt annonsformat för VOD (video on demand) som säger tittarens namn i tv-reklamen. Alla knep verkar tillåtna när annonsörer vill fånga vår uppmärksamhet. Det senaste är att använda ditt namn i reklamen.

Barometern - 12 feb 19 kl. 06:00

Hemkört från systemet kan dröja i länet

Systembolaget kommer troligen att utvidga sin hemleverans till hela Sverige i år. Men det kan dröja innan tjänsten kommer till Kalmar län..

Skånskan - 30 okt 18 kl. 04:00

Pant på plastkassen succé för butikerna

Malmö Pant på plastpåsar har blivit en succé.
– Dels då återvinningen av plastpåsarna ökat, och dels för att det är positivt internt, för personalen, säger Elin Jarl, pressansvarig på Hemköp.Det var för ett och ett halvt år sedan som Hemköp började med pant på plastkassarna i butiken på Torsplan i Stockholm.

YLE - 13 okt 14 kl. 04:00

Äldre i Lojo ska äta grädde och smör

I Lojo planerar staden att de äldre ska få grädde och smör i maten. På det sättet hoppas man att kunna minska på användandet av näringstillskott och samtidigt få de äldre att må bättre. En arbetsgrupp har utarbetat en rapport om kosthållet i Lojo.

YLE - 14 okt 15 kl. 12:51

Jakobstad först med mat via webben i Österbotten

Nu går det att köpa mat via internet också i svenska Österbotten. K-Supermarket i Jakobstad hann före mataffärerna i Vasa och Karleby. Köpmannen Kalle Wahlroos tror på konceptet där kunden klickar varorna i matkorgen via nätet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.