Expressen > Nyheter

Saturday, 20 April, 11:22

Expressen - 18 jul 11 kl. 07:57

"Var inte oväntat"MALMÖ/STOCKHOLM.. Bröllopsceremonin på Trollenäs slott slutade i ett blodbad. I går vårdades både brudens far och hans offer - sonen - fortfarande på sjukhus. - Det är oerhört tragiskt men inte oväntat. Brudens far har varit aggressiv även tidigare, säger en vän till familjen.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MalmÖstockholm, Trollenäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Var inte oväntat
BT - 4 timmar sedan

LISTA: Solceller och spårtrafik – och 50 andra förslag som väntat länge

52 motioner i Boråspolitiken har väntat på svar i minst 1,5 år. Här är hela listan..

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 07:11

Något högre vinst än väntat för SEB

Storbanken SEB redovisar ett något högre än väntat rörelseresultat, justerat för engångsposter, för det fjärde kvartalet. Intäkterna blev också något högre än väntat. De totala intäkter uppgick till 11 858 miljoner kronor (11 618), att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 11 553 miljoner kronor.

Dagens PS - 25 jan 18 kl. 07:05

Nordeas vinst minskar oväntat mycket

Nordea Bank redovisar lägre resultat än väntat i fjärde kvartalet. Bolagets totala intäkter uppgick till 2 228 miljoner euro (2 610), att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 2 387 miljoner euro. Räntenetto uppgick till 1 109 miljoner euro (1 209), väntat 1 154 miljoner euro.

Ekonomistas - 26 feb 15 kl. 09:33

Hur påverkar oväntat låg inflation hushållens skulder och konsumtion?

Detta är ett gästinlägg av Mikael Nordin, Markus Peters och Roine Vestman. Inlägget är en sammanfattning av Mikaels och Markus kandidatuppsats i nationalekonomi som de skrev under hösten 2014 under Roines handledning. Lars E.

Dagens PS - 30 jan 18 kl. 08:06

Oväntat starkt från SCA – delar ut mer

Skogsindustribolaget SCA redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet. Resultatet var positivt och bättre än väntat. Jämfört med föregående år steg vinsten.

Dagens PS - 31 jan 18 kl. 07:23

Volvo sämre än väntat – men ”magisk” orderingång

Rörelseresultat på 7,3 miljarder bommar något mot analytikernas förväntningar. Men lastbilsjätten imponerar på andra håll. Verkstadsbolaget Volvo redovisar en omsättning som var högre än väntat under fjärde kvartalet.

Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:11

Tele2:s rörelseresultat sämre än väntat

Omsättningen är däremot i linje med förväntan. Teleoperatören Tele2 redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet.
Det justerade rörelseresultatet blev lägre än väntat.

Blekinge Läns tidning - 05 feb 16 kl. 07:24

Sämre än väntat av Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar ett oväntat svagt resultat och sämre orderingång än väntat för fjärde kvartalet 2014. Det blev en vinst före skatt på 3 901 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015.(TT) Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar ett oväntat svagt resultat och sämre orderingång än väntat för fjärde kvartalet 2014.

ÖstersundsPosten - 18 mar 16 kl. 10:29

Christer B Jarlås: Under eller över förväntat resultat – allt beror på hur det sett ut tidigare

Där jag normalt arbetar har arbetsgivaren tänkt ut, eller kanske snott, ett klurigt sätt att betygsätta sina arbetstagare inför lönerevisionen. Graderingen är: Under förväntad resultat, Förväntat resultat, Över förväntat resultat och Föredömligt resultat. Allt bygger på vad man gjort tidigare och vad som utifrån det kan förväntas.

Dagens PS - 06 dec 17 kl. 07:14

Oväntat stort ras för Clas Ohlsons resultat

Hemfixarkedjan Clas Ohlson redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Resultatet var lägre än väntat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten.

Dagens PS - 30 jan 18 kl. 10:28

SCA får stryk – trots oväntat stort vinstlyft

Efter en dryg timmes handel var OMXS30-index ned 0,08 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade backat 0,12 procent. Loomis backar 7,8 procent trots stark rapport. En negativ organisk tillväxt rapporteras för Europa och tillväxten i Frankrike väntas vara något negativ fram till sommaren 2018.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Gata i Stockholm avstängd efter misstänkt gasläcka

Polisen har stängt av Hornsgatan i centrala Stockholm efter ett larm om en misstänkt gaslukt.Räddningstjänsten är på plats vid ett flerbostadshus för att undersöka lukten..

Expressen - 1 timme sedan

Väderfenomenet drar in värme över Sverige

Påskharen bjuder i helgen på extra varmt väder – som fortsätter långt in i nästa vecka. I stora delar av Sverige kommer temperaturerna ligga kring 20 grader. – Det blir väldigt bra väder i både centrala och södra Sverige, säger meteorologen Roar Teigen vid väderinstitutet Storm.

Expressen - 1 timme sedan

Buss har kört av vägen på E18

En buss med ett 20-tal passagerare har kört av vägen på E18 vid Örebro, skriver Sveriges Radio. Det är ett stort räddningspådrag på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Tatuerarnas reaktion när Sam visar rump-gadden

Har du hört om kompisens kompis som tatuerade in ett kinesiskt tecken som ”hen” trodde betydde kärlek men egentligen betydde något helt annat? Det här är mycket värre. I ett avsnitt av det amerikanska tv-programmet ”Tattoo Fixers” försöker Sam bli en minst sagt kontroversiell tatuering, skriver Unilad.

Expressen - 1 timme sedan

Få utländska läkare lyckas på svenska kunskapsprov

Läkare med utländsk utbildning kan få svensk läkarlegitimation genom att göra två kunskapsprover.Men fyra av tio får inte ens göra det andra provet, eftersom de inte fått godkänt på det första..

Expressen - 2 timmar sedan

Grov misshandel på bilträff – fyra anhållna

Polisen har gripit fyra män misstänkta för grov misshandel i anslutning till den pågående motormässan Elmia i Jönköping. En man misshandlades på en parkering, där flera deltagare slutit upp efter mässan..

Expressen - 2 timmar sedan

13 ihjälskjutna på bar i Mexiko

Beväpnade män har skjutit ihjäl 13 personer på en bar i staden Minatitlan, Mexiko, skriver Reuters.Det beskrivs som ett av de värsta våldsdåden sen landet bytte president..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Två personer gripna efter bilkrasch

Tjuvarna plundrade byggfirman på dyra verktyg och rammade en grind när de försökte fly.Men efter en kortare polisjakt kraschade flyktbilen mot ett betongfundament och två misstänkta kunde gripas.– Polisen beordrade ut dem med dragna vapen, säger ett vittne..

Expressen - 2 timmar sedan

Lyra McKees misstänkte mördare fångades på film

Journalisten Lyra McKee, 29, sköts till döds vid upploppet i Londonderry på torsdagen.På fredagen har polisen i Nordirland släppt en övervakningsfilm som visar den misstänkte mördaren.– Vi släpper videon från övervakningskameran för att uppmuntra alla med information att kontakta oss, säger polisinspektör Jason Murphy i ett pressmeddelande.

Expressen - 2 timmar sedan

En till sjukhus efter brand på äldreboende

En brand har rasat på ett äldreboende i Varberg. En man har förts till sjukhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.